Fractional Laser remedie tegen puistjes littekens

fractionele laser therapie, alleen compact, beschadigde gebieden van de huid worden behandeld. Net als andere laser oplossingen, fractionele laser behandeling maakt gebruik van een ablatieve laser beam mild tot hogere poriën en de huidlagen aangetast door littekens verdampen, onthullende gladder, veel gezonder poriën en de huid eronder. Medische professionals gebruiken kooldioxide of erbium: YAG lasers om de techniek sommige dermatologen gebruik maken van een mengsel van beide laser formulieren in behandeling uitvoeren

.

meeste wetenschappelijke behandelingen voor puistjes littekens, samen met chemische peelings, bevatten veel meer hersteltijd dan fractionele laser te verhelpen. Voor de reden dat laserbehandeling methode doelen alleen beïnvloed delen, resultaten worden bereikt met aanzienlijk minder pijn en lelijk roodheid en zwelling. Complicaties zijn relatief zeldzaam, maar de procedure is prijzig. Dermanetwork zegt dat de therapie is minstens twee keer zo hoog geprijsd als chemische peelings of dermabrasie, en pimples.org forum individuen melden beschietingen uit ongeveer $ 800 voor een enkele laser sessie.

In overeenstemming met Biocutis, de meeste mensen die gaan door fractional laser behandeling nodig om 05:56 remedies om de voordelen te krijgen die ze willen. De meeste mensen observeren verbetering in slechts twee of een paar sessies. Terwijl laser-huidvernieuwing de visuele verschijning van diepe acne littekens kunnen verlagen, laser therapie is effectief grootst op oppervlakte-stadium acne littekens, de plaats een patch van littekens poriën en de huid is donkerder dan de gezonde poriën en de huid eromheen. Voor grootste succes, sommige dermatologen gebruiken een combinatie van medische therapieën, met een beroep op laserbehandeling om het uiterlijk van gepigmenteerde littekens en chemische peelings of dermabrasie om te gaan met putjes of hobbelige littekens verbeteren.

Onmiddellijke snel na uitkomsten van fractionele laserbehandeling onder meer zaken als delicate roodheid, zwelling en droge huid. Deze aspect resultaten slechts zeer laatst een meerdere malen en zijn niet veel meer onaangename dan een zonnebrand. Ondanks het feit dat ongemak en irritatie verdwijnen in een korte periode van tijd, kan de totale huid restauratie elke plaatsvinden van 8 tot en met twaalf maanden, in overeenstemming met Dermanetwork. Patiënten zien geleidelijke verbetering over tijd, en de voordelen van fractionele laser te verhelpen zijn het meest zichtbaar net na de hele restauratie periode passen.

Meestal lijders restauratie snel en zonder complicaties, maar meer ernstige en langdurige bijwerkingen waarschijnlijk zijn. In de schaarse gevallen, mensen praktijkervaring littekens (die ernstig in sommige gevallen), infectie en blijvende, ongewenste wijzigingen toegevoegd aan pigmentatie van de huid. Uit de buurt van problemen te houden, Biocutis geeft aan dat patiënten zoeken naar een board-erkende arts met veel praktijkervaring. Mensen met een donkere huid, zijn met name gevoelig voor lelijke pigmentatie veranderingen, en hun huid echt locatie moeten worden onderzocht met de laser voorafgaand aan het gaan door heel remedie.

Category: Dieten

Comments are closed.