Essentiële tandheelkundige behandeling voor Extended Langdurige tanden

Wanneer u een jeugdige kleintje de tandarts geeft u precieze instructies over de verzorging van uw tanden. Hij of zij zegt is het belangrijk dat je je aan dit advies als u een evenwichtige gevestigde tand als een ontwikkelde up. Zo niet, dan zal u mond gehele van tandbederf hebben, enzovoort. Im zeker dat iedereen heeft fantastisch herinneren wanneer het aan de foto’s die uw tandarts uitgetrokken u voorbeelden van een rotte mond zien komen. Hoe zit het met de foto’s u waargenomen in algehele gezondheid klas? Nou ik ben een verblijvende getuige van het simpele feit dat je niet alleen zal hebben tal van pijnlijke momenten, maar je zult ook kosten door jezelf honderden dollars proberen om de voorheen vermijdbare vernietiging lossen.

In het afgelopen kalenderjaar , Ik heb een gom remedie (antibiotica), elf vullingen, 4 tand extracties, en een diepe reiniging ervaren. Ik blijf een handvol kronen (in totaal ongeveer. $ 2500) te hebben en 5 vullingen nog steeds links.

Hieronder zijn een aantal factoren die je kunt doen om u te ondersteunen een opmerkelijke reeks glazuur bewaren in je mond. <

/ p> 1) Beperk uw consumptie van suiker. Enkele van de grootste vijanden van uw tanden zijn soda dranken (dwz Mountain Dew, etcetera.). drinken van verschillende dranken zal uw tand te vernietigen. Andere verantwoordelijke boosdoeners zijn suiker beladen dranken van dit soort als Kool-Aid. Sweet is een andere algemene publieke vijand nummer 1. Ik houd in gedachten weer terug in het midden universiteit toen nu en Laters rekenen alleen 10 cent voor elke verpakking. Ik solliciteerde tot twee pond waard te verwerven voor een 7 dagen of twee. Er was een cornerstore vaststelling van de laan van de kerk die ik heb bijgewoond. Ze kochten cent zoet.

Discussiëren over het leven als een koning op het moment! Regretably, dit was het uitgangspunt van mijn ondergang.

twee) Brush verschillende situaties dagelijks. Het is in het bijzonder belangrijk te poetsen vooraf van u naar bed gaat. Doet u dit niet zal laten de voedingsmiddelen en ziektekiemen meteen etteren in je mond (warm gesloten gebied). Dit zal ijsberen het tandbederf cursus van actie. Ook borstel snel na de lunch als je klaar bent om. Maak er een deel van uw levensstijl. Maak er een huishouden partij. Behouden het aangenaam voor de kinderen. Begint ze af met een superieure gedrag zal het minder ingewikkeld te gaan later in het dagelijks leven te maken.

3) Gebruik mondspoeling na borstelen. Er zijn tal van soorten (antiseptisch, types met fluoride, en vele anderen.). Ik kies het Crest Professional Welzijn. Het is alcohol helemaal gratis en biedt een schone stijl ook al vechten plaque en gingivitis.

4) Floss dag-tot-dag. Dit rangschikt significant op mijn checklist van de meest verzwarende problemen te doen. Vele jaren geleden, mijn tandarts gezegd als ik niet beginnen flossen zal ik gaatjes krijgen en beginnen te verliezen emaille. Ik denk dat hij ideaal was. Floss komt op uw conventionele spoel (gewoonlijk een honderd meter). Als je net als ik en hebben een lastige tijd steekt je vingers in je mond, hoewel het houden van de zeer weinig gewaxte koord, kijk op de zeer weinig Dental flossers. Deze ares kleine plastic armen met een kleiner stukje floss aangesloten.

5) Ga voor bi-eenmaal per jaar reinigen. De mondhygiënist zal worden in een positie om zich te ontdoen van een aantal van de vorming van tandplak zo goed adviseren u op een nabije toekomst zorg die wil om zich te zetten. Dit is net zo belangrijk als de andere stappen.

Het doen van deze ideeën zullen ondersteunen om gezonder, langer langdurige tand te hebben terwijl je zelfbeeld stimuleren. U zult willen lachen en vertonen van uw parelwitte tanden als deze vrouw. En tot slot, als om geen andere goede redenen, van mening verzorging van uw tanden, zodat u zal helpen zichzelf te redden van een overvloed van ongemak (fysiek en economisch).

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.