Fillers Voor acne littekens

Smoothing de Hiaten: Wat u moet weten over vulstoffen voor acne littekens

vulstoffen voor acne littekens kan uw ideale optie voor het veroveren van mensen merkbaar onvolkomenheden zijn. Heeft u op dit moment lijden aan voortdurende crack-outs op uw deal met of hebt u uw deel van puistjes ondervonden toen je jong was? In beide omstandigheden is er een fantastische kans die littekens zijn gevormd of wil variatie in het gebied. Voor die mensen mensen vandaag de dag die ontgroeide hun zits jaar en hebben nu duidelijk poriën en de huid, kunnen littekens toch bestaan ​​die niet alleen oncomfortabel, maar ook een nadruk op het gevoel van eigenwaarde kan zijn.

Voor jonge mensen die vandaag nog hebben te kampen met acne, littekens kunnen de overtollige punch aan het moi zijn. Het is slecht genoeg om personen te observeren de geïrriteerde dilemma plaatsen, maar de invoering van de herinnering littekens zal een persoon gaan voelen dat er geen hoop op het bereiken van heldere huid. Wanneer acne geneest, zal het natuurlijk aardig een litteken. Dit zal de poriën en de huid oneffen en ruw maken. Het goede ding is, zijn er niet alleen merchandise en behandeling plannen om te hakken zits gebeurt en heel duidelijk de huid, maar ook om te zorgen voor de littekens de puistjes hebben verlaten rijden.

vullers voor puistjes littekens

Vullers zijn een gemeenschappelijke remedie individuen kiezen voor herstellen hun littekens . Ze bestaan ​​uit vloeistoffen die worden geïnjecteerd in het littekengebied. Er zijn 3 soorten vulstoffen die klinisch worden toegepast. De meest controversiële van de 3 is het silicium dermal filler. In het voorgaande heeft zij ook hobbelige littekens erkend als granulomen. Het kan de twee gebruikt als korte termijn of eeuwige vulmiddel dat is een rand mensen zoals gezien het feit dat ze alleen de injecties uitgevoerd keer in hun leven. Dit soort dermal filler is een productieve anti-litteken therapie geweest, ongeacht de mogelijke side-resultaat.

Calciumhydroxylapatiet voornamelijk gebaseerd dermal filler is de tweede meest krachtige mogelijkheid. Het kan gewoon voor een langere tijd om resultaten te zien wanneer in tegenstelling tot het silicium keuze, maar mannen en vrouwen die deze resolutie hebben ingediend zal doorgaans zien uitkomsten binnen een jaar. De derde mogelijkheid die de meest sterk komt het hyaluronzuur dermal filler. Het is een korte termijn vulmiddel dat heeft elk individu 2-3 maanden die sommige personen mogelijk kunnen ontdekken onhandig en niet regelmatig wilt verdragen om gebruikt te worden.

dermal filler remedie

Wanneer aan de aanvaardbare type dermal filler wordt uitgezocht, de echte procedure voor het verminderen van de littekens zal locatie overwegen. Zonder enige verdoving, worden de vulstoffen geïnjecteerd in de getroffen locatie. Het vulmiddel zal in de geïnjecteerde plek blijven en binden met het drinken van water dat de ongelijke huid zal verheffen. Doorgaans de definitieve resultaten zijn te vinden kort na een half uur van de techniek.

Vullers zijn uitstekend geschikt voor het invullen van littekens die kuilen en gezonken gebieden ontworpen, maar er zijn nadelen te overwegen. Allergische reactie is een aspect-effect dat kan ontstaan ​​die moeten worden overwogen. Hoewel de positieve resultaten van de injecties snel aankomen het gewoonlijk niet langdurig. De meeste effecten zullen zeer duren tot negen maanden. Op het moment dat het litteken begint om terug te keren zal een andere therapie betekenen is het gevolg. Omdat vullers puistjes littekens remedies dure kan worden is het belangrijk om te beslissen of je het kan passen in uw budget.

Als u hebt geprobeerd het gebruik van andere soorten litteken kappen van selecties, huid vulstoffen voor acne littekens kan mogelijk de meest effectieve keuze voor jou. Niet alleen zal uw littekens verminderen, zo zal je negatieve emoties over je look.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.