Feiten over Haaien – Haai Species, Shark Enamel en Shark Senses

Bijzonderheden over haaien

Deze hub zal gericht zijn op de invoering van een aantal aansprekende informatie over haaien, zoals verschillende haaiensoorten, de ongewone vooruitgang van de haai glazuur, de opmerkelijke haai zintuigen in het water en de meeste vormen van kanker exploratie op haaien.

Dit is de 1e sectie van de twee series hubs op haaien. Het volgende element zal u voorzien van een zeer zorgvuldig geselecteerde catalogus van haai aanverwante producten op Amazon, samen met de haai boeken, dvd’s haai, haai speelgoed, haai kleding add-ons en ga zo maar door. Als u fervent van haaien zijn, niet de mogelijkheid van het vinden van een aantal grote haai producten en oplossingen van Amazon niet missen, of het verwerven van die producten als bijzondere posten voor uw jonge kinderen, ze zeker zullen duidelijk grote bezigheden in deze mysterieuze maritieme dier, wat wil zelfs aan de slag hun minderjarige biologie studie van haaien ideale weg!

Enkele opvallende feiten over haaien

Haaien hebben voor meer dan 180.000.000 op aarde geleefd verschillende jaren, evolueerde zelfs net voor de dinosaurus. Ook al haaien blijven in alle oceanen van de hele wereld, zijn ze over het algemeen ontdekt in subtropische en tropische wateren als vervanging van kouder water.

verschillende haaiensoorten

p Er zijn ongeveer 350 haaiensoorten wereldwijd. Van alle haaiensoorten, de walvishaai en de reuzenhaai zijn de belangrijkste. De volwassen reuzenhaai groeit tot meer dan 8 meter lang, hoewel de walvishaai kan komen op ongeveer dertien meter verlengd. Allebei van die de walvishaai en de reuzenhaai voeden zich met plankton en kleine visjes. Blauwe haai is de snelste in de alle haaiensoorten, kan het zwemmen door middel van het drinken van water met een snelheid bereiken van tweeënzeventig kilometer voor elk uur.

Niet alle haaiensoorten zijn dodelijk gevaarlijk zijn voor de mens. Er zijn echter een aantal van hen die aangevallen en gedood zwemmers. Deze haaien bevatten de prachtige hamerhaai, whitetip, citroen, blauw, en de uitstekende witte haai.

De grote witte haai wordt gezegd van de meest woeste haaiensoorten om personen aan te vallen. De volwassen prachtige witte haai groeit tot omtrent 5 en 8 meter verlengd en kan extra lichaamsgewicht dan duizend kilo. Het kan zwemmen met een snelheid van bijna 32 kilometer voor elk uur.

Shark email

Haaientanden is 1 van de meest bijzondere kenmerken van een haai. Ze zijn ongelooflijk scherpe, wigvormige, gekarteld en kan verbeteren als verlengd als 5 centimeter. Het is echt vrij frequent voor een haai meer dan vier sets van de tand in de loop van haar leven te hebben, sommige hebben zelfs zo veel als 5 of zes sets van de haaientanden over hun hele leven.

De haaitand georganiseerd in rijen meeste haaien vijf rijen tanden op elk moment. Zoals de haaientanden zijn versleten en drop-out, worden ze veranderd door de aanstaande rij. Haai emaille zijn vrij snel vervangen, kunnen sommige haaien kleden in een complete set van tanden in een stuk minder dan zes maanden. In een levensduur sommige haaien kunnen verbeteren en verliezen uit 10 thousand dertigduizend email.

Shark zintuigen

Shark zintuigen zijn ongelooflijk onder drinkwater. De haai heeft een enorme hersenen, opmerkelijk gevoel van geur en een effectief ontworpen zintuiglijke techniek. Op de neus en de kin van de haai, er zijn zintuiglijke kuilen die zwakke elektrische velden kunnen detecteren in de H2O die zijn gemaakt door vissen en andere dieren. Zelfs compact acties van dit soort als de kieuw beweging van een vis worden gedetecteerd door de zintuiglijke putten van een haai.

Naast de sensorische kuilen in de neus van de haai, de haai heeft ook een laterale zintuiglijke methode die opereert de duur van zijn lichaam samen. Klinkt ontworpen door vissen en andere dieren in de H2O kan worden opgepikt door deze zintuiglijke methode.

meeste vormen van kanker analyse van haaien

Cancer exploratie op haaien hebben gelegen dat haaien bouwen geen kanker. Mariene biologen bestuderen de haai in de hoop op het vinden van aanwijzingen dat misschien kan helpen strijd meeste vormen van kanker bij mensen. De haai bloed lijkt de vooruitgang van de micro-organismen en virussen zo perfect als kanker te remmen. Maritieme biologen testen nu het bloed te ontdekken onze hoe de haai bevrijdt zichzelf van Caner ontwikkel stoffen in de hoop op het vinden van aanknopingspunten voor het overwinnen van kanker. Toch zijn de meeste vormen van kanker analyse van haaien worden steeds in ontwikkeling en het kan worden gehoopt dat nieuwe ontdekking in menselijke meeste vormen van kanker preventie en behandeling kan worden toegepast.

Wees een deel van Hubpages geschikt nu!

De post is geschreven op Hubpages. Hubpages is een uitstekend systeem voor schrijvers om originele inhoud te genereren, word beoordeeld op zoekmachines en deel zeer goed reclame-inkomsten. Als u geïnteresseerd bent in Inkomsten van uw inhoud bent, kunt u extra over Hubpages leren, of deelnemen aan Hubpages groep geschikt nu!

Als de informatie over haaien nuttig was …

Als je ontdekt interessante feiten over haaien (die haaiensoorten, haaientand en haai zintuigen omvat) op deze hub waardevol, zeker om vriendelijk laat het me weten. Kunt u:

  • Ga weg een opmerking
  • Level het rapport
  • Deel via uw favoriete social bookmarking sites
  • Ik heb respect voor uw hulp!

    Category: Voedingsmiddelen

    Comments are closed.