Fat Watchers Speedy Commence Program – Mijn & ldquoOld Toegewijd & rdquo Lichaamsgewicht Reduction Strategy

Ik heb op geen enkele manier om een ​​Body Weight Watchers vergadering geweest. Ive op geen enkele wijze gecompenseerd een Lichaamsgewicht Watchers betaling, kende een Body Weight Watchers sponsoren, of geregistreerd is voor een Body Weight Watchers website. Ik heb toch hebben tal Overgewicht Watchers kookboeken, en Ik vertrouwde op Lichaamsgewicht Watchers meermaals te blijven houden me binnenkant van mijn vet grenzen voor de duur van mijn 20 jaar Luchtdruk carrière.

Mijn overgewicht was 20 jr Luchtdruk roeping. Toen ik vervuld met mijn recruiter in 1988, was ik veel minder dan £ 20 meer dan de meeste toegestaan ​​voor mijn lengte. Hij wilde niet dat ik opdagen voor mijn fysieke en net krijsen in onder het te beperken, dus hij wilde me naar £ 25 werpen. Ik niet in gedachten wat ik deed dieet programma-gewijs op het moment, maar doet recall onderneming mijlen en mijlen van het gaan voor wandelingen op een indoor-monitor bij de YMCA in de buurt van waar ik werkte.

In mijn vroege Air baan dwingen, ervaren we de jaarlijkse wegen-ins, die effectief wordt aangekondigd op voorhand. Ik opgedragen in de Air Force in november van 1988, en gerapporteerd aan Scott Air Power Foundation in Illinois in eind januari 1989, ongeveer 2 weken voor mijn 30 e verjaardag. Tegen het slot van mijn eerste 12 maanden op energieke plicht, als de Thanksgiving en Kerstmis vakantie naderde, werd onze jaarlijkse weging aangegeven voor eind januari of begin februari 1990. Ik kan in gedachten precies wanneer. Wat ik recall doen was paniek! Ik ging naar huis voor Kerstmis. Er was geen manier kon ik me inhouden. Gebakken macaroni en kaas, mijn moeders beroemde taarten, en alle andere goede voedingsmiddelen die deel uitmaken van een traditionele Zuid Getaway feest! Ik was echt waarschijnlijk hebben mijn de klus te klaren slice voor mij toen ik weer verkregen van vertrekken.

Twee items voorgedaan terwijl ik met verlof was dat al het onderscheid geproduceerd in de wereld voor mijn pond vermindering harde werk. Voor een persoon, ik kocht een exemplaar van.

Het is minder ingewikkeld te beheersen wat een portie van zetmeel of zuivel of eiwit is, relatief dan het vinden van calorieën voor 1000 van voedingsmiddelen. The Fat Watchers Quick Begin Bovendien Methode Cookbook heeft uitgebreide tabellen op handmatig je wat vormt een dienst in de verschillende categorieën, brood, eiwit, vet, zuivel, fruit en groenten. Ik leerde de porties, maar ook zelf opgeleid op enkele cruciale calorietellingen, om me te helpen met een aantal juridische vreemdgaan. Veel meer op dat als we verder gaan.

Voor de meeste zetmeel, deze als aardappelen, rijst, pasta, bonen of peulvruchten, beker is een bijzonder brood portie. Een persoon sneetje brood, of van een kleine bagel is een brood portie. Regelmatig is dit 80 energie. Als je een 40 of 45 calorieën voor elk sneetje sandwich brood te verkrijgen, kunt u twee onderdelen hebben als een brood portie.

Een eiwit portie is in wezen 1 gram mager vlees of weinig lichaamsvet kaas, of gewoon een ei. Regelmatig, een eiwit portie is 60 tot 70 calorieën. Gewoonlijk, rund-en varkensvlees extra energie dan gevogelte, vis of schaaldieren. De voorbereiding beperkt paarse vlees tot 3 gevallen een 7 dagen, dus vrij verlagen eiwit energie op het totaal. Ik heb eigenlijk niet vertrouwen hoe talrijke momenten een 7 dagen at ik paars vlees. Garnalen is ongeveer 25 calorieën per ounce, dus ik verdrievoudigd mijn zakgeld op garnalen! Het gebied supermarktketen altijd ervaren garnalen voor $ two.ninety negen een pond, en ze zou het stomen met kruiden voor geen kosten. Zelfs op volgende luitenant vork uit, kon ik dat voor elkaar! Ik zou ongeveer zes gram garnalen elke vrijdag. Gelukkig schelpdieren moedigt de grote cholesterol, die later werd bevestigd om waar met mijn lipidepaneel labs. Worden

Vetten zijn ongeveer vijfenveertig energie per portie, of de handel. Een bijzonder theelepel boter, margarine of olie is een bepaalde handel.

