Federale Personeel Retirement Welzijn Benefits

Zodra een federale werknemer met pensioen gaat en ze ontmoeten met de benodigdheden, hun gezondheid positieve aspecten zijn aan de gang. De geselecteerde voordeel plan zal aan invloed blijven, evenals de hoge kwaliteit kwantiteit. De enige verandering is ontworpen met pensioen gezondheidswinst is dat de premies elke maand zal worden gecompenseerd als een vervanging van 2 keer per maand. Als je je geest tot aanpassingen aan uw dekking te maken of wilt u een andere strategie te kiezen, kunt u dit doen vanaf half november medio december tijdens de jaarlijkse federale positieve aspecten Open Periode. Als u met pensioen als een federale personeel en je uiteindelijk niet deel aan het welzijn verzekeringsdekking te bereiden, zult u niet worden toegelaten in te schrijven.

Net zoals bestaande federale medewerkers hebben toegang tot andere voordelen voor de gezondheid, kan gepensioneerde federale personeel kiezen uit de juiste opties. Uw keuzes van de algehele gezondheid dekking betrekken begunstigd Company Corporations, standpunt van Ondersteuning en Significant Eigen risico en Gezondheid Onderhoud Bedrijven. U krijgt dezelfde voordelen te verwerven onder een strategie te vinden, deze als out-client en in-patiënt behandeling, voorschriften, medisch centrum en chirurgische zorg en psychologische welzijn behandeling. Als u een reeds bestaande aandoeningen, zult u geen wacht tijden, zelfs u als dekking van de gezondheidszorg ideeën aan te passen.

Pensioen gezondheid beloningen worden ook langdurig aan in aanmerking komende echtgenoot en kinderen klanten van de gepensioneerde federale personeel. Uw partner kan bescherming te krijgen onder je plan, zo kan je afhankelijk jonge kinderen onder de leeftijd van 22 als ze single. Als je legaal geadopteerd kleine kinderen, kleine kinderen buiten het huwelijk geboren, stap of bevorderen kleine kinderen die bij u wonen, kunnen ze misschien geschikt als mooi hieronder uw gezondheid en fitness positieve aspecten te dekken. Een volwassen baby die single is en afhankelijk van je vooral als gevolg van lichamelijke of psychische handicap die op voorhand van het kind bestond bleek 22 wordt beschouwd een in aanmerking komende familieleden lid om uw pensioen welzijn extra voordelen te verwerven. Geliefden bescherming zal binnenkort overgaan na de gepensioneerde federale personeel sterft alleen als de klanten hadden momenteel ingeschreven en een bijzonder van hen ontvangt de overlevende lijfrente.

Category: Dieten

Comments are closed.