Fat Loss, Biologie, dieet programma en conventionele Chinese Geneeskunde

Het nastreven is een fragment uit schroeien en Cold Algemene gezondheid en conditie in de eerste plaats gebaseerd op Westerse, Chinese en Ayurvedische medicijnen en het in vraag stellen en begeleiding van talloze nummers. Begrijp de totale (gehele lichaam, biologie) net voor het maken van een poging om te diagnosticeren of omgaan met het element (symptoom, structuur, werken).

Het menselijk lichaam opbouwt en afbreekt, reinigt, grotendeels afhankelijk van voedsel, vitaminen . Er zijn slechts twee vormen van voedsel, voeding: de bouw en schoonmaak. Het ontwikkelen van vitaminen en mineralen, voedingsmiddelen ontwikkelen, dikker en gas. Reinigen van maaltijden, voeding (water, suiker, fruit, groenten, etcetera.) Te verminderen, reinigen, interessant en bevochtigen. Ook veel making of reiniging, in de ernstige neiging te leiden tot extra vetten en of het vasthouden van water, overgewicht.

spijsvertering, zuur, enzymen en gal, transformeert levensmiddel, vitamines in bloed. Het maakt niet uit welk voedsel, vloeistoffen niet verteerd, geabsorbeerd, afval worden dat tot in de dikke darm voor de korte-termijn opslag en uiteindelijke algehele opheffing wordt verplaatst. Sterke digestie verteert niet alleen, transformeert en transporteert voedingsmiddelen, vitaminen en mineralen in bloed, maar ook verbrandt overtollig eiwit, extra vet, cholesterol, suiker, drinkwater, enzovoort.

Sterke spijsvertering is de top lichaam vetverbrander.

Ook kleine eiwitten en vetten, in het buitensporige verzwakt spijsvertering. Veel te veel koolhydraten (ongekookte groenten, salades, tropisch fruit, sappen, shakes, smoothies, koude dranken), vooral aan het begin van de maaltijd, zijn waarschijnlijk te verdunnen en een verzwakking van de spijsvertering, het verminderen van de opname van voedingsstoffen, bloed, ook al is het verhogen van waterige verkwisten, vet, vooral in combinatie met kille, vochtige, zeer laag eiwit,

lagere extra vet voedsel (melk, yoghurt, ijs, enz.).

Zwakke spijsvertering brandwonden, metaboliseert minder extra vet, cholesterol, en ga zo maar door. Meer neiging te verwerven in de lever (congestie), bloed (cholesterol significant, stolsels, tumoren), slagaders (plaque, atherosclerose, arteriosclerose), dijen (cellulitis), maag, buik, enzovoort.

Zwakke spijsvertering brandwonden, metaboliseert veel minder water . Extra h2o heeft de neiging om te verzamelen in de ontlasting (losgemaakt, diarree), longen, keel, neus en sinussen (slijm, slijm, snurken), oren (binnenoor een infectie, verlies van het gehoor), dijen (cellulitis), borsten (brokken,

cysten, vleesbomen), enkels en armen (oedeem) en of voortplantingsorganen (cysten, lozingen, gist bacteriële infecties).

Zwakke spijsvertering brandwonden, metabolizes minder suiker . Veel meer neigt te verzamelen in het bloed waardoor de alvleesklier overwerk, en het buitensporige, verzwakken.

De alvleesklier reguleert de bloedsuikerspiegel en spijsvertering, maakt, scheidt insuline, glucagon en verteringsenzymen creëren van hypoglycemie, hyperglycemie, indigestie, enzovoort.

Veel meisjes zijn geneigd te nemen in kille, vochtige eten plannen : zeer laag eiwit, kleine extra vet (. melk, yoghurt, kwark, ijs product, bonen, etc.) en substantiële koolhydraten (pasta, brood, salades, tropisch fruit, sappen, shakes, smoothies, frisdranken, koude dranken, suiker, etc..) eten plannen. Zij menstrueren ook, vallen bloed enkele tot zeven dagen elk individueel dertig dagen, 30 bovendien lang predisponerende ze bloed tekort, zwakke spijsvertering, kou en overtollig vocht, H2O lichaamsgewicht (oedeem, cellulitis), en vele anderen.

Water lichaamsgewicht: Voor gebrekkig, koude en vochtige omstandigheden, wordt het heter, midden voedsel plan, voedsel plan geadviseerd. Eiwit, overtollig vet (specifiek dier, haan, kalkoen, eieren en harde kaas), gekookte groenten, soepen, stoofschotels, specerijen en lichaamsbeweging verhoogt de spijsvertering, stofwisseling, verbranding van overtollig lichaamsgewicht. Minimaliseer brood en kil, vochtig maaltijden, dranken (melk, ijs product, ijswater, kil dranken, frisdrank, enzovoort.). Wees betrouwbaar met het nemen van momenten. Avondmaaltijd is de lichtste, kleinste maaltijd.