Er is een enorm breed scala met porties zuivel in tegenstelling tot twintig decennia terug. Het kan lijken een kleine extra verfijnd, om de reden dat zo ongeveer alles is verkrijgbaar in vol overtollig vet, weinig extra vet, en geen vetten. U kunt een zuivelfabriek portie tot tachtig calorieën achterhalen. 8 gram magere melk zou slechts een portie zuivel zijn. Vrijwel elke 6 tot acht ounce kleine extra vet of geen vet yoghurt zou de klus te klaren. Kaas is vrijwel steeds veel meer energie en extra extra vet, dus toen ik maakte gebruik van cheddar kaas bijvoorbeeld, telde ik een ons kaas als 1 zuivel en een ongewenst vet portie.

De vruchten zijn ongeveer 60 energie een portie. Deze groep is zeer variabel, gebaseerd op de vruchten van de vrucht is een portie voor wat fruit en een geheel fruit voor andere mensen. 1 kleine appel is een portie, of een grote appel. Voor bananen, sorry, slechts 50 procent van een banaan voor elke portie. Sommige vruchten porties zijn beker, kopje of 1 kop. Een persoon van 50 procent kopje ananas is een portie, maar je kunt kopje gesneden aardbeien hebben.

Plantaardige porties zijn ongeveer vijfentwintig energie, en beker. Ponden Watchers Rapid Start adviseert een minimale van twee porties groenten per dag. Mijn techniek op groenten was verbruiken als veel als ik wilde, of als een aantal als ik om, in te kopen om het te maken door de dag! Ik vaak ontwierp een enorme partij van groentesoep met tomatensap, groene bonen, broccoli, spinazie, okra, en kool. Ik zou dan toe te voegen aan 1 kop van zetmeel, dit soort als aardappelen, maïs en / of butterbeans, tot 1 liter soep, die zou zijn een of 2 brood uitwisselingen. Als alternatief zou ik voeg 2 of 3 gram haan of rundergehakt, die zou worden twee of drie eiwit beurzen. Ik zou dan proberen om mijn soep te eten gedurende de werkdag. Af en toe zou ik de soep verstoken van zetmeel of eiwitten te consumeren, als een volledig vrije uitwisseling aan het einde van de dag, wanneer ik honger had, maar ondervonden geen uitwisselingen blijven.

De Korte Commence aspect van de Ponden Watchers Bereid gaat proscribing aanmerking maaltijden in alle soorten, en de invoering van aanvullende voedingsmiddelen elke week rechts tot 7 dagen 4. Deze limieten zijn te schoppen beginnen vet daling. Hoe kies ik het niet naar mijn voedsel opties, waarvan ik geloof niet negatief beïnvloed mijn vooruitgang te beperken. Gewoon het bezit van een aanpak, met beperkingen, recepten. Ive had altijd een gezonde honger, en zeker ontworpen mijn lijst van favorieten die meer vulling waren. Natuurlijk heb ik een grote hoeveelheid tweaken van deze recepten. Ik stel hoogst dit ebook, dat is oud, maar toch direct beschikbaar. Ik verzeker om wat meer hubs te creëren, lichaamsbeweging delen van mijn geliefde Korte slag recepten met mijn versies.

Een ander belangrijk onderdeel van mijn aanpak. Ik begon met te gaan wandelen, en gestaag overgestapt op een trage jog, magic bullet.

Resterende een liefhebber van levensmiddel, mijn kilo zou weer omhoog kruipen rond de enkele jaren, maar ik keerde veel keer om mijn editie van de Body Weight Watchers Rapid Start uit Daarnaast Application. Ik heb gekocht een aantal Weight Watchers kookboeken meer dan de jaren, maar Speedy slag was, en blijft mijn geliefde.

Hartelijk dank voor uw hulp!

Als je mijn hub genoten en ligt het gunstig, zorg ervoor dat u overwegen score is up, commentaar, tweeten, graven, of anders tentoonstellen van uw hub echt leuk!

Registreren voor HubPages

geen lid van HubPages? Indicator op en dan kun je opmerkingen over hubs te maken, volg je favoriete hubbers, en / of publiceren van uw bezit hubs.

Mijn Ponden Watchers Hubs

Mijn Preferred Weight Watchers Recepten-Echt het gevoel Compleet met Big Parts!

Mijn Meest geliefde Fat Watchers Recepten-Uitstekende Koude Lunch suggesties

Mijn Meest geliefde Ponden Watchers Recepten-voedzame lunch Maaltijden

My Beloved Fat Watchers Recepten-Verschrikkelijk Recepten voor Lichaamsgewicht watchers Pasta

My Favorite Body Weight Watchers Recepten-Lichaamsgewicht Watchers Desserts

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.