Fluoride: Uitstekend geschikt voor uw tand, belabberd voor de schildklier?

Fluoride wordt momenteel verkocht als praktisch voor een gezond gebit. Het is opgenomen in tandpasta en een aanvulling op de gemeenschap drinkwaterbron alles in te kopen om mondelinge netheid in de bevolking te verbeteren.

Fluoride wordt gedacht aan steun verminderen tandcariës en openbare h2o fluoridering werd verklaard door de Amerikaanse Hart voor Voorwaarde Bestuur als slechts een van de tien beste openbare wellness tussenkomst van de afgelopen eeuw.

Er is nog steeds een enorme aanvaarding van het moeten hebben voor fluoridating de bewoners, maar er is een ontwikkeling van zorg nu onder experts uit de industrie dat fluoride levert niet alleen onbelangrijke voordelen voor mondhygiëne, maar is ook het tot stand brengen van een stijgende selectie van de gezondheidszorg voorwaarden.

Direct na vele tientallen jaren van gedwongen fluoride op onszelf, het succes van de verlengde termijn studies zijn en ze geen blik vrij.

Het onderzoek eindresultaten tentoonstelling die een lange tijd op het krijgen van in fluoride uit verschillende bronnen in belangrijke mate bijgedragen aan de toenemende hoeveelheid mensen die vandaag hypothyreoïdie, fibromyalgie en andere auto vast te stellen en degeneratieve aandoeningen.

Fluoride en hypothyreoïdie

hypothyreoïdie, het meest uitgesproken eindresultaat van willekeurig fluoridering, veroorzaakt deze vormen van gezondheidszorg voorwaarden als lethargie, depressie, hart ziekte, psychische retardatie en cretinisme.

Toen fluoride werd gebruikt als een alternatief voor schildklier problemen.

Professionals toegepast geloven dat de hoeveelheden fluoride verkregen gefluorideerde H2O, tandpasta en andere bronnen niet voldoende om volledig aantasten schildklier werken. Exploratie conclusies tonen ze nu helemaal mis.

In feite, onderzoekers van de EPA (Environmental Security Agency) denkt dat er geen gebrek voor fluoridering in de om te beginnen met plaats. Zij hebben vastgesteld dat fluoriden beschadigen ons zo aanzienlijk dat eventuele voordeel voor de tanden is inconsequent.

andere schadelijke resultaten van Fluoride

schildklierafwijking komt, zelfs zo, niet het ergste erfenis van een lange tijd van geaccumuleerde toxiciteit fluoride. Die titel behoort tot fibromyalgie. In werkelijkheid, 90% van de patiënten die zijn geïdentificeerd met fibromyalgie ook hypothyreoïdie.

Omdat fluoride is zo schadelijk dat verstoort gebruikelijke schildklier werking, maar vertraagt ​​ook het metabolisme en wordt beschouwd als een grote bijdrage aan de te toenemende incidentie van overgewicht in de bevolking.

De schildklier is, echter, niet het enige orgaan in het gehele lichaam aangetast door fluoride vergiftiging. Het heeft ook gevolgen elk orgaan en zijn gevaarlijk effect kan worden gezien in zowat elk orgaan-proces vanaf de basis spijsvertering techniek om de complexe immuunsysteem.

Resources van Fluoride

echter , gefluorideerd H2O en tandpasta zijn niet de belangrijkste bronnen van fluoride vergiftiging.

Antibiotica zijn de ergste overtreders. Hoewel ze niet veel fluoriden bevatten, hebben ze het in nog veel meer gevaarlijke soorten.

Het zou worden gewezen, hoewel dat niet alle antibiotica bevatten fluoriden, maar deze die niet moeten worden voorkomen in die haalbaar zijn.

Andere bronnen van fluoriden uit de buurt van te blijven behoren peuter systeem klaar met gefluorideerd kraan drinkwater, fluoride pesticiden, gefluorideerd zout en onervaren thee. Milieuvriendelijk thee (en zelfs zwarte thee) is betrokken sinds de bladeren ophopen gevaarlijke bladeren van fluoride.

Allen die drinkwater verbruiken uit putten zijn niet absoluut onmogelijk bewaakt aangezien fluoride is stroom in de vloer water ook .

Om te ontdoen van fluoride in uw inname drinkwater, moet je veranderen om gedistilleerd water of tegen minimale filter uw eigen drinkwatervoorziening. Omgekeerde osmose water filters zijn effectief voor het verwijderen van fluoride

Om de pijn veroorzaakt door het jaar van het hebben van fluoriden te keren, moet je om te beginnen op deze mineralen en vitamine voedingssupplementen:. Vitamine B complex en D, magnesium en jodium . Vitamine C en andere anti-oxidanten zijn ook aan te raden omdat fluoride wordt erkend als een goede deal van gevaarlijke zonder kosten radicalen.

Latere Content artikelen

  • Thyax vs Schildklier Assist
  • Was Neanderthaler Schildklier deficiënt?
  • Kan niet Drop Lichaamsgewicht? Het kan zijn dat dit onderzoek
  • schildklier Medicijnen
  • hebben Jodium en je hele lichaam
  • Category: Voedingsmiddelen

    Comments are closed.