Espresso en uw algehele gezondheid

Wat zijn de uitkomsten van koffie?

Ik echt koffie. Er zijn momenten geweest in mijn dagelijks leven, waar door dat was alles wat ik zou verbruiken. Ik vind het net zo bruisend als ik het kan staan. Ik hou van room en suiker in de mijne. Ik heb gelezen dat als je nooit drinkt het zwart, je bent gewoon te consumeren voor de room en suiker. Voor mij, ik heb me aansluiten. Ik zoals room en suiker met een espresso. 🙂

Sommigen zullen zeggen dat espresso is geweldig voor je. Ik ben het niet eens, sterk. Espresso heeft meer dan 40 giftige stoffen extra. Het is echt zuur en helpt bij gezamenlijke irritatie zeer evenals verscheidene andere ontstekingen. Behalve je vullen met grote hoeveelheden geïoniseerd, absorbeerbare calcium, moet u uw koffie verbruik te beperken tot niet meer dan een bijzonder kopje voor elke werkdag.

Espresso een primaire nietje voor mij is geweest als ik dieet. Ik kan espresso voor ontbijt, lunch, snack en zelfs avondmaal hebben als ik wil om snel te ontdoen van het lichaamsgewicht. Ik zal zelfs niet consumeren, maar koffie drinken. Jongen, het maakt het werk en snel te doen. Ik toegepast op echt crash dieet op deze manier. Ga je, ik kan heel goed niet fit geweest om geleefd te worden met, (mijn slechte echtgenoot) maar, ik schuur lichaamsgewicht. Dat was het doel op elk waarde. Ik ben gezegend het niet prijs me mijn relatie. 🙂

Nou, ik een tijdje geleden luisterde naar wat slecht nieuws over wat al deze koffie intake doet om mij. Ik besloot te krijgen die bij een gemeenschap internet marketing onderneming die, goed hun belangrijkste producten waren dieet goederen geweest. Ik heb altijd gehouden natuurlijke vitaminen, maar deze eindigde diverse. Ze zijn beter goede kwaliteit dan de meeste enorme types markt, dus vandaar genieten ze gunstig.

Alles voorzien van deze firma is de normale gezondheid Teaching. Dus, heb ik op weg om te leren over natuurlijke gezondheid. Ik ben in mijn vroege jaren veertig en moet beginnen met het krijgen veel betere behandeling van mezelf. Dus, ik ga en ik beheersen.

Wat ik begrijpen over het gebruik van koffie is afschuwelijk.

Koffie maakt van uw alkalisch systeem zuur, in een haast.

Uw systeem heeft een pH harmonie, als iets vloeistof. Uw lichaamsvloeistoffen doen zo mooi. Het menselijk lichaam moet optimaal hebben een pH van six.eight te seven.two. U kunt investeren in pH testen papers op elke dierenwinkel in het visgebied. Je kunt ze ook krijgen van een zwembad plaats. Controleer uw pH eerste ding in de ochtend, vlak voordat je iets eet of drinkt en voorafgaand aan je borstel uw email. Gebied het examen strip onder je tong in je speeksel en houden voor een paar seconden. Nu, kijk naar die richting de pH grafiek die je moet hebben gekregen met uw pH-strips.

Wat zijn je nummers? De meesten van ons zijn ongeveer een 6 naar een 6.Two en dit is niet goed. Dit betekent meestal dat we in een constant zuur, ontsteking vormen wijzen. Wat komt over voor het menselijk lichaam, dat is in deze staat? Rond de tijd, welzijn moeilijkheden beginnen. Praktisch elke stoornis jij begint met zwelling. Hieronder is een kleiner overzicht van aandoeningen die plaatsvinden van momenteel in deze continue zuur staat.

 1. artritis
 2. fibromyalgie
 3. ziekte van Alzheimer
 4. angina
 5. arteriosclerose
 6. hoofdpijn
 7. bloedend tandvlees
 8. hielspoor (kalk)
 9. meeste kankers
 10. aanhoudende vermoeidheid syndroom
 11. diabetes
 12. eczeem
 13. gezamenlijke pijn
 14. spierkrampen
 15. galstenen
 16. jicht
 17. coronaire hartkwaal
 18. coronaire hartkloppingen
 19. hiatus hernia
 20. hogere cholesterol
 21. hypertensie (grote bloeddruk)
 22. indigestie
 23. slapeloosheid
 24. nierstenen
 25. osteoporose

En het record gaat verder … in werkelijkheid wordt geoordeeld dat er ongeveer tweehonderd degeneratieve aandoeningen en medische omstandigheden die betrekking hebben op ons lichaam krijgt in dit zuur, ontsteking vormen wijzen.

Dus, wat is het reageren op tot deze problemen?

De beste probleem dat u kunt doen is om te begrijpen wat de neiging om je zuur te maken. Ik ben op weg om u een korte checklist hier geven. Dit zijn zuurvormende voedingsmiddelen en dranken.

