Framboos Fruit en haar Welzijn Beloningen

Over Raspberry

Latijn Titel: Rubus idaeus

Framboos, ook wel hindberry, is de vrucht van een groot assortiment van soorten van het geslacht Rubus. De meest in het algemeen, vaak aangeboden en gegroeid is de karmozijnrode gekleurde frambozen fruit. Frambozen verschijnen in een assortiment van kleuren, variërend van zwart, paars, oranje, paars, goud naar wit.

Raspberry plant wordt verondersteld om een ​​inheemse van Oost-Azië. De plant die de paarse frambozenfruit maakt is de Rubus idaeus. Deze plant is inheems in Europa en Noord-Azië toch het wordt nu verbouwd in andere gematigde gebieden van de wereld.

Framboos is een vaste plant met een houtige stengel. De plant heeft een goede hoeveelheid zon en drinkwater te bloeien. De vrucht is karmozijn en lief maar heeft een zure smaak. Het is een combinatie fruit als de vrucht is samengesteld uit bepaalde persoon drupelets geregeld over een centrale holle hoofd.

De roze framboos is een hybride van R.idaeus en R.strigosus variëteiten. De paarse grote verscheidenheid is horticulturally gemaakt en is een hybride van de roze en zwarte selectie. De paarse assortiment optreedt waarbij de rode en zwarte soorten aanwezig in hun all-natuurlijke toestand zijn.
Purple frambozen worden zelden commercieel geteeld.

De gele of de gouden framboos is een soort van de karmijnrode en zwarte framboos gezien het feit dat het ontbreken van de anthocyaan pigment resulteert in de creatie van deze frambozen.

Elke fruit of bessen bestaat uit ongeveer honderd drupelets. Elke individuele drupelet heeft een zaad erin en wordt omsloten door een vlezig materiaal.

. Alle rechten voorbehouden.

Utilisatoren Van Frambozen

 • Frambozen zijn eigentijdse gegeten of worden gebruikt in creatie van verwerkte voedingsmiddelen, zoals jam, gelei, puree, vruchtensappen, siropen, taarten etc.
 • Wanneer droog ze gebruik gemaakt van in de supermarkt goederen.
 • Raspberry extracten worden gebruikt om de smaak dranken en voedsel.
 • Framboos bladeren worden gebruikt bij de productie van biologische thee.
 • De paarse framboos blad is gebruikt intraditional geneeskunde voor het verlichten en levendige bevalling. Het versterkt ook de moedermelk.

  Raspberry Voeding

  Raspberry heeft aanzienlijke hoeveelheden anthocyaan pigmenten die zijn normale antioxidanten. Om de reden dat van het mengsel vrucht kader de voedingsvezel is een optimaal onder de plant voedingsmiddel.

  Het is een uitstekende bron van vitamine C, mangaan en vezels bovendien het aanzienlijke hoeveelheden vitaminen Bcomplex , foliumzuur, magnesium, koper en ijzer.

  Ook aanwezig in hoeveelheden hoger zijn de verschillende polyfenolen zoals ellaginezuur, quercetine, galzuur, anthocyanen, cyanadin, catechine, kaemferol en salicylzuur.

  frambozen een zeer grote ORAC waarde van 4900 waardoor het een zeer productief geheel vrije radicalen.

  <

  Een bijkomend voordeel is de geringe glykemische index (GI).

  br />

  Gezondheid en fitness extra voordelen van Frambozen

 • Frambozen vanwege hun verschillende anti-oxidanten zijn ontdekt aan praktisch zijn in het vermijden van de meeste vormen van kanker, hartkwalen en maculaire degeneratie van de ogen.
 • De salicylzuur inhoud materiaal is bedoeld om aderverkalking te voorkomen.

 • Het verlaagt allergische reacties ten gevolge van zijn anti histamic actie.
 • Frambozen stoppen schade aan de mobiele membranen en andere elementen, vermindert schimmels en sommige bacteriën de ontwikkeling in het systeem.
 • Frambozen hebben een minimale glycemische index wat meestal betekent dat de koolhydraten breken geleidelijk en dus geleidelijk langs de lancering van suiker in het bloed. Dit zal een verminderde behoefte aan insuline veroorzaken van de lichaamsbouw en is met name gunstig voor diabetici. Het zal ook helpen om het gevaar van de productie van diabetes te verminderen.
 • Frambozen verhogen hemoglobine vanwege hun ijzer en foliumzuur inhoud.
 • Ze verlagen koorts, diarree en dysenterie, gemak blaas en urinewegen luchtwegen bacteriële infecties.
 • Frambozen houden de poriën en de huid, botten nagels, email en haren gezond.
 • Ze helpen om verlichting te geven bij jicht, artritis, constipatie en nierstenen.
 • Tea gebouwd van framboos bladeren reguleert menstruatie, verlicht krampen en stimuleert snelle bevalling. De bladeren gemak keelpijn en andere spijsvertering problems.The fragrine component tonen het voortplantingssysteem.
 • Een afkooksel van framboos wortel helpt bij het beheersen van diarree en dystentery.


 • Raspberry zaad olie heeft een element dat bewaakt de richting van extreem violette straling.
 • />

  Hoe Raspberry Tea

  Maak

  Giet een glas kokend drinkwater op 1 tot twee theelepels gedroogde framboos bladeren. Adres deze en mogelijk het staan ​​voor tien minuten. Strain, verhogen suiker en consumeren warm.

  Raspberry thee is gebruikt in mensen medicatie voor het verlichten van krampen in de benen, diarree, in ochtendmisselijkheid van zwanger, als een baarmoeder relaxerend te begeleiden in snelle bevalling, in orale bacteriële infecties, menstruele krampen, bloedarmoede enz..

  Over Framboos ketonen

  p Het is een natuurlijke wijze transpireert fenolische stoffen in de frambozenfruit en de variabele het aroma van de frambozen. Het is de puur natuurlijke smaak toegepast in parfums, cosmetica en maaltijden additieven.

  Ongeveer 1 tot vier mg frambozenketon kan worden gewonnen uit 1 kg frambozen.

  Raspberry keton wordt ook geproduceerd chemisch als de natuurlijke beschikbaarheid van deze is vey verminderd.

  Raspberry keton is geopenbaard verhoging van het menselijk lichaam vet stoppen aanzienlijke extra vet eten plannen in experimenten met muizen. Oplossingen met frambozenketon worden aangeboden als overgewicht daling producten

  Het zal werken in 2 benaderingen:.

 • Door het verhogen van de stadia van het hormoon – norepinerphrine wat resulteert in extra body vet weg te smelten door het verhogen van de lichaamstemperatuur

  en

 • door uitbreiding van het stadium van het hormoon – adiponectine die bloedglucose reeksen verlaagt en dus helpt opslag van extra vetten te voorkomen.
 • Raspberry keton, aan de andere kant, is op de lijst van verbindingen als onschuldig verklaard door USDA.

  Range & Opslag Van Frambozen

  Frambozen zijn een snel bederfelijke vrucht om deze reden is het grootst tp investeren in wanneer ze worden verbruikt. Beslis over rijpe bessen alleen als de onrijpe bessen niet snel rijpen nadat ze zijn geplukt. Zij moeten organisatie, mollig, felgekleurde en hebben een glanzende look.

  Detailhandel ze in de koelkast en ze goed voor een dag of twee zal handhaven. Maar haalt u die verschijnen verkleurd, gegoten of bedorven. verdeel ze verstoken van wassen op een stuk keukenpapier beklede lade of bord en ga dan met een plastic folie voorafgaand aan je houd ze in de koelkast.

  Als je ze wilt bevriezen voor een voor een langere tijd opslag dan reinig ze zorgvuldig en dep ze droog. hen voor te bereiden op een platte pan met boter papier of bakplaat eronder. en leg ze in de vriezer. Op het moment zijn ze bevroren plaats ze in een dikke luchtdichte plastic zak en bewaar in de diepvriezer.

  Als u wilt behouden hun kleur te verhogen wat citroensap om de frambozen vooraf van bevriezing.

  Bevroren frambozen opgeslagen in de vriezer bewaren uitstekend voor minimaal 12 maanden.

  voorzorgsmaatregelen voor Rasberry Consumptie

  <

  br /> Mensen met nier-of galblaas problemen moeten uit de buurt van frambozen blijven zoals ze behoren oxalaten in aanzienlijke hoeveelheden. Overtollige oxalaten in het systeem vloeistoffen kan misschien leiden tot hun kristallisatie en de daaropvolgende wellness problemen.

  Daarom onderzoeken met uw huisarts net voordat je begint consumeren frambozen.

  Category: Voedingsmiddelen

  Comments are closed.