Fruit Juice Diet plan voor Fat Reduction

Als u waarschijnlijk sap om gewicht te verminderen zou kunnen zijn, is het beste om sap verfrissende hele vruchten. Blijf uit de buurt van ingeblikte, ingevroren, of verwerkt sappen:. Zij de afwezigheid van de natuurlijke vitaminen en enzymen ontdekt in versgeperste sap

Als je geen echt ernstige algemene gezondheidsproblemen hebben, kan u een beperkte sap eetplan proberen door het consumeren van vijf tot 6 8-oz. glazen vruchtensap en nog eens 6 acht-oz. glazen gefilterd drinkwater voor twee tot vier keer. Eet minimaal 1200-1500 energie per werkdag. Om uw darmen bewegen, gebruiken bitterzout (twee theelepels. In h2o, toen slechts).

Als u zich duizelig of zwak, of zijn niet in staat om te werken meestal op functie of op eigendom ervaart, stop dan het sap alleen dieet en beetje bij beetje verhogen gestoomde groenten, totaal granen en zeer lage ongewenst vet eiwitten.

Het nastreven van een clean-vruchtensap dieet voor een paar dagen moet in orde zijn, maar gaan niet door flinke fysieke lichamelijke oefening die contraproductief zou zijn. Als je in veel minder dan 1.000 energie voor iedere werkdag, bijvoorbeeld, je stofwisseling – de prijs waarvoor je lichaam verbrandt energie – vertraagt ​​

.

Als u te stel energie verbruiken, je lichaam begint zijn hebben spiermassa weefsel metaboliseren. Dit is contraproductief om lange-termijn welzijn en langdurige pond daling. Om vet te werpen, ontwikkelen en behouden mager spierweefsel.

Om dat te doen impliceert het nemen van magere eiwitten en een uitgebalanceerd dieet programma dat alle etenswaren groepen niet vermindert: totaal granen, groenten, fruit, complexe koolