Fda Accredited Prescription Lichaamsgewicht Decline Medicijnen

Een Amerikaanse Epidemie

Obesitas in de Verenigde Staten is een epidemic.ObsesityinAmerica.orgreports dat 127 miljoen Amerikanen zijn zwaarlijvig, met zestig miljoen uitglijden in de klasse van ‘obesitas’ (personen met een Body Mass Index of BMI, groter dan dertig), en 9 miljoen gecategoriseerd als ‘buitengewoon obese’ (het bezit van een BMI groter dan 40). De website ook studies die tweeënzestig% van de vrouwen en 67% van de heren worden beschouwd als overgewicht.

Nee Quick Verzorg

Als je toevallig een persoon van de honderden zijn duizenden van ons bewoners die zwaarlijvig is en heeft getracht verschillende rage maaltijd plannen, overgewicht daling pakketten, of conditionering regimes, kunt u eventueel getuigen van de werkelijkheid dat het laten vallen van het lichaamsgewicht is geen sinecure. Zelfs mensen die wel vinden vetreductie prestatie vaak krijgen dat hun succeses zijn korte duur of die laatste ambities ingewikkeld te bereiken.

Vaak is het echt niet net zo zeer eenvoudig als het plaatsen van beneden de Doritos. Wanneer de verleiding van lekker, substantiële-calorie, en significante vet troost levensmiddel ongetwijfeld een belangrijk onderdeel heeft gespeeld in de normale Amerikaan ‘bottom line’, andere aspecten van dit soort als genetica moet ook worden gezien als. Echt, veel te, is de werkelijkheid dat de gewone individu is gewoon niet zo energiek als waren onze voorouders. We hoeven niet langer te moeten wandelen of paardrijden te krijgen waar we moeten moeten gaan – we hebben auto’s. Onze impliceert ondersteunen ons vraagt ​​zitten dan alle werkdag, veel vaker dan niet, in tegenstelling tot de landbouw en smithing beroepen die onze voorgangers ondersteund.

Een persoon glanzende mild is moderne medicatie. Dankzij de vooruitgang in de geneeskunde, we wonen aanzienlijk meer tijd dan onze voorouders, zelfs met onze groeiende tailles. Zelfs veel beter is de waarheid die medicatie ons heeft gepresenteerd toepassingen waarmee we voedingssupplement onze dieet inspanningen, die dienen om ons veel meer overgewicht dan we kunnen eventueel in alle andere gevallen kunnen doen op ons hebben laten vallen.

Wanneer er meerdere mensen over de toonbank gewichtsverlies voedingssupplementen, ik geen voorstander van hen streven zonder dat het vooruit gaan van een arts. Voor het doel van deze hub, concentreren we ons op het lichaamsgewicht daling remedies die hebben opgedaan acceptatie van de Federal Drug Administration (FDA) voor te schrijven.

twee soorten van gewichtsverlies Geneeskunde

Er zijn twee soorten van receptplichtige overgewicht daling geneeskunde:

 1. Hunger Suppressants werken op de hersenen, het uitbreiden van hoeveelheden van de chemische verbindingen die het management drang naar voedsel en temperament, serotonine en catecholamine. Deze stuurt het gehele lichaam het teken dat het geen honger.
 2. vetopname Remmers werk door het beschermen tegen het lichaam van het verteren en het absorberen van extra vet dat is gegeten. De ongewenste vet wordt dan verwijderd uit het lichaam door middel van de darm acties.

Food and Drug Administration Erkende Prescription Hunger Suppressants

 • Phentermine is de markt gebracht onder de fabrikant titel van Adipex (Gate Pharmaceuticals) zo perfect als anderen.
 • Sibutramine wordt hieronder het model verkocht identificeren Meridia (Abbott Laboratories) en is een van de veel meer perfect erkend recept honger onderdrukkende. In een 12 maanden durende klinische analyse van personen die gebruik maken van Meridia , mensen patiënten krijgen tien mg per werkdag gemiddeld een overgewicht verminderen van 10 kilo en mensen krijgen vijftien mg voor elke werkdag gemiddeld lichaamsgewicht reductie van £ 14. Lijders samen in de studie gebruik dieet programma zelf misplaatst een gemiddelde van slechts drie kilo.
 • Allebei van die Adipex en Meridia zijn meestal goedgekeurd en arts tips voor een verminderde calorie dieet en een standaard, matige intensiteit oefening toepassing voor personen die zijn goed genoeg om de training.

  Food and Drug Administration Authorised Fats absorptieremmers

  Orlistat wordt gekocht door voorschrift slechts minder dan het merk titel van Xenical (Roche Laboratories). Xenical wordt voorgesteld voor gebruik in combinatie met een verminderde calorie dieet programma zonder extra dan 30% van de calorieën afkomstig van overtollig vet. Xenical blokken absorptie van maximaal een / 3 van het lichaam vet gegeten. In klinische studies, die werden behandeld met Xenical plus dieet programma liet een aanzienlijk bedrag veel meer vet dan al degenen die uiteindelijk verzorgd met een dieet alleen.

  Orlistat wordt ook gekocht als Alli , het enige voedsel en drug-administratie toegestaan, around-the-counter gewicht daling drug die er zijn.

  Category: Gewichtsverlies

  Comments are closed.