Finest Calcium rijk voedsel items Voor Balanced Tooth

Veel mensen vragen over de meest effectieve levensmiddel voor hun gezondheid en fitness en tanden. Er zijn verschillende maaltijden die u kunt proberen te eten die daadwerkelijk kan verbeteren van uw glimlach. Hier is een lijst van enkele van de belangrijkste voeding voor uw gezondheid en fitness en tand.

Paddenstoelen

Paddenstoelen zijn geweldige bron van vitamine D. Ze kunt genieten van calcium, die zal helpen versterken van uw botten taaiheid. Dit kan behouden uw tanden krachtig en evenwichtig. Sommige soorten paddestoel kan eigenlijk holtes en ziektekiemen opbouw op je mond te verminderen.

pistaches

Inname van noten en pistachenoten zijn een gezondere snack. Ze zijn een nutriënt-dichte voedingsmiddelen. Pistachenoten een ton van magnesium in hen. Magnesium kan de absorptie van calcium te helpen bij het menselijk lichaam. Dit geeft aan dat het voeden op hen kun je veel beter emaille kan geven. Pistachenoten worden geladen met bèta-caroteen als perfect, die ontsteking van het tandvlees kan minimaliseren. Het eten van hen kan die helpen voorkomen gom ziekte.

Onervaren thee

Onervaren thee is een uitstekende detox ondersteuning en puur natuurlijke genezing drankje. Het is geladen met zeer effectieve polyfenol antioxidanten. Consumeren vaak kan strijd plaque ondersteunen bovendien het kan gom aandoening te voorkomen.

Griekse yoghurt

Het eten van Griekse yoghurt normaal kan gezond voor je hele lichaam en tand. Het is een verstandige voorkeur voor een prachtige glimlach, om de reden dat het zal helpen krachtige botten te ontwikkelen. Huidige onderzoek toont aan dat probiotica-rijke voedingsmiddelen zoals Griekse yoghurt een groot deel van de verdediging naar kauwgom conditie zal bieden. Het zal de hoeveelheid slechte micro-organisme rust in je mond te verlagen. Griekse yoghurt is een heel calcium welvarend levensmiddel, bovendien heeft het eiwit en fosfor, zal het op een natuurlijke manier ondersteuning verhogen van uw email energie.

Voor veel meer wellness advies neem een ​​kijkje op Downtown tandheelkundige behandeling, een tandarts in Portland Oregon.

Category: Gezond eten

Comments are closed.