Fat Reduction Vakanties in Europa

De gewichtsreductie Midden Alia ligt in de buurt van Sofia, Bulgarije, in het landelijke park op de berg Vitosha. De middelste geeft twee-, drie-of 10-daagse vakantie verblijven. Maximaal vijftien personen blijven in het toevluchtsoord voor elke stop door. Het centrum verwelkomt mensen van alle leeftijden.

De retraite biedt gedisciplineerd lichaam gewichtsverlies routines via gymnastiek sessies. Het doel van deze perioden is alle stukken van de lichaamsbouw toon. Betrokken bij de entreeprijs zijn 5 dag-tot-dag maaltijden die door een voedingsdeskundige. Klinische tests zijn ook opgenomen in de waarde.

De middelste presenteert sightseeing wandelingen van het nationale park. Night dance borrels zijn ook gepland.

Wellness Midden Alia
Sofia Metropolis, kv. Reduta, St.
Velichko Atanasov achtenveertig
011-359-888-449-906
alia06.com

De Vortex Zeer belangrijk Holistische Vasten Detox Familie vakantie Retreat biedt wekenlange vakantie vakantie retraites in het Sol Andalusi Welzijn en Spa Resort in Malaga, Spanje. De software is ook voorzien op andere kuuroorden in Europa. Het doel van het programma is om uw totale gezondheid en conditie willen verbeteren met keuze therapieën, yoga en Pilates, en u helpen bij het afstoten van het lichaamsgewicht. Je wordt gecoacht op voeding, hoe te kunnen werpen lichaamsgewicht en hoe je je over-all gezondheid en fitness te versterken.

U vindt er ook een tijdschema voor het nemen van vitamine voedingssupplementen en reinigende items worden opgegeven. Het tarief van programma omvat periodes therapie, darmspoeling, goederen, gezuiverde H2O, biologische thee en vruchtensappen. Functies op te nemen zwembaden, spa’s, fysieke fitnesscentra en klimmen.

Sol Andalusi Health en fitness en Spa Resort
Camino Cuesta del Palmar.
Zona la Alquer ໚. 29130,
Alhaurín de la Torre. Málaga.
011-952-96-30-96
solandalusi.com

Health Retreat vereist plaats in het 4-sterrenhotel Mijas Radisson SAS El Marques Vakantie resort en Spa in Mijas, Spanje. De retraite biedt prive fitness training, dieetstrategieën, Chi Kung en Tai Chi lessen en spa remedies. Je hebt ook de mogelijkheid om te gaan zwemmen in de zwembaden van het resort en wandelen in het Spaanse platteland.

Andere functies op te nemen geleide meditatie en massages. Het uitje is een 7 dagen erg lang, en alle voedingsmiddelen zijn geïntegreerd.

Radisson SAS Resort en Spa
Avenida Gran Breta ༚, S / N
29640 Mijas, Spanje
011-952-222-111
radissonsas.com

Category: Dieten

Comments are closed.