Grote diners en of late nacht hebben verhoogt vocht.

Verschillende mannen zijn waarschijnlijk aanzienlijke eiwit, superieure extra vet dieet programma’s verbruikt. Eiwitrijk, grote extra vet maaltijd plannen, in het bijzonder dier, in de strenge, zijn geneigd te leiden tot overtollige vet, lastig vet, (lever congestie, hogere cholesterol, plaque, atherosclerose, arteriosclerose.). Hoe kouder midden voedsel plan, wordt maaltijd aanbevolen strategie. Eet veel minder eiwit en overtollig vet (vooral paars vlees, varkensvlees, kalfsvlees, haan), en extra bonen, noten, zaden, fruit en groenten (rauwe kool, selderij). Ruimte of maaltijden overslaan, speciaal diner. Bittere kruiden (gouden zegel, gentiaan, aloë vera, etcetera.) Ondersteunt ook lagere extra lichaamsvet, cholesterol. Overweeg voorsprong op voedingsmiddelen. Niet overwegen als je spijsvertering zwak is (koud, vochtig). Controleer bij uw medische professional.

Een slimme man, meisje beheerst de toekomst. Behandel uw koelkast, keuken kasten door alleen de opslag, het opslaan van gezonde levensmiddelen (fruit, groenten, brood, pindakaas, enz.). Het is heel uitdagend om overtollig vet te krijgen op gezonde maaltijden, niet zoals junk food items, die onmiddellijk lichaamsgewicht zijn. Als je moet proberen om junk te eten, ga dan naar buiten en kopen compact bedragen. Soms u een kleine junk nodig om de rommel van het dagelijks leven tegen te gaan

Neem in extra gekookt voedsel items:. Gelijkmatig gekookte groenten, soepen, stoofschotels, specerijen, enz. aan te moedigen, te verbeteren spijsvertering, tarief van het metabolisme van overmatig overtollig vet, het drinken van water, suiker, etc. . Kille, vochtige, ruwe maaltijden (salades, fruit, sappen, en vele anderen.), In overdreven, verdunnen, geweldig en het minimaliseren van de spijsvertering, het branden, het metaboliseren van een stuk minder overtollig vet, het drinken van water, suiker, en vele anderen. maar zijn handig als je veel te ongelooflijk warm, overbouwd en of verblijfplaats in een verzengende klimaat. In een koud weer, ze maken je kouder en demper. In een ongelooflijk warm lokale weer of overbouwd probleem, ze afkoelen en reinigen, helpen gewicht te verliezen.

Verbruiken veel meer door de werkdag dan ‘s nachts. Spijsvertering is duidelijk sterker tijdens de dag en zwakkere ‘s nachts, dat is waarom de meeste oude culturen aanbevolen enorm ontbijt (eiwit en extra vet), grote lunch en een bescheiden diner. Verbruiken als een koning voor het ontbijt, een prins voor de lunch en een pauper voor maaltijd. Als je in een belangrijke maaltijd ‘s nachts (na 6 07:00), zal u het meest waarschijnlijk don het in de vroege ochtend in je darmen, dijen, buik, bloedvaten, etcetera. Late maaltijden niet alleen waarschijnlijk indigestie, maar ook uitputting, constipatie en slapeloosheid veroorzaken.

Eet van zeer warm (gebouw) tot koude (reiniging). De bouw van maaltijden, gekookt voedsel items , soepen, enzovoort. bevorderen de spijsvertering. Reinigen van het levensmiddel (salades, fruit) groot, verdunnen en opruimen (vezel) spijsvertering, afval achterblijven door onverteerd gebouw voedsel, meel items, en vele anderen, dat is waarom ze normaal bij de finish van het voedsel worden gegeten.

Als je hunkert naar snoep, consumeren fruit, groenten (ongekookt wortelen, selderij) en yoghurt in plaats van donuts, koekjes, ijs, etc. . Proberen te eten totdat je uiteindelijk tevreden zijn. Sweet is zoet.

Maak je hersenen om lichaamsgewicht te elimineren, om minder te verbruiken. Denken en maak beneden alle dingen die je niet graag over logeren gewicht, dan bestuderen zowat elke werkdag. Zorg voor unieke, groter, extra gedisciplineerd, een enkel voedsel te zijn, werken dag tegelijk. Geniet van een lege buik. Je hoeft niet te proberen om de hele tijd te eten, vooral als je geen honger hebt.

Category: Supplementen

Comments are closed.