Eten voor uw algehele gezondheid

33 Voedingsmiddelen die Good For You

De voedzame enorme food items die je nodig hebt om af te weren van ernstige aandoeningen zoals

Dark Chocolate boordevol flavanolen uit cacao. Deze antioxidanten hulp daling bloedstolsels, de bloedstolling stress, ontstekingen en zelfs verhoogt insulineresistentie.

Kleine vet Zuivel
zal verminderen coronaire hartaandoening, weerstand tegen beroertes verhogen en variatie 2 diabetes. Poging zeer laag vet Griekse yoghurt die 2 keer het eiwit van reguliere yoghurt heeft

Rode Wijn
Aids levensduur, verlaagt risico van diabetische problemen en hart-en vaatziekten -. En prachtig voor congeniality! Matig drinken wordt beschreven als 1 glas voor meisjes, 2 brillen voor volwassen mannen per werkdag.

Olijfolie
moeten worden de Nadere Maagd, want het is aanzienlijk minder verfijnd en cholesterol verminderen en te helpen bij stolling. Kan goed krijgen insuline en de regulering van bloedsuiker stadia als je Variety twee diabetes problemen. (Een eetlepel heeft 119 calorieën)

Knoflook
Heeft zwavelverbindingen die LDL-cholesterol, bloed spanning en beschermt tegen dikke buik en kanker te verminderen vanwege zijn antibacteriële huizen . Het bestaat uit kalium, calcium, ijzer, fosfor en vitamine C.

Nuts
De noten die bekend zijn voor eiwit zijn amandelen en noten, die in Omega drie, bovendien de andere noten worden geladen.

Black and Onervaren Tea
Thee is totaal anti-oxidant flavonoïden, en ze kan heel goed hebben stevige anti-inflammatoire en immuunsysteem stimuleren eigenschappen te verdedigen, in tegenstelling tot dat van kanker, hartkwaal en diabetes.

Milieuvriendelijk thee heeft het hoogste bedrag van polyfenolen, die het hart en de hersenen gezond te houden. Een van de laatste studie, in het American Journal of Clinical Nutrition, bleek dat de leeftijd van mannen en vrouwen die regelmatig drinken milieuvriendelijke thee had veel meer zeer waarschijnlijk onbevooroordeeld te blijven en niet weer nuttig handicap.

Curcumine
Gewoon het mogelijk is het kruid van het dagelijks leven. De anti-oxidant die de kruiderij biedt zijn kleur heeft geopenbaard aan de ontwikkeling van tumoren te stoppen en te slopen meeste vormen van kanker cellen in het lab controles. Kurkuma, de kleur in kerriekruid, kan worden gestrooid op groenten, met name bloemkool of kool aanzienlijk verhoogt de meeste vormen van kanker-preventie van de capaciteit van de Spice’s. Het kan ook helpen breken plaques in de gedachten die leiden tot de ziekte van Alzheimer zeggen wetenschappers UCLA.

Ginger
Of het is verfrissend, gedroogd of juiced heeft anti-inflammatoire kwaliteiten, helpt bij misselijkheid en spijsvertering complicaties en bezit anti-virale eigenschappen

algehele gezondheid Meats

Fish:.

De fijnste eiwit is in het koude drinkwater vis zoals tonijn en zalm die rijk zijn aan vitamine D en omega-3 vetzuren die je hart zal verdedigen zijn.

Mager vlees

Hoger in eiwit, B vitamines, vitamine E, ijzer, zink en magnesium. Mager vlees bevat zonder been, kipfilet en schnitzel kalkoen.

De magerste stukken rundvlees zijn bolvormig steaks en gebraad, toonaangevende lendenen, ossenhaas, chuck schouder. Als u een hamburger wilt, maken de pasteitjes met gehakt die ten minste 90% mager.

Zal niet vlees, braden, grill of gebraden bakken plaats.

Voedzaam bonen en zaden

Chia

In vergelijking met lijnzaad, chia niet wil worden gekoeld. Het beschermt tegen irritatie, vermindert de dreiging van hart ziekte, kanker en artritis. Gebruik als topping voor yoghurt als chia bevat extra calcium dan melk voor elke portie.

Lijnzaad

up Grind voor inname en koel bewaren. De vezels in lijnzaad helpt u komen om sneller een vol gevoel en houdt de bloedsuikerspiegel veilig. De fytonutriënt lignanen verlaagt valkuilen van hart-en vaatziekten en de spijsvertering orgel kanker.

Kidney Beans

Fantastisch voor kalium, magnesium die bloed spanning en LDL-cholesterol verlaagt .

