Fibromyalgie en Weight Reduction

hormonen beïnvloed door fibromyalgie zijn serotonine, schildklier, insuline en cortisol. Deze hormonen zetten in onevenwichtig met fibromyalgie en kan leiden tot een vertraging van de stofwisseling. Het lichaamsgewicht, dat wordt ontvangen is vaak het gevolg van een vertraagde vetverbranding capaciteit, volgens FibromyalgiaSymptoms.org.
De metabole veranderingen in het lichaam uitkomst gemiddeld gewicht te verkrijgen van 32 pond. Deze onevenwichtigheden en metabolische verbeteringen maken het uiterst moeilijk voor een patiënt met fibromyalgie om zich te ontdoen van vet.

Fibromyalgie ook zal leiden tot rust verstoringen die de capaciteit van de patiënt om de kwaliteit slaap te bereiken beïnvloeden. Rusteloze benen en slaap apneu heersen in deze patiënten, die extra een effect heeft op de top kwaliteit van de rust bereikte elke avond. Gebrek aan goede kwaliteit slaap beïnvloedt de drang naar voedsel en speelt een doel in het gewicht fibromyalgie klanten kennis te verkrijgen.
Hypocretin creëren verbetert wanneer er geen kwaliteitsrust, wat leidt tot verhoogde eetlust en vermoeidheid.

Fibromyalgie individuen kunnen vet laten vallen als ze vasthouden aan een effectief-goed uitgebalanceerd dieet programma en rente te besteden aan de suikers en vetten ze nemen inch Lean bronnen van eiwitten nemen kip, vis en kalkoen en worden gekozen voor een minimale-vetten dieet programma. Houd beter vet karmozijn vlees tot een minimum op een pond daling voedsel plan.
Koolhydraten zou moeten blijken uit groenten, fruit en levensmiddelen hoog in vezel. Blijf uit de buurt van verwerkte meel en voedingsmiddel die bestaan ​​uit suiker in grotere hoeveelheden.

Wandelen is een milde oefening die mensen hulp kan lichaamsgewicht schuur. De bedoeling van een kilo-verlies workout methode is dertig tot zestig minuten per werkdag drie tot 5 keer per 7 dagen. Begin geleidelijk met vijf of tien minuten wandelen als je niet klaar bent om te wandelen gedurende 30 minuten achter elkaar. Omvatten een aantal minuten om je werk uit regime elke dag en opbouwen tot de 30 minuten doel.
Zwemmen is nog een andere uitoefening van dat is gemakkelijk op de gewrichten en presenteert een zeer goede cardiovasculaire oefening. Je moet niet overdrijven in de begin-en dreiging persoonlijk letsel of extreme vermoeidheid.

Systeem om 8-9 uur van de slaap te krijgen elke afzonderlijke avond. Behandelplannen voor rusteloze benen syndroom en slaap apneu kan ondersteunen bij het verkrijgen van een hoge kwaliteit van de slaap. Een goede nachtrust zal hulp bij eetlust commando en uitputting in de loop van de werkdag, die kan uitkomst in gewicht te bereiken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.