Factoren te ontkennen Welzijn verzekeringsdekking

Van een zakelijke onderneming oogpunt, het zal geen geld zinvol voor een welzijn verzekering bedrijf om dekking te leveren voor mensen die mogelijk voor het bedrijf enorme sommen geld prijs. Sommige vooraf huidige omstandigheden zal eindresultaat in een geautomatiseerd ontkenning van verzekering. Illustraties van pre-aanwezige situaties die kunnen ertoe leiden dat uw aanvraag wordt geweigerd, zijn: AIDS, zwangerschap, de meeste vormen van kanker, of een andere situatie waarvoor u belt voor frequente gezondheidsgerelateerde behandeling. In sommige gevallen kan je vooral worden ontzegd omdat de dekking van voorgeschreven medicijnen die u in het verleden nam.

Een dekking bedrijf kan u bescherming ontkennen als je deelneemt aan routines die je er op een superieure dreiging van nodig gezondheidszorg-gerelateerde zorg in de komende. Als u een persoon of tabak willen om de dop van je weekend bengelen glijden en stichting springen, nooit verbazen als welzijn verzekering aanbieders slagen er niet in de toekenning van je dekking. In het geval dat een verzekeringsmaatschappij akkoord om u een strategie te bieden, kan het weigeren om dekking te bieden voor elke behandeling krijgt u als een eindresultaat van gevaarlijke routines of gedrag.

Niet alle bedrijven bieden groep gezondheid en fitness verzekering positieve aspecten aan hun werknemers – het bouwen is het noodzakelijk voor werknemers om lookup uit bescherming van hun individuele. Elke welzijn verzekeringen bedrijf waar u solliciteert zal willen weten wat je doet voor wonen en wat je klaar bent voor een leven in de eerdere. Als uw laatste werk of een baan die je onlangs gehouden sites die u in een groot-gevaar team, kon je onverzekerbare voor sommige providers. Mijnwerkers en vlucht instructeurs, bijvoorbeeld, zou onderwerp moeten vinden van niet-openbare gezondheid en fitness dekking.

Als u zich aanmeldt voor wellness verzekering en worden ontzegd, een document van die weigering bij je blijft. Wat leidde tot een eigentijdse ontkenning dat normaal gesproken niet zou hebben bleek – eigenlijk moet je dan een aanvraag voor bescherming met een meer service provider, kon de afgelopen ontkenning een dichter evaluatie van uw aanvraag en uw verleden veroorzaken. Verzekeraars behouden dichtbij lipjes op die dekking wordt verleend en die is niet echt. Een eerdere ontkenning van een andere organisatie is een karmozijnrode vlag voor een gezondheids-en fitness verzekeringsmaatschappij en kan uitkomst in het bedrijf bekijkt u als een kans, zelfs als je in perfect welzijn.

Wanneer u gebruiken voor gezondheid en fitness verzekering, moet je een vragenlijst invullen waarin uw volledige gezondheidszorg opnemen en eventuele andere factoren van je leven dat het welzijn verzekeringspolissen corporatie geschikt acht, zodat het precies uw bedreiging mate kunnen evalueren. Ondanks het feit dat het misschien verleidelijk kan zijn om kleine leugens te informeren over uw algehele gezondheid dekking van toepassing in de hoop van het verkrijgen van een veel betere lading, het uitvoeren van dus is verzekeringsfraude. Bovendien, verzekeraars scherp toezicht toepassingen. Als een verzekeraar onthult bewijs dat suggereert een aanvrager kan misschien de waarheid te verbergen, het bedrijf is waarschijnlijk de software neer te zetten.

Category: Dieten

Comments are closed.