Food items om te proberen te eten om hulp Behandeling Zits

Introductie van de ideale soorten vet in je dieet programma is de voordelige variabele voor het regelen van acne. Als alternatief gebruik te maken van plantaardige of dierlijke oliën voor het koken, kijk op olijfolie in plaats daarvan. Ook gebruik maken van olijfolie als dressing voor salades. Voor zuivel gaan met niet-vetten of zeer lage extra vet merchandise. Afwezig blijft margarine en boter. Beperk de hoeveelheid karmozijnrode vlees in uw dieet plan. Bezuinigen weer op gefrituurd voedsel, chips, snoep, crackers en andere soort van snack levensmiddel. Vervang frisdrank met authentieke vruchtensappen en drinkwater.

Groenten en fruit zijn vaak veilig om te consumeren. Zij presenteren het hele lichaam met meer dan genoeg vitaminen om puistjes te overwinnen en te stoppen. Het is meestal het beste om de groenten en greens schoon verbruiken, gezien het feit dat koken ze neemt afwezig sommige van hun vitaminegehalte. Zorg zeker dat je in fruit en groenten die groot zijn aan vezels, dit soort als spinazie, romaine sla, wortelen, abrikozen, boerenkool en andere groene bladgroenten.

Een acne-fighting voedsel plan heeft voldoende hoeveelheden eiwit. Ga met magere eiwitten, zoals wit vlees kip en eiwitten. Plaats vis die niet zal omvat superieure concentraties van kwik. Niet voorzien van een veel koolhydraten, vooral omdat zij brengen ontsteking. Koolhydraten ook de testosteron creatie in het menselijk lichaam, die acne triggers verhogen.

consumeren van de juiste voeding regime gaat een lange weg naar het voorkomen en genezen van puistjes, maar je kan ook eisen dat vitamine supplementen, gebaseerd op de ernst van uw huid problemen. Vitamine supplementen helpen om ontstekingen en roodheid in verband met puistjes te verminderen.

Probeer een multivitamine om gegarandeerd krijg je alle essentiële supplementen. Speciaal ontwikkeld vitaminen biedt de supplementen wilde voor de gezondheid van het haar, nagels en huid. In het geval van persoonlijke supplementen, biotine die mobiel verlenging van de huid helpt. Natuurlijke vitaminen A, B-geavanceerde, E en C, samen met levertraan en foliumzuur, ook bijdragen aan mooie huid.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.