Facial Puistjes Scar Procedure

De normale manier om te verlichten en vervagen acne littekens is door scrubben. Scrubben de huid sloughs van de belangrijkste laag van de huidcellen en vindt de laag van de huid direct onder, waarin de mogelijke moet zijn frisse, nieuwe en unmarred. Gebruik te maken van een scrub die bestaat uit fijne korrels of zachtjes wrijven de vlek met een droge huid borstel zijn twee strategieën van vegen afwezig oppervlakte-fase huidcellen. Terugkerende exfoliëren is gewoonlijk nodig om volledig te ontdoen van acne littekens. Exfoliëren en minstens wanneer een 7 dagen tot aan het litteken vervaagt.

Verschillende boven de toonbank peelings zijn nu beschikbaar om te helpen maken acne littekens verdwijnen. Fading peelings verminderen de fysieke verschijning van acne littekens en roodheid te verminderen in littekens. Fading schillen bevatten meestal een twee% salicylzuur of glycolzuur remedie die littekens vervaagt en helpt voorkomen dat aankomende breakouts.

Salicylzuur is een nuttig puistjes en littekens procedure simpelweg omdat het verzwakt de obligaties waarbij huidcellen en stimuleert afschilfering met heel weinig kans van ongemak. Als u kiezen uit een schil met glycolzuur, zal het helpen om collageen productie in de fundamentele niveaus van de huid, die onvermijdelijk zal ontstaan ​​(met normale afschilfering)-litteken vrij te promoten. Gebruik de schil twee tot 3 periodes per week voor een optimale voordelen.

Zits locatie behandelingen zijn ontwikkeld om de strijd puistjes als ze 1 verschijnen, en ook om hulp diminish write-up-acne littekens. Deze gels zijn voorzien van een 2% salicylzuur remedie. Om een ​​puistje vervagen en verminderen littekens, schar een beetje gel direct op het puistje met een wattenstaafje voordat u gaat slapen. Vermijd het gebruik van uw vingers, omdat dit micro-organisme kan overbrengen van uw handpalmen naar het puistje, meer irriteert. In de ochtend, was je ontmoeting. Dit zal hulp aan littekens te voorkomen.

Als littekens doet gebeuren, verder met de gel ‘s avonds te gebruiken om de invloed regio. In de tijd, de gel uitvoert om het litteken vervagen.

Microdermabrasie is een methode uitgevoerd door dermatologen en in de gezondheidszorg kuuroorden die afwezig veegt de belangrijkste laag van de huid. Aluminiumoxide of magnesiumoxide kristallen worden gestraald op het confronteren met een machine. De microdermabrasie apparaat gebruikt gunstige kracht om de kristallen te verspreiden en maakt een vacuüm-achtige zuigkracht resultaat te zuigen de kristallen. De apparatuur verhoogt ook de doorbloeding in de loop van de procedure. Cliënten kunnen eventueel ervaren een lichte opwarming sensatie in de methode, maar moeten lijden niet voelen. Alleen een dermatoloog of een licentie-gezondheid gerelateerde professional die een bekwame indruk kan bepalen of microdermabrasie voor u geschikt is.

Laser resurfacing is een niet-invasieve cosmetische cursus van actie die jat de buitenste laag van de huid cellen waar de poriën en de huid is getekend, en onthult een nieuwe laag van heldere huid. Het wordt gewoonlijk gedaan in een dermatologen ‘business kantoor, een gezondheidsgerelateerde spa, of een poliklinische chirurgische faciliteit. Gedurende deze werkwijze wordt een geconcentreerde laser wordt gericht op acne littekens op de ontmoeting. Op de plaatsen waar de laser is gericht, zijn oppervlakte laag huidcellen uitgeroeid en daarmee ook de acne litteken. Een verfrissende, litteken kosteloos laag van de huid ontstaat in het zog van de laser. Zie je huid arts voor een ervaren gezondheidszorg uitzicht net voor te kijken naar laser resurfacing.

Category: Supplementen

Comments are closed.