Fat Decline Plateau – Hoe Crack Door dit

Why Did I Stop Dropping Lichaamsgewicht?

te kraken door een lichaamsgewicht daling plateau, moet je weten wat een single is. Een overgewicht verminderen plateau is wanneer u stopt met het laten vallen van overtollig gewicht en mate af op uw huidige pond. Het voelt normaal als de schaal wordt gevangen en geen onderwerp wat je doet, het zou geen krimp.

Deze plateaus komen meestal gewoon omdat je menselijk lichaam heeft gekregen gebruikt om wat je presteert. Het zal niet willen verbeteren als gevolg van het feit dat uw systeem is het allemaal bedacht en gerealiseerd om te gaan met wat er waarschijnlijk op. Het van vitaal belang voor het doorbreken van een lichaamsgewicht daling plateau is om factoren te schudden een beetje, uw systeem schokken

Energie in – Energie uit

Lichaamsgewicht reductie bestaat uit twee primaire functies: Energie in (uw dieet) en Calorieën uit (uw activiteit). Te corrigeren wat ooit misschien wel stalling uw gewichtsvermindering, moeten we moeten lijken op deze twee punten. Probeer te onthouden, je moet hebben om een ​​te verbeteren. Dus de truc is om te onderzoeken wat u het uitvoeren van nu en komen over waar het fout is en wat te doen om dit te corrigeren.

Energie In

eerste stap is om te ontdekken wat je bent op dit moment uitvoeren en dan wat zal zorgen voor het.

 • Voert u op voldoende? Als u op een zeer kleine calorie dieet programma zijn geweest en zijn gestopt met het laten vallen van overgewicht, kan het goed zijn tijd aan te passen dat. Kies ongeveer 7 dagen en een beetje het maximaliseren van uw calorieverbruik. Heeft zich niet volproppen met junk! Slechts toenemen in een aantal bijkomende bonen, fruit en magere eiwitten. Uw menselijk lichaam kan eventueel voorstellen dat het verhongert en wenst op te houden tot zowat elk grammetje vet alleen in situatie de voeding die het wil niet zou krijgen. Onmiddellijk na ongeveer 7 dagen, kunt u terug naar beneden dalen tot een verminderde calorie-inname maar uitchecken niet om weer terug te gaan naar de mate die u bij eerder geweest zijn.
 • Bent u consumeren veel h2o? Uw systeemvereisten drinkwater om te werken op haar prime. Die bestaat uit het wegwerken van het lichaamsgewicht. Water is essentieel bij het metaboliseren van maaltijden en vetten winkels. Om de meest succesvolle tot uw pond verlies, verbruiken minstens 10 – acht ounce bril van drinkwater per dag
 • Wat drink je.? Als je zou kunnen consumeren soda of espresso, ben je gewoon jezelf dehydrateren met de cafeïne. En zal niet over het hoofd, suikerhoudende dranken hebben calorieën in hen veel te. Dus, je zou kunnen teniet al je echt moeilijk het werk doen als je drinkt ongezonde drankjes. Gewoon vasthouden aan drinkwater.
 • Ben je net zo goed veel inname? Je misschien niet beseffen hoe veel je neemt inch Energy up kunt stapelen snel. Check out het tellen van calorieën voor een werkdag als je echt niet eerder te zien hoeveel u serieus plaatsen in uw systeem elke dag. Zorg ervoor dat u labels en onderzoeken hoeveelheid dimensies zorgvuldig onderzoeken.
 • je inname van de juiste voeding? Je zou kunnen voeden met de juiste hoeveelheid geld van levensmiddel, maar als het echt de verkeerde soort, het is net zo slecht, zo niet nog erger. Je moet er absoluut zeker van dat u met veel vezels te blijven je hele, voldoende onverzadigde vetten en voldoende eiwitten te blijven om uw spiergroepen te houden van het afbreken waarmaken. Test om mager vlees en vis voor je eiwitten te eten. Voeg in sommige avocado als je op jacht naar een aantal zeer goede bronnen van extra vet. Zorg ervoor dat uw voedsel plan is niet te vol van natrium of dit kan ertoe leiden dat u op te zwellen.
 • Calorieën uit

  voelt over je bestaande werk schema en praat met door jezelf de volgende vragen:

 • Bent u met tal van sporten? Als uw huidige programma het niet meer is te snijden, zou je nodig hebt om het opendraaien van een kleine. Als u meestal een wandeling 2 mijl elke werkdag, proberen het duwen tot 3 mijl of zelfs joggen element ervan. Steek slechts vijf minuten om je van dag tot dag te werken en te zien of het kan elke.
 • Ben je meer dan-onderneming het? Als u ook aanzienlijk executeren, kan uw lichaamsbouw eventueel sluiten op je neer. Zal niet meer dan presteren je zelf. Uw doen het werk outs moet concluderen up verkwikkende je, niet scheuren je naar beneden. Check out verslappen een klein beetje voor een paar dagen en te zien hoe je ervaart. Je bent niet in staat om je lichaam voortdurend en niet veroveren hoop dat het om wraak te nemen.
 • Bent u actief via de werkdag anders dan de periodes je uit te werken? Als je voor een actief of een wandeling of fietstocht iedere werkdag en dan sturen duidelijk van een ander type van de werkelijke fysieke actie, het is niet van plan om u te helpen. Overweeg om energiek in alle onderdelen van uw dag. Je hoeft niet te worden druipend zweet de hele dag erg lang, maar zal niet op de bank zitten de hele dag niet. Als u het werk te doen op de volgende vloeren, overweeg dan de trap op. Als je zou kunnen worden aan een bureau de hele werkdag, opstaan ​​elke nu en dan en uit te breiden. Op elke plaats in de dag, als je begrijpt u volledig sedentaire al een maar, sta op en doe iets -. Bijna alles
 • Heeft u normaal doet dezelfde actie? Als u zich verbinden elke werkdag op de loopband en praktisch niets anders, je menselijk lichaam resulteert in uiterst effectief in die activiteit en het zal ongelooflijk weinig energie te nemen om het te doen. Dit geldt voor alle actie als je meestal het uitvoeren van precies dezelfde 1. Je moet je lichaam geven een schok door het uitvoeren van een ding het is niet toegepast voor de realisatie. Als je continu verandert uw training regime, uw totale lichaam heeft nooit een verandering te krijgen gebruikt om bijna alles en je zal lichaamsgewicht een stuk makkelijker te verminderen.
 • Bent u het heffen van gewichten of het uitvoeren van een verscheidenheid van de macht instructie? Zo niet, dan mist u op een goudmijn van de stofwisseling stimuleren van positieve aspecten. De veel meer spiermassa je hebt in je lichaamsbouw, de een veel meer energie je wegsmelten niet uit wat je doet. Ook kunt u extra calorieën tijdens een cardio sessie branden, maar je zult verbranden extra energie snel nadat u uit te werken of er taaiheid scholing verbonden.
 • andere dingen die kunnen worden wat leidde tot een Lichaamsgewicht Decline Plateau

  Lichaamsgewicht daling is geen wetenschap. Dus, nu en dan de wiskunde van calorieën – calorieën out zal niet alles aanpakken. Vaak eigenaardige dingen komen in genieten, net zoals hormonen. Om ervoor te vertrouwen hormonen worden niet saboteren uw pond verlies, voldoen aan deze aanbevelingen:

 • Get 7-9 uur van snooze voor elke avond
 • het rustig, druk kan verstoren overgewicht verminderen
 • Controleer in je soort Geboorteplaats (vrouwen)
 • Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.