Filthy, Verwaarloosde Airconditioning filters hebben een impact op uw echtgenoot en kinderen & rsquos algehele gezondheid

De top kwaliteit en efficiëntie van de filters van de airconditioning je in en uw familys gezondheid en fitness zijn onuitwisbaar gerelateerd. Weet je echt weten wat uw huishouden is luchtwegen?

Het is een zeer goed probleem om te vragen zelf.

We confronteren een breed scala aan gevaren voor welzijn als we over onze dag-tot-werkdag leven. Rijden in auto’s, vliegen in vliegtuigen, het deelnemen aan recreatieve acties en worden blootgesteld aan milieuverontreinigende stoffen alle vormen verschillende mate van risico. Sommige gevaren zijn alleen onvermijdelijk. De uitstekende informatie is de goede kwaliteit van de lucht in uw huis is een kans dat je een beetje iets over kan doen en het kan zo simpel zijn als het veranderen van je filters van de airconditioning zijn.

Als het aan zal komen lucht luchtvervuiling, er is geen ruimte als thuis. Nu zijn de meeste huishoudens goed geïsoleerd en luchtdicht aan de weersomstandigheden buiten het huis te houden, maar ze houden ook verontreinigingen in de lucht binnenin. Volgens het Amerikaanse Environmental Protection Company, we besteden zo sterk als 90% van onze tijd binnenshuis , waar het kan worden verontreinigd twee tot 5 keer higherand soms veel meer dan honderd gevallen higherthan de deur uit trappen.

Als gevolg daarvan kan t Dit de algehele prestaties van uw filters van de airconditioning meer dan ooit van belang te maken.

Het stof en vuil zwevende inde lucht en het verzamelen op stop tafels en boekenkasten is slechts een fractie van wat in wezen zwemmen all-around in de lucht: een onzichtbare mix van huisstofmijt, pollen, huidschilfers van huisdieren, schimmels, en rook dat frustrerend om te ademen en schadelijk kunnen zijn voor uw welzijn.

Als je airconditioning filters verstopt zijn te wijten aan het feit dat ze niet achterom is verbeterd, de daaruit voortvloeiende zwakke binnenlucht van goede kwaliteit kunnen induceren of toe te voegen aan de verbetering van ernstige respiratoire ziekten deze als astma, bronchitis en overgevoeligheid pneumonitis.

Het kan brengen over problemen, droge ogen, verstopte neus, misselijkheid en vermoeidheid . Bij groter risico zijn mensen die vandaag door nu ademhalingsstoornissen zoals ouderen en jongere jonge kinderen.

Het verwerven van een zeer goed werkt airconditioning filter is de aanvankelijk verdedigingslinie tegenover deze haalbaar kwesties. Een hoge goede kwaliteit filter kan het moment deeltjes die zweven rondom uw woning in de lucht uw familieleden ademt vangen. Gemakkelijk irriterende stoffen, zoals niezen, een loopneus of waterige ogen kunnen worden verlicht door het maken van verzekerd dat uw filter wordt aangepast op een regelmatige basis .

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.