Fibromyalgie en Fat Decline Eating plannen

Fibromyalgie is een aandoening van het bewegingsapparaat, de trekker van die nog steeds niet geïdentificeerd. Mensen vandaag lijden aan fibromyalgie hebben indicatoren deze soorten als spierpijn, gedoe slapen, complicaties, en het prikkelbare darm syndroom, onder sommige anderen. Dames zijn door veel van de meest terugkerende patiënten van fibromyalgie, zo tussen de 80 en 90% van de cliënten is vrouw.

Hoewel er geen formele dieet programma voor fibromyalgie, zijn er toch een aantal tips die zijn blootgelegd praktisch bij het omgaan met de aandoening. Gemeen, mensen met fibromyalgie hebben een gezondere, meer organische voeding regime dan mensen zonder de aandoening verbruiken, zoals verwerkt voedingsmiddel normaal gesproken de neiging te triggeren borden. Dit is zelden een negatief als het gaat om kilo’s te verminderen op dieet, als de helft van de strijd in het dieet is het wegwerken van het gebruik van verwerkte producten.

De minst moeilijke oplossing voor elk van de indicaties van fibromyalgie en vet commando complicaties te behandelen is het implementeren van een lage glycemische index dieet. De glycemische index (GI) is een schaal die de uitkomst van een scala aan maaltijden op de bloedsuikerspiegel meet. Als artsen hebben vastgesteld dat het beheer van de bloedsuikerspiegel spikes is van vitaal belang voor het runnen van overgewicht en fibromyalgie, kan een lagere GI-dieet plan twee vliegen te vernietigen met een bepaalde steen.

Volgens de glycemische index, de koolhydraten met hij het minst van invloed op de bloedsuikerspiegel zijn groenten, fruit en volkoren granen. Als gevolg hiervan, moet u geheel en al de consumptie van alle koolhydraten die niet in deze klassen vallen elimineren. Het gaat om alle calorieën bestaat uit dranken, alle verwerkte (pre-goed voorbereid) voedsel, en alle geraffineerde (witte bloem) merchandise. Houden aan een voedsel plan van magere eiwitten, fruit, groenten, volledige granen, en gezonde vetten (deze oliën en alle-natuurlijke vetten – amandelen, avocado’s en kokosnoten).

inname van essentiële vetzuren kunnen ook slachtoffers winst fibromyalgie door herbeleven zwelling. Deze omvatten zaken als omega zes en omega-3 vetten, maar als je wordt het nuttigen van veel omega-6 vetten uit vlees, u hoeft alleen voedingssupplement met omega 3 vetten zoals visolie. Visolie is ook aangetoond met voordeel vet verlies, dus dit is een extra tweepersoons antwoord voor mensen met fibromyalgie die op zoek zijn naar voeding.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.