Feiten over Welzijn Care Info Technieken

Zodra personal computers had ontwikkelen tot gemeengoed voor de duur van de jaren negentig, kon je ze vinden in plaats van het werk en de kliniek elke arts, maar het gebruik ervan is de laatste tijd beperkt tot. Oorspronkelijk, gezondheid en fitness datasystemen werden alleen gebruikt om gezondheidszorg afspraak plannen te vereenvoudigen, maar op een gegeven moment vol gezondheidszorg erfenis van een patiënt is opgeslagen op hen. Niet alleen heeft deze know-how behouden papier, maar het maakt het ook mogelijk voor een snelle bedrijf orders, gedeeld patiënt kennis, en vergelijking wetenschappelijke studies die eindigde voorheen onmogelijk.

Gezondheid en fitness behandeling informatieprogramma’s komen in twee vormen: de praktijk administratie en elektronische wellness dossiers (EMD). Observeer administratie programma stelt de corporatie van individuele afspraken, lab resultaten, en verwijzingen, maar slaagt er niet in met de specifieke feiten op elke client. Leveranciers EHR feiten over welzijn verslag van een patiënt. Een digitale welzijn rapport bevat de identieke info over een getroffen individu als een gemeenschappelijke professionele medische grafiek, dit soort als medisch erfgoed, geneesmiddelen, allergische symptomen, lab succes, inentingen, en factuurgegevens en feiten.

Alle p algehele gezondheid informatie systemen bestaan ​​uit het softwarepakket zelf en de hardware. Hoewel gezondheid en fitness informatie en feiten knowhow (Hit) applicatie wordt gebruikt op pc’s door receptionisten en medisch personeel, wordt de informatie normaal gesproken opgeslagen en beheerd off website door de Hit bedrijf. Scanners en printers geniet een massieve functie EMD omdat de hoeveelheid gegevens die moet worden omgezet in en uit een elektronisch formaat. Draadloze routers zijn de toekomst essentieel stuk van een volledig EPD proces dat artsen in staat stelt om te functioneren met laptops of tabletten voor verlichten van de workflow.

Welzijn behandeling datatechnologieën kan behoorlijk duur, maar dit is afhankelijk van de oproepen tot het van het medische systeem het dient. Als een compacte toepassing overweegt over het investeren in een standaard praktijk management methode voor afspraken, lab resultaten, en verwijzingen, dan uitgaven zijn slechts ongeveer $ 250,00 per maand. Als een middelgrote kliniek met een aantal artsen zou graag een hele EPD procedure te integreren samen met oefening management software, zouden ze jagen op $ 4 hundred.00 tot $ 500,00 per periode van dertig dagen of een upfront kosten van $ 10, 000,00 voor het eerste bedrijf en $ 5.000,00 voor elke verdere arts. Dat zal niet dingen als de lading van vitale computer-apparatuur, informatie opslag, scanners, printers, wi-fi routers, en persoon laptops bevatten.

In overeenstemming met de Amerikaanse divisie van Volksgezondheid zijn Human Services, er zijn drie wetenschappelijke studies van EMD in de VS uitgevoerd en een bijzonder in Nederland die alle benadrukt een te versterken in de top kwaliteit van de leverancier effectiviteit. Dit wordt toegeschreven aan elke welzijn behandeling bedrijf in de onderzoeken met snel verkrijgen van wetenschappelijke gegevens administratie technieken en selectie helpen. Deze experimenten en anderen uit de sectie ook weer algemene voordelen in het laboratorium precisie, nauwkeurigheid facturering, workflow, behandeling fouten, vullingen, en personeel kosten.

Category: Dieten

Comments are closed.