Fat Reduction Mythen: Dont beschouwen de hype

Veel meer mensen aanmelden voor de gezondheid epidemie. Op zoek naar gezond te zijn en leven voor een langere tijd is altijd een goede zaak. Als u niet beschikt over een weten hoe het menselijk lichaam voert, kunt u wellicht geneigd zijn om aandacht te besteden aan uw ideale goede vriend of dat fitnesscentrum know-it-all die gewoonlijk probeert om mensen in staat, wanneer in werkelijkheid lijkt het alsof hij kon gebruiken sommige stellen zichzelf. Ik zeg ‘hij’, simpelweg omdat veel vaker dan niet, de jongens doen dit vrij dan de meisjes. Afstoten vet echt niet zo lastig als je serieus over nadenken. Je hoeft nooit een diploma in Microbiologie om het uit te voeren hebben. Basislijn, als je meer calorieën verbranden dan je verbruikt, zal je / zijn op weg om ponden te verminderen. De ‘catch’ is of u het wegwerken van overtollig vet overgewicht, wanneer het proberen om te houden en onderhouden van uw spierweefsel. Doorgaans de belangrijkste is om meer (opleiding / lichamelijke activiteit te verhogen) doen met veel minder (het kappen van de calorieën die in je lichaam worden gezet). Maar in krijgen om dat te laten materialiseren, moet je 1 kennen de punten en twee, die u nodig heeft om te stoppen met luisteren naar personen die ook echt niet weten de details, zelfs als ze lijken overtuigend. Laten zich te ontdoen van een paar van deze dwaze mythen.

Lesgeven 7 dagen per week

Zoals voorheen gezegd, je doel is om in te stellen meer uit te voeren , met aanzienlijk minder voedsel. Uw lichaamsbouw, mijn gehele lichaam of menselijk lichaam een ​​individu anders noodzakelijk pauzes, met name het centrale zenuwstelsel proces. Je goed wilt krijgen kleven religieus aan een dieet regime. U kunt misschien hebben de toewijding, enthousiasme en de wil om te voeden 7 keer per week, aan de andere kant als je niet je hele lichaam een ​​pauze (op zijn minst 2 keer per week al op een dieet plan), je immuunsysteem zal verzwakken, het produceren van je extra kwetsbaar voor het vinden van zieken. Je moet rusten door uw voorkeur hebt, moet je niet in staat een koud / griep dwingen je om en klop je van de gezondheid en fitness te observeren. Hele lichaam bouwers of lichaamsbeweging concurrentie kan heel goed worden toegerust om afwezig met dit soort intensieve opleiding frequentie voor een periode van tijd te krijgen, maar ze hebben de voordelen van chemische hulp (algemene prestaties maximaliseren geneeskunde) en de ervaring van het zetten van hun lichaam door dat soort van lichamelijke marteling. Voor de rest van ons normale mensen, de praktijk moeilijk als je op dieet, maar zorg positieve u ontvangt voldoende ontspanning en het krijgen van uw vitamine C.

Locatie Reduction

We hebben allemaal gezien de commercials, publicaties en infomercials, over een bepaalde producten / voedsel plan capsule gezeur over het is echt opmerkelijk vermogen om buik overtollig vet afnemen of verminderen van de ongewenste vet in een bepaalde ruimte van het gehele lichaam. Het klinkt echt geweldig op de televisie, maar helaas is dit een fantasie. Het is echt niet evenwichtig, maar het is echt haalbaar is om een ​​aanzienlijke som van de totale lichaamsvet te elimineren in een beperkte periode van tijd als de professionele suggereert, aan de andere kant kun je niet focussen op alleen een duidelijke plek van de lichaamsbouw. Spiermassa groepen zijn ontworpen en gebouwd tijdens pond training, zelfs zo te laten vallen overtollig vet optreedt bij de chemische fase in de loop van de lichaamsbouw als totaal. Dit suggereert dat u het lichaamsvet zal werpen in je buik, armen, benen, weer, en ga zo maar bij wat de identieke vergoeding. Het concentraat mag niet worden gericht in de richting van gewoon met geraspte buikspieren, het zou moeten worden gericht op uw volledige hele lichaam, het wijzigen van uw compositie en lichaamsbouw als een volledige. Een dieet regime modificaties uw pond, niet uw gehele lichaam. Als uw lichaamssamenstelling (spier om vet-verhouding) is niet van plan aan te passen, wanneer je optreden af ​​van uw voedsel plan, en je met gedrag terug, je krijgt een deel van het lichaamsgewicht terug, zo niet alles.

Hakken uit alle vetten

De organische affiliate snijden al het lichaamsvet uit je dieet plan met overtollig gewicht te verliezen of het bereiken van uw gewenst-voor lichaamsgewicht / target . Het ziet er logisch en lijkt het zinvol is. Het ongewenste deel over dit prachtige strategie is dat je fysiek nodig overtollig vet nauwkeurig functionaliteit. Je hersenen blijven 1 van de belangrijkste weldoeners van vet samen met uw spiermassa en alle andere algemene lichaamsorganen. Wat niet nodig is obsceen hoge koolhydraten je hebt consumeren over een langere periode van tijd in een poging om zich te gespierd omhoog. Je moet je systeem onder druk om mager te krijgen. Een verstandige manier om dit te bereiken is om stap voor stap beginnen te bezuinigen op je koolhydraten per dag, zal dit uw algehele lichaam beïnvloeden om te beginnen de omzetting van het hele lichaam vet je hebt opgeslagen aan de macht, de nauwe eindresultaat blijft een slankere je.

Mijn gehele lichaam soort staat me niet toe om magere zijn

Een enkel detail dat ik vaak bang is absoluut iedereen is divers. Er zijn genetische factoren die het verwerven van lean een heleboel veel uitdagender voor sommige mensen dan andere mensen. Het werkt andersom net het vergelijkbaar. Mijn hele lichaam is een soort Ectomorph en ik blijf mager. Het is echt lastig voor mij om te groeien en te beheren mijn spieren. Ik ben over de leeftijd van veertig en ik kan zelfs nu stuiteren op en neer en drop £ 5. Lichaamsbouw Iedereen is uniek, maar de procedures zijn exact dezelfde. Elke man of vrouw op het menselijk lichaam van de planeet zal opgeslagen lichaam ongewenst vet te gebruiken als de elektriciteit, indien het verstrekken van de ideale gevallen. Uw doel is om je lichaam in de ideale situaties zetten. Als het dieet programma dat u zijn op dit moment op niet laat uw gehele lichaam om dat te doen, dan is dat niet de juiste eetplan (omstandigheid) voor u en een verandering nodig is. Stoppen met de resterende een duplicaat kat en uitvoeren van wat iemand anders onderneemt. De demo en fout. U moet uw systeem te begrijpen en hoe het reageert op diverse gewichtsverlies plannen / scholing. Geen kwestie wat uw menselijk lichaam type is, het is echt extreem staat van het vinden van lean, het kan eventueel gewoon gewoon een minimale langere.

Zodra je beseft wat werkt voor uw lichaamsbouw en wat zou niet, en je bent gestopt actief spelen zich houden aan de chef of het luisteren naar de zelf ingerichte fitnessruimte specialist, zal de ontvangende mager component ongecompliceerd. Een uitstekend, lastige vet onderwijs routine samen met je hakken koolhydraten en sommige vetten zullen de kilo’s lichaamsvet afglijdt wanneer het behoud van uw spieren. Slechts worden getroffen persoon en hardnekkig. Deze manier van handelen zal niet tot uiting komen over nacht.

Category: Gezond eten

Comments are closed.