Feiten over Lasers voor Zits

Laserbehandeling opties doel afwijkingen door het creëren van lichte vernietiging aan de huid. Resultaten plaatsvinden wanneer de poriën en de huid bestrijdt dit kwaad, het maskeren van de eerste onvolkomenheden in het therapeutisch proces. Acne behandelingen uitsluitend betrekking op de talgklieren, die aangrijpen in een belangrijke rol in de ontwikkeling van vlekken.

Kooldioxide lasers en breed spectrum lasers zijn te midden van de alternatieven voor zits slachtoffers. De Baylor College of universiteit of Medicine ervaart dat de Candela Smoothbeam is een effectieve oplossing voor het omgaan met acne met weinig bijwerkingen. Een arts kan bepalen of u een juiste kandidaat en het type laser te genezen, dat is beste voor u.

Nogal een paar behandelingen nodig kunnen zijn, op afstand een flink aantal weken opzij. Het aantal oplossingen nodig gebaseerd op de ernst en de plaats van het gebied beïnvloed.

Lasers kan misschien leiden tot lichte kneuzingen en roodheid, en je moet het zonlicht voorkomen dat op voorhand van en net na de lessen. Sommige laserbehandeling plannen kunnen irritatie veroorzaken en kon niet onder de verzekering worden gedekt. Sommige mensen vandaag de dag misschien niet zien verbetering in de acne.

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.