Ervaring Workouts voor de Facial Lichaamsgewicht Reduction

Expression workout routines voor de wangen misschien in staat te verminderen verzakking en smelt vet weg in het gezicht. Deze routines zal stevig staan ​​en de toon van de ontmoeting en wangen maar dienen om u ongewenste vetophopingen te minimaliseren.

Opgeblazen Wangen

Voer de Opgeblazen wangen uitoefening door te beginnen met het opblazen van je wangen, zodat ze naar buiten uitpuilen. Adem in en als je begint te ademen op adem te komen in je mond om je wangen te breiden. Open je ogen wijd in een verbaasd expressie. Gebruik makend van de lucht spanning in je longen, verwijder de lucht naar buiten ten opzichte van een persoon wang en vervolgens naar de andere. Ga verder afwisselend de kracht van links naar ideale totdat uiteindelijk je buiten adem. Rust voor een aantal minuten en herhaal het werk uit voor een maximum van vijf herhalingen.

ontspannen glimlach

Draai je hele ontmoeting voor de Calm Smile lichaamsbeweging, en je moet een neutrale uitdrukking hebben. Zonder de overdracht van eventuele andere spierweefsel van uw deal met, glimlach breed. Handhaaf de regio dicht bij je ogen en je nek zo ontspannen mogelijk. Handhaaf de gezichtsuitdrukking voor maximaal 10 seconden vast en herhaal deze oefening vijf herhalingen.

Vis Encounter

Doe de vis Encounter training door tuiten je lippen als om een ​​andere persoon te kussen en dan trek je wangen in strak. Zuigen in je wangen strak en maken het mogelijk voor de lippen te steken, en houden de situatie voor minimaal 10 seconden. Los te maken van uw deal met en herhaal de lichamelijke oefening 4 extra situaties.

verminderen overtollig vet in de wangen door uw vingers in het begin van de glimlach sporen die uit de hoek van je mond hebben gemaakt aan je neus. Plaats uw wijsvinger op de best beoordeelde rond je neus en je duim op de basis rond je mond. Het bedenken, glimlach uitgebreid hoewel ze dringend neer op deze factoren. De spiergroepen van uw gezicht gebied zal worden weerstaan ​​van de druk van uw vingers. Houd de glimlach voor minimaal 5 seconden met een constante stress uit je vingers.

Doe dit werk uit op een gemeenschappelijke basis om vet te verminderen onder de ogen, zo goed als vast spieren dicht bij de ogen en wenkbrauwen. Wanneer uw gezicht gebied is volkomen rustig, open je ogen zo breed als waarschijnlijk. Je moet verschijnen als je verdoofd bent. Beslissen over een plaats op de muur en recht naar voren staren met uw ogen brede geopend voor ten minste tien seconden, en overweeg diep adem en ontspan. Herhaal dit onder de ogen opleiding op minimaal vijf keer of meer na een werkdag.

Laat je gezicht spierweefsel en ademen vaak. Aan de slag door het forceren van uw gezicht spierweefsels in een fronsende uitdrukking. Ga door het forceren van de spierweefsel beneden totdat de pezen in je nek te beginnen om op te vallen en beheren deze positie gedurende ongeveer vijf seconden. Ontspan voor 5 seconden en dan je mond onder druk te zetten een glimlach omhoog te trekken uw spiergroepen. Glimlach tot aan de pezen in je nek staan ​​buiten en houden de lachende plaats voor 5 seconden en dan take it easy. Je moet echt afwisselend lachen en fronsen vijf herhalingen dagelijks. Dit zal de uitoefening hulporganisatie slappe nekvel, smelt het overtollige vet weg in de nek, en gekapt lichaamsvet in de kin.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.