Er zijn nogal wat Chin Puistjes zal veroorzaken

Zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden zullen ontdekken dat er een scala van kin acne resultaten in , en de grootste boosdoener lijkt te zijn de lichaamseigen hormonen hebben. Een van de grootste kin zits leidt tot in gals gebeurt wanneer ze gaan door hun menstruele intervallen. Deze stijl van kin zits zal meestal verdwijnen na het hormoon bedragen zijn gestabiliseerd, maar zal vrijwel zeker nog een keer de oppervlakte gedurende de volgende regelmatige cyclus.

Het bereik van androgeen in zijn hele lichaam is een van de grote kin zits resultaten voor volwassen mannen. Wanneer het menselijk lichaam maakt ook veel van dit mannelijke hormoon, is het vrij haalbaar voor kin puistjes optreden. Deze hormonale schommelingen zijn de meest voorkomende wanneer een man zich in zijn tienerjaren jaar, maar kin puistjes kunnen ontstaan ​​op elk moment in een mans leven als zijn androgeen concentraties stijgen.

Er zijn verschillende andere die volledig niets met hormonen , veel te. Olie klieren die zich ontwikkelen in verstopt en geïnfecteerd zijn een ander van de meest typische kin acne leidt. Dit bijzondere probleem wordt meestal gecombineerd met het gedrag van de kin leunend op de armen maar kijken of ziet televisie. Olie en ziektekiemen uit de handen (in het bijzonder als u een hand product te gebruiken) kunnen bestaan ​​uit de oorspronkelijke probleem met de olie-klieren en zullen twee andere kin acne oorzaken.

Tussen de andere kin puistjes leidt tot, angst heeft gelokaliseerd. Chin acne leidt tot kan beide even fysiek en psychologisch zijn, dus het is niet veel te prachtig dat het kan leiden tot kin acne. Als je gestresst bent, je hele lichaam uit balans is, en de druk chemische verbindingen gegenereerd kan leiden tot irritatie en irritatie van de talgklieren in de kin. Stam is zeker een persoon van de meest evidente kin puistjes resultaten binnen

Allergische reacties op voedsel of kleding zijn andere kin acne veroorzaken. Kleding die wrijft in tegenstelling tot het verminderen component van het gezicht, speciaal, kan de huid irriteren en maakt het meer waarschijnlijk dat je zal deskundigheid enkele kin acne.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.