Finest Middel om te stoppen menstruele puistjes of Hormonale Acne Normaal

Voor de meeste van de meisjes, de tijd van de menstruatie is ook de tijd van puistjes veel te die niet alleen ontmoedigend, maar op momenten deprimerend ook. Dus een bijzonder aan twee problemen tegelijk staan. De andere naam van de menstruatie puistjes is hormonale puistjes en het komt in de hele maand alleen maand cycli. Maar deze vorm van puistjes treedt ook op wanneer een dame zwanger is

Acne hele menstruatie plaatsvindt als gevolg van de hormonale veranderingen gaande in de vrouwelijke lichaamsbouw. Het zou kunnen zijn

duidelijk before7-8 tijden van het begin

van de menstruatie en gewoonlijk verdwijnen als voorheen lang als de menstruatie begint.

Hoe je menstruatie puistjes verminderen

p Er zijn enkele efficiënte methoden waarin menstruatie acne kan worden behandeld zo perfect verhinderd gals. Hieronder zijn enkele van de dingen die je kunt doen:

  1. Vaak is het behoud van uw gezicht zo mooi als de handen schoon. Afwassen bij typische tijdstippen aan afzetting van eventuele verontreinigingen die kunnen leiden tot verstopping van de huidporiën en daardoor puistjes puistjes te voorkomen.
  2. je poriën en de huid ervan te weerhouden te sterk drogen omdat dit zou veel te eventueel een oorzaak van acne. Gebruik een milde reiniger voor het reinigen van je gezicht.
  3. Houd uw poriën en de huid perfect gevoed en glad en te maken voor dit positieve je solliciteert een superieure moisturizer.
  4. Denk zorg van wat je nemen in de loop van deze tijd. Bestaan ​​uit extra eiwit beladen dieet programma zo goed als soja-oplossingen. Heb je al een omega rijk dieet programma en voor deze u eventueel financiële instelling op vis zo goed als lijnzaad.
  5. Verminder de mate van spanning die typisch is 1 van de belangrijkste leidt tot van zits allen door de menstruatie.

6. Uit te voeren yoga of meditatie om zich te ontdoen van stress en stress en angst. Het biedt niet alleen je verstand versheid, maar ook je poriën en de huid de neiging om echt te voelen groter.

zeven. Neem multivitamine voedingssupplementen in te krijgen om de poriën en de huid cellen die beschadigd kunnen worden op te lossen.

acht. Verhoog de som van h2o u op een dagelijkse basis, omdat water helpt het spoelen van de giftige stoffen en houdt je huid te reinigen van binnen.

negen. Als u een fervent roker , is het veel tijd om het roken van sigaretten te stoppen vooral omdat het gebruik van tabak veel te kunnen begeleiden naar breakouts fakkels.

10. Betrek meer van vitamine A, E en C in het dieet regime acne voor de duur van uw maandelijkse cyclus. Vitamine A heeft retinoïden die helpt bij het blokkeren hormonale puistjes, het heeft ook beta-caroteen dat een verbinding is opgenomen voor acne inducerende bacteriën plaatsvindt verminderen. Vitamine E kan helpen bij het reguleren van de retinol niveaus terwijl Vitamine C helpt bij het uitroeien van de huid onzuiverheden en houdt uw huid duidelijk.

Pure Residence oplossingen voor het beheren Menstruatie puistjes

Afgezien van de hoger dan beschreven suggesties, zijn er enkele van de natuurlijke geneeswijzen veel te die kan worden gekozen in de situatie van de acne of puistjes zijn nu aangekomen op je gezicht en je zeker weet wat te doen. Zich aan deze eenvoudige remedies om het opruimen van uw gezicht gebied van acne en puistjes tijdens je elke maand cyclus:

Pure Treatment voor het behoud huidporiën Helder Door Menstruatie:

krijgen om het behoud van uw poriën en de huid poriën helder en verstopping te voorkomen, wil je een kom nemen en te verhogen tot het 1 eetlepel wonderolie, 1 eetlepel olijfolie en el steeg cruciale olie. Gewoon combineren al deze oliën collectief en implementeren op de puistjes. Zorgvuldig therapeutische massage met je vingers, zodat het dringt diep door in de poriën en de huid. Toekomst, neem dan een katoenen doek en plaats deze in warm water, knijp het drinkwater en nu gebruik maken van het op de getroffen huid. Laat het gedurende 10 minuten op uw ontmoeting en dan opruimen. Dit is erkend als olie reiniging methode voor het behandelen van acne. Het haalt alle huid onzuiverheden zo goed als acne waardoor micro organisme en de huid.

Pure oplossing voor uitroeien dode huidcellen Gedurende menstruatie

Teneinde de levenloze en beschadigde huidcellen van uw ontmoeting elimineren, je moet hebben om een ​​normaal gezicht exfoliant toepassing. In een kom verwerven een eetlepel zuiveringszout en 1 eetlepel van drinkwater en meng de twee zeer goed samen om een ​​hoge-kwaliteit pasta te maken. Nu vochtig uw huid en deze pasta op uw confronteren en zorgvuldig masseren. Baking soda is bekend als 1 van de beste all-natuurlijke exfoliërende. Na enkele minuten schoon vlak bij het toepassen van lauw h2o.

natuurlijke oplossing voor Aanscherping poriën en de huid Gedurende Menstruatie

situaties is het een populaire kritiek op een flink aantal meisjes dat hun huid krijgt tamelijk losgemaakt, slappe en saai voor de duur van maand tot maand cyclus. Daarom, hier is een zuivere oplossing die niet alleen zal helpen om te voorkomen dat donkere vlekken van acne, maar ook houd je huid beperkt. Krijg een lege spray fles en op te nemen om het acht ounce citroensap en tien druppels pure tree olie en meng ze mooi met elkaar. Spuit dit op je gezicht op zijn minst driemaal per dag. Het dient als een van de meest effectieve antimicrobiële gezicht toner. Het vraagt ​​om te worden geïnformeerd dat tea tree olie wordt beschouwd een van de beste oliën voor het voorkomen van acne-producerende bacteriën.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.