Execs en nadelen van Woning Wellness Nursing

House wellness verpleegkundigen en assistenten doen het werk in een breed scala van situaties. Veel van hen werken in het huis van een patiënt, maar ook andere personen cliënten hulp bij ervaren verpleeg-en hospicevoorzieningen. Een huis welzijn behandeling verpleegkundige of assistent waarschijnlijk ziet een groot aantal klanten in slechts een dag. Zij moeten op tijd voor hun persoonlijke afspraken, maar de werkdag is vaak minder gestructureerd dan het doen van de baan in een medisch centrum of een spreekkamer.

Thuis welzijn zorg assistenten uitvoeren van een verscheidenheid van fundamentele taken onder de loop van een arts of nurse practitioner, waaronder het ondersteunen van een patiënt toga, eten, bewegen en krijgen op hun gemak. Sommige assistenten doen fundamenteel klinische verantwoordelijkheden, dit soort als het meten van bloed kracht en wijzigingen bekend in kwaal van de patiënt. Terwijl de banen zijn eenvoudig, ze toch bieden u een uitstekende introductie tot medische werk voor een persoon rekening houdend met een carrière in de zorg, verpleging of medicatie.

Welzijn zorg in de typische, zal naar verwachting rond de daaropvolgende 10 jaar, en een aantal van de sterkste stijgingen worden geprojecteerd voor het huis van de gezondheidszorg verpleegkundigen, assistenten en assistenten. Volgens het Bureau of Labor Stats, wordt de selectie van de posities in dit gebied zal naar verwachting 50% te verhogen door de 12 maanden 2018. Te midden van de factoren voor deze ontwikkeling, het bedrijf noten, zijn de vergrijzing van de kleine geboortegolf bevolking en de stijgende kosten van de verpleging huizen.

Slechts een van de nadelen voor sommige wonen welzijn behandeling profs is doorbrengen. Lonen en salarissen verschillen in overeenstemming met de site, verplichtingen en fasen van het onderwijs en leren. Niettemin, het Bureau of Labor Statistics gebieden de gemeenschappelijke uurloon voor thuis gezondheid medische en verpleegkundigen assistenten op iets minder dan $ 10 voor elk uur. De gemiddelde eenmaal per jaar salaris voor onroerend wellness verpleegkundige assistenten is ongeveer $ 20.000. Pay out boosts zijn uitvoerbaar als een assistent nodig op meer verplichting of zullen aanvullende opleiding krijgen. Progressie in de verpleging brengt ook een hoger inkomen.

Sommige van de taken woning wellness-assistenten verrichten kan fysiek zwaar zijn. Indien de betrokken persoon vereist helpen baden, verschuift haar goed in en uit de zwemlocatie kan een diploma van energie nodig. Het huis van een patiënt kan niet worden afgestemd met het opheffen van de producten die in de ziekenhuizen. Sommige taken zijn ook onaangenaam. Een residentie gezondheid en fitness aide kan heel goed gezien worden aan matras pannen, beddengoed wijzigen en moeten grondig te reinigen en opruimen van andere lichaamsvloeistoffen.

Category: Dieten

Comments are closed.