Linzen

Gebruik het weken niet nodig en heeft geen zwavel maken enzymen. Ze chock volledige ijzer, mangaan, thiamine, kalium, koper en eiwit. Zijn uitzonderlijke mix van geavanceerde koolhydraten is van cruciaal belang voor de lichaamsbouw en de hersenen algehele gezondheid.

Zwarte bonen

Large in de fytochemicaliën in de rijke kleur levensmiddel en anthocyanen als in bosbessen.

Grootste Balanced Fruit

Appels

meer vezels en pectine wist verschrikkelijke LDL-cholesterol, net zoals appelazijn in de vloeistof of capsules.

Bosbessen

De diepe levendige kleuren zijn superieur in antioxidanten, geweldig voor carotenoïden en flavonoïden die het hart, het geheugen en de urinewegen welzijn veilig te stellen. Ze zijn aangesloten bij aan het verminderen van risico van diabetes, het vertragen van het verouderingsproces procedure en het verbeteren van motorische vaardigheden.

Bananen

Belangrijke aan kalium die bloed kracht helpt, belangrijk voor spier doel en de spijsvertering methode, vermindert ook de mogelijkheid van slagen.

Rozijnen
Zoals Rozijnen zijn gedroogde druiven zijn ze een rijk aanbod van ijzer, dat het helpt bloed zuurstof. Ze hebben ook selenium, vitamine A, kalium en worden geïdentificeerd ter bestrijding van bloedarmoede, vochtretentie en aanzienlijke bloeddruk.

Avocado
Compleet van mono-en poly onverzadigde fas die u helpen om te komen tot uitgebreide voelen. Welvarende aan vitamine C en E, kalium en luteïne. Wanneer geplaatst in een salade of salsa, de enkelvoudig onverzadigde ongewenst vet helpt u om te genieten van carotenoïden, lycopeen en bèta-caroteen zijn antioxidanten die helpen om te verdedigen tegen kanker, hart-en oog welzijn problemen.

Greens for Great Gezondheid

Kale

Geladen met calcium die nuttig voor botten en glazuur. Het bestaat uit de meest kritische vitaminen en mineralen wilde bijstand het menselijk lichaam groeien en effectief. Alle kruisbloemige groenten bestrijden kanker.

Spruitjes

De zwavelverbindingen lagere kans op prostaatkanker ook buik en borst meeste vormen van kanker. Misschien wel praktisch, volgens John Hopkins Drugs, om te beschermen tegen een herhaling van de meeste vormen van kanker, met name borstkanker meeste vormen van kanker.

Spinazie

Heeft ijzer, calcium en vitamine A. Echter, de niet-heem bronnen van ijzer zal nemen veel beter als gegeten met wat vitamine C rijke voedingsmiddelen.

Broccoli

Anti kanker positieve aspecten, verhoogt de immuniteit en vermindert zwelling, voorkomt maculadegeneratie.

Pompoen

De oranje kleur laat zien is het hoog in beta-caroteen die hart-ziekte bestrijdt.

Zoete aardappelen

H oge fase van kalium, vitamine A en beta-caroteen, die verlaagt bloeddruk en verminderde beroerte bedreiging, en helpt de huid cel output.

Egg Plant

De diepe paarse kleur toont de aanwezigheid van de anti-oxidanten die schild hersencellen en lipide niveaus.

Beets

Bevat de fytotherapeutische voedingsmiddelen voor aminozuren en de rode pigmenten strijd kanker te metaboliseren, verlaagt het risico op hart- staat en is anti-inflammatoire.

Tomaat

(geclassificeerd als een vrucht), is hoger in vitamine C, A en K. De paarse kleur toont het bestaan ​​van de antioxidant lycopeen die irritatie, cholesterol verlaagt en maakt een aantal verbeterde hart en prostaat wellness, en gelps vechten prostaat-, long-en maagkanker.

Gezonde Grains

Probeer volledige tarwebrood en broodjes.

Bulgaarse tarwe

Grotere vezel in de volledige korrels, worden de voeding verbonden met cholesterol, bloed suikers en bloeddruk verlagen. Ook maakt het mogelijk om te beschermen tegen sommige vormen van de meeste vormen van kanker, diabetes problemen en overgewicht.

Quinoa

Als vervanging van rijst, een volkoren en volledige eiwit met alle aminozuren voor spieropbouw aanleg en upping stofwisseling.

Oatmeal

Een noodzakelijke voedingsmiddelen voor diabetici, perfect voor het verlagen van cholesterol en een stabiele resource voor Nutritional vitaminen B1, B2 en E.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.