Ethische kwesties voor de Gezondheidszorg Experts

De Amerikaanse gezondheidszorg affiliatie is door aanzienlijk de belangrijkste groep vergelijkbaar met de algehele gezondheid behandeling ethiek. Dit bedrijf maakt de Code of Medical Ethics, die de morele moeilijkheden welzijn behandeling personeel confronteren identificeert en verhelpt. Elke gezondheid en fitness zakelijke of wetgever zou kunnen verwijzen naar deze gemeenschappelijke publicatie van hun persoonlijke professionele medische ethiek wettelijke richtlijnen of verzekeringspolissen op te stellen. Omdat het bepaalt voor een groot diploma hoe de algehele gezondheidszorg profs te voeren op een dagelijkse basis en geeft een overzicht van de markt ethiek verwachtingen, een studie van de gezondheidszorg ethiek begint hier vaak.

De ethische uitdagingen unieke algehele gezondheidszorg personeel confronteren hangt af van hun bepaalde locatie in de gezondheids-en fitness-behandeling markt. Bijvoorbeeld, zou een praktiserend huisarts de hachelijke situatie van euthanasie geconfronteerd, terwijl een algehele gezondheid dekking middel misschien kan hebben om te focussen op, ongeacht of ze betrekking hebben, verzekering vorderingen afhankelijk van precies dezelfde voorwaarden voor elke persoon. Steven Coughlin, auteur van ‘Morele Moeilijkheden bij Epidemiologische Exploratie en Openbare Welzijn Observeer,’ beweert dat welzijn zorg specialisten morele kwesties zouden kunnen ondervinden van deze conflicten van fascinatie, vervorming van de gezondheidszorg punten, exorbitante of inconsistent facturering, slechte privacy en stabiliteit van de getroffen persoon platen en gegevens, en de naleving van het gebied, wijzen en federale algemene regelgeving gezondheid.

Wetgeving geeft de ethische problemen in de totale zorgmarkt. Ter illustratie, de Welzijn Dekking Draagbaarheid en Accountability Act van 1996 (HIPAA) geeft klanten regelen over hun gegevens en zorgt ervoor dat mensen gegevens beschermd worden gehouden, en de Occupational Safety and Health Administration regelt moeilijkheden geassocieerd met netheid en hygiëne.

Aangezien niet-naleving van welzijn zorg wetgeving met betrekking tot ethiek consequentie zou gelijk schade aan patiënten, hogescholen en gezondheidszorg werkgevers maken het een plek om ethiek training en de procedures voor hun leerlingen en werknemers realiseren. Deze lesgeven en verzekeringen duidelijk de ethische uitdagingen gezondheidszorg werknemers kunnen overkomen, waarom ze bestaan ​​en hoe te bieden met hen. De sancties voor het niet naleven van de in het onderwijs-klassen en procedures van tijd tot tijd vastgesteld aanbevelingen zijn intens – personeel zou confronteren ophanging, boetes, daling van hun medische licentie (als ze een persoon), of rechtszaken en gevangenisstraf, afhankelijk op ongeacht of de werknemer in strijd werkgever of de licentie menselijk lichaam ethiek dekking of ethische wetten.

De leidende theorie van de wellness-behandeling ethiek is de eed van Hippocrates, of de beste van het uitvoeren van geen kwaad om nog een man of vrouw. Dit suggereert dat ethische argumenten voor medische behandeling relevante draaien rond het maakt niet uit of de overtuigingen of acties van het welzijn hulpverleners indruk elke patiënt in een schadelijke manier. Anderzijds, geen consensus mogelijk de definitie van ‘destructieve’ in deze context bestaat. Voor voorbeeld, sommige mensen vandaag de dag zien euthanasie als barmhartig omdat het verlicht de pijn en het lijden van een patiënt. Andere mensen zien euthanasie als verschrikkelijk, omdat het eindigt een menselijk leven.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.