Extra voordelen van een vegetarisch dieet regime in lichaamsgewicht reductie

Om te beginnen wil ik de pre-ontmoeting dit schrijf-up door te stellen dat ik niet slechts een van deze militante, prekerig vegetariërs hier om een ​​morele superioriteit complex op de mensen onder u die graag vlees consumeren toebrengen. Mijn bedoeling is een aanvulling op een aantal van de door u tegen te gaan niet in staat zijn voedzaam zonder vlees stijlen te zijn en te presenteren wat advies en geruststelling voor de vegetarische mensen die er een poging om samen een levensmiddel plan of voeding aanpak die presteert voor hen. p> vet

Een gezond vegetarisch eten plan is volledig afgestemd op het lichaamsgewicht verminderen, voor een flink aantal oorzaken. De eerste en meest duidelijk is klasse afwezigheid van dierlijk vet gegeten. Het wordt alom erkend dat een eetplan superieur in verzadigd vet (zoals dierlijke vetten) draagt ​​bij aan tal van wellness problemen van dit soort als overgewicht, hart aandoening en belangrijke cholesterol. Terwijl sommige vegetarisch voedsel kan blijven wat veel vet, zijn deze vetten gewoonlijk van een mono-onverzadigd of poly-onverzadigd uitgebreide lijst, die derhalve een bron van de essentiële vetzuren (deze Omega 6) die nodig zijn in een evenwichtige voeding.

Merk op dat de superieure vet hebben echter wel de identieke calorie rekenen als de ongewenste vet, dus de vegetarische nog steeds waakzaam niet te zijn meer dan genieten!

Fibre

Een nog meer voordeel in vegetarische diëten te ontvangen is in het maken van zeker genoeg hoeveelheden vezels of ruwvoer. Fibre heeft tal van gezondheid voordelen, en in het bijzonder in relatie tot ponden daling biedt bulk aan een maaltijd, het vullen van de buik zonder de noodzaak van het opnemen van grote hoeveelheden energie. Oplosbare vezels heeft extra positieve aspecten in het vertragen van de opname van glucose, de regulering van bloedsuiker podia en het verlagen van cholesterol. Onoplosbare vezels is ook gunstig voor de spijsvertering methode.

Eiwit

In tegenstelling tot wat sommige verkeerd geïnformeerd mannen en vrouwen kunnen goed je hebt gelooft, zijn er verschillende fantastische middelen eiwit beschikbaar voor vegetariërs. Eiwit en zuivel merchandise zijn een goed aanbod, zo effectief als soja en tarwe gecentreerd producten en oplossingen, zoals tofu of voor de extra strenge vegetariërs die eieren en zuivel merchandise te sluiten. Peulvruchten zijn ook een fantastische eiwit bron die ook tot de voordelen van het krijgen zeer vezelig, zoals hierboven beschreven.

Koolhydraten

Neder carb gewichtsverlies plannen verschijnt te zijn om de trend van de eerdere aantal decennia, en hoewel het een goed idee om grote GI verwerkte koolhydraten te verlagen van wit brood (ter illustratie), voldoende koolhydraat inname is eigenlijk een voorsprong bij gewichtsvermindering.

Koolhydraten zijn de belangrijkste energiebron van je lichaam en zijn nodig om te leren om uw volledige waarschijnlijk, of gewoon om het te maken door middel van de werkdag zonder in slaap te vallen op de klus te klaren! Vet worden ook gebruikt als brandstof bron, maar het is van cruciaal belang om volledig te begrijpen dat koolhydraten noodzakelijk zijn voor de vetstofwisseling zijn, en wanneer koolhydraatreserves uitputten, de vergoeding van vet stofwisseling daalt ook.

Dit gaat een of andere manier te schetsen waarom heel wat mensen worstelen om zich te ontdoen van overtollige gewicht, ongeacht hieronder voeden op en uitvoeren van een soort van werk.

Een goed uitgebalanceerd dieet (in combinatie met standaard lichamelijke activiteit) is echt de vitale om vet verval, en het fantastische nieuws voor vegetariërs is dat een gezond vegetarisch eten plan zal zijn, bijna standaard, klein van overtollig vet (vooral verzadigd vet), verminderde koolhydraten en belangrijke vezel. Als u in principe de bedoeling voor grote eiwitten, en blijf uit de buurt van hogere carb levensmiddel deze als wit brood, aardappelen, rijst en pasta, en natuurlijk blijven uit de junk food en blijven gezonde traktaties te houden alleen, je serieus gaat niet hebben te plaatsen veel uitgegaan in je maaltijd alternatieven te blijven liggen op doel voor de ontvangst van in, of in vorm te houden. Betrek sommige avocado in uw dieet regime en u kunt uw cholesterol verlagen varieert nog verder meer.

Voor vegetariërs na de meer dan aanbevelingen, eigenlijk moet het uiterst onwaarschijnlijk dat u op elk moment zou overschrijden je doel calorie verbruik . De soortgelijke procedures met betrekking tot gezondere snacks, weinig lichaamsvet en vezelrijk voedsel selecties zijn waar voor vleeseters als goed, maar vegetariërs moet echt een licht voordeel hebben door nu momenteel in het patroon van de consumptie van verse nieuwe groenten, peulvruchten en zo voort.

Nogmaals, ik ben niet een poging om iedereen in de wereld te overtuigen om vegetarisch te gaan, ik ben gewoon laat de vegetariërs weten dat ze kunnen elke negeren moet je om te beginnen voeden met vlees informatie die sommige anderen proberen te dwingen op hen.

Consumeren goed, coach taai en erg blij zijn!

D

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.