 1. vlees
 2. zuivel
 3. koffie (grote problemen)
 4. thee (natuurlijke Ok )
 5. soda
 6. suikerhoudende dranken
 7. suiker
 8. zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals pasta, brood, crackers, chips

Dit zijn een aantal zuurvormende voeding. Ik ben absoluut niet met vermelding van je moet al deze opgeven. Je moet gewoon geweten van de gevolgen die ze hebben op je lichaam. Nu een record van alkalische vormen levensmiddelen en dranken.

 1. biologische thee
 2. vruchten
 3. groenten
 4. peulvruchten
 5. noten (met uitzondering van pinda’s)
 6. honing
 7. agave siroop
 8. gefilterd H2O

Uw dieet moet echt bestaan ​​uit voornamelijk deze voedingsmiddelen. De meesten van ons nemen van de eerste plaat 80% van de tijd. Als we dat rond kunnen schakelen, zou ons lichaam gelukkiger en gezonder zijn.

Wat kunt u doen om te helpen alkaliseren je lichaam, vooral als u niet wilt dat uw eten plan aanzienlijk wijzigen? Nemen calcium.

Nu, ik moet je zeggen dat niet zomaar een calcium een ​​groot verschil zal maken. Als u een goedkope boven de toonbank tablet, bent u niet eens verkrijgen volop bezig te houden met het helemaal. Je weggooit uw omzet en uw tijd. Je bent te spoelen. Als u het nemen van een belangrijke goede kwaliteit capsule, bent u de totstandbrenging van een klein beetje beter, niet wezenlijk. Het heeft echter vulstoffen en bindmiddelen samen handhaven. U kan tot dertig% calcium. Als je het gebruikt in vloeibare soort, dit is beter. Je hoeft nooit een tablet te verteren en het is extra snel opgenomen. De ideale soort calcium wordt aangeduid als isotoon. Isotone geeft ‘dezelfde spanning’. Dit geeft aan dat het de exacte stam als alles wat je lichaamssappen, zodat u een optimale absorptie te krijgen. Er is geen digestie gezocht. Het gaat juist door middel van uw maag in uw bescheiden darm in 5 minuten en wordt onmiddellijk geabsorbeerd.

Er zijn een handvol van de gebieden waarin je kan verschijnen in substantiële kwaliteiten van calcium.

Als je tot een besluit komen dat dit wel handig zou zijn voor u, vergeet niet om een ​​bezoek te brengen aan mijn website website en kijk of dit aantal wat je wilt bestellen zou zijn om mee te beginnen op een route naar optimaal welzijn . All-natuurlijke Natuurlijke schoonheid Ideeën 4 UAlso, heb je geluisterd naar over DNA-tests voor voeding? Kijk er naar uit! De nabije toekomst van de voeding is hier. Haal uw persoonlijke dieetwensen voldaan door het krijgen van uw DNA getest en uw specifieke gezondheids-supplementen tot u gezonden meestal gebaseerd op uw wensen. Niet veel meer te raden! Bovenstaande world wide web web pagina geeft aanzienlijk meer informatie en feiten over dit.

Ik denk dat 100% dat als je ontdekken wat je systeem nodig, kan het terug te krijgen op zichzelf en op de juiste houden dat wellness in de leeftijd van leeftijd.

Ik deed een controle op mezelf.

Let Onmiddellijk na de inname van espresso, regelmatige en / of decaf, voor enkele maanden, mijn knie gewrichten schade, mijn heupgewrichten schade, mijn nek spierweefsels schade, een grote hoeveelheid, meestal. Ik probeerde terug massages. Ik heb pijn killer. Het snel geholpen. Toen het terug kwam. Toegegeven, ik lichaamsbeweging een groot bedrag, maar ik zal niet over doen.

Dus heb ik geëxperimenteerd met iets. Ik gaf espresso en zwarte thee. Het is nu al een maand en ik heb geen knie of heup pijn hebben ….. helemaal. Mijn nek stoort me nog steeds als ik reis mijn fiets ook erg lang, maar niet zo vreselijk en niet zo erg lang. Ik heb geen ongemak killer genomen voor elke soort, voor deze uitdagingen, voor 2 weken. Ik heb niet veranderd gewoon over iets anders in mijn dieet regime. Ik ben ervan overtuigd dat de koffie / zwarte thee was het creëren van mijn lichaamsbouw zuur en het creëren van zwelling in mijn gewrichten.

Bent u met gezamenlijke lijden? Hoe zit het met spierstijfheid? Hoe aanzienlijk espresso / zwarte thee heb je verbruikt per dag? U kunt eventueel willen rekening houden met het streven wat ik deed en niet meer drinken voor een maand en kijk of je gewrichten en spiergroepen voelen superieur. Indien, kort na een maand ze niet, effectief Ik denk dat wat gearbeid voor mij, niet uit te voeren voor iedereen. Maar, zult u niet weten, tenzij je natuurlijk het eens te overwegen.

zich zorgen? U kunt bereiken Michelle op

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.