Fresh Lemon Juice Fades Zits Marks

Lemon is de biologische poriën en verkleuring van de huid terminator

Als je ervan uitgaat van citroen, wat is het eerste geloofde dat in je gedachten? Vers! Scherpe en reinigen geur, en het is de perfecte aanvulling op een kopje warme thee en honing. Verbazingwekkend, de energie van citroen wil niet alleen het gehemelte, maar het wonderen voor onze poriën en de huid doet.

Ik heb last van acne voor ongeveer 17 vele jaren! Het is een achtbaan ervaring van witte koppen, puss gevulde cyste en zwarte koppen. Ik ben een vrouw van kleur en het meest het van de tijd, zelfs als ik geen van mijn puistjes deed kiezen, zou het zelfs nu vertrekken een onaantrekkelijke zwarte vlek, zodat ik kan eraan herinnerd worden dat een puist er na geleefd. Ik heb dus een groot aantal verschillende fading crèmes die verklaren ze werken geprobeerd, maar het zou krijgen vele maanden aan de uiteindelijke resultaten te zien. Ik stond op het punt om op te geven totdat uiteindelijk een nacht tijd besloot ik naar Google, ‘Organic manieren om de verkleuring van de huid tegen te gaan.’ Ik was geschokt om zo veel van de resultaten zien, maar ik was gefascineerd om een ​​link naar een discussiebord dat het woord ervaren als een optie. Ik was gefascineerd door wat ik dacht te weten over de energie verpakt in die zeer weinig geel fruit.

Hoe werkt citroen fade verkleuring van de huid?

Het zit boordevol vitamine C


Vitamine C is een genegeerd agent van de huid wellness. De Panothenic zuur en absorbic zuur hulp controle huidcellen. Als gevolg verzwakt en verkleurde huid begint snel te herstellen door verkleuring en herwerken in gezonde huid die overeenkomt met uw biologische poriën en de huid toon.

Het is een puur natuurlijke reiniger

/> / strong <> In aanvulling op fading darkish plekken

Hoe snel zie je voordelen?


Het is aanbevolen dat je vers geperst, natuurlijke citroensap drie keer per dag te gebruiken. Ik heb resultaten na drie weken zien. Daarnaast was er een natuurlijke gloed die mijn gezicht gebied dat een overmaat voordeel!

Wat heb je nodig te hebben om te beginnen uw citroensap huid routine?
-biologische citroenen

-dunschiller (of een mes werkt ook!)

-Cotton Bowls

-Lauwe voorjaar H2O

-container met deksel

Planning:


Slash de citroenen in vier stuk

elk plakje Knijp dan uw container naar keuze, zodat al het sap valt veilig binnen.

Schraap een aantal van de schillen in de pot tot pulp dat valt in de pot die continu voeden het sap veel meer vitaminen en mineralen, terwijl in de container te bouwen.

dep voorzichtig een watje in de houder te nemen aan enkele van de citroensap .

dep voorzichtig de katoenen bal boven de donkere pigmentatie plaatsen op je gezicht 3-4 situaties totdat uiteindelijk de katoenen bal is niet voor een langere tijd vochtig, maar vochtig.

Gooi de katoen bal in de prullenbak, de bescherming van de deksel, en koel het. Lemon is een natuurlijk bewaarmiddel, zodat je echt geen zorgen te maken over het slecht gaat. ! Houd in gedachten drie perioden per dag behoudt de doffe plekken weg

Extra Beloning: Het ruikt ook fantastisch

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.