Finest Behandeling opties voor Cystic Acne

Isotretinoïne is een stevige oraal geneesmiddel afgeleid van vitamine A die wordt genomen op het moment of twee keer per dag voor tussen zestien en 20 maanden. Deze kuur werkt het beste voor significante cystic puistjes omdat het verwijdert alle leidt tot acne breakouts. Overtollige talg productie, verstopte poriën, bacteriën en ontstekingen

Lijders misschien opmerken een versterken in acne in de loop van de eerste paar maanden dat ze overwegen isotretinoïne. In de loop van het programma van de procedure, dermatologen nauwgezet in de gaten houden individuen voor uitvoerbaar nadelige aspect gevolgen. De meeste cliënten observeren volledige resolutie van cystic acne na slechts 1 bolvormige van isotretinoïne, hoewel sommigen misschien een extra ronde van de behandeling nodig.

Isotretinoïne triggers start problemen in het produceren van foetussen, en om die reden is het gebruik ervan zeer zorgvuldig gecontroleerd gals van youngster in de vruchtbare leeftijd. Vooruitlopend op het wegrijden behandelmethode, meisjes moeten plaatsen om zwanger screening en eens om twee vormen van anticonceptie beheer gebruiken. Zwanger zijn tests uitgevoerd over de klasse van de behandeling als perfect. Ook zijn vrouwen verwacht indicatie met de Amerikaanse Food stuff & Drug Administration iPLEDGE ® wijze van monitoring.

Niet alle klanten zullen zeer goede kandidaten voor orale isotretinoïne. Het kan leiden tot verhoogde suikerspiegel graden bij diabetische individuen, en in sommige gevallen kan het leiden tot kritische omstandigheden dit soort als de lever problemen, pancreatitis, gehoorproblemen, of melancholie of suïcidale uitzicht. De keuze om isotretinoïne gebruiken moet echt alleen worden gebouwd na uitgebreid overleg met een huid arts.

Terwijl isotretinoïne is de grootste behandeling om te zorgen voor cystic acne, degenen die geen goede kandidaten kunnen eventueel een beroep moeten doen op andere procedure methoden. Grote cysten en mensen die groeien worden ontstoken kon operatief worden afgevoerd in het kantoor van een arts. Cysten kunnen worden geïnjecteerd met een verdunde corticosteroïd, waardoor ze op te lossen in drie tot 5 keer.

Een huid arts kan misschien ook voorschrijven een breed-spectrum antibioticum om de micro-organismen die de acne veroorzaakt, dit soort vechten als doxycline, erytromycine, minocycline en tetracycline. Dames kunnen goed worden aanbevolen beginnend beheer drugs, die steunen beknotten extra olie productie. Patiënten kunnen deze remedie gebruiken voor een lange tijd, maar het kan ook niet geschikt voor meisjes die roken, zijn ouder dan 35, zijn gevoelig voor bloedstolsels of migraine. In sommige gevallen gebruik van een kunstmatige steroïde genoemd spironolacton wordt toegepast in samenhang met begin beheerder pillen optimale voordelen te bereiken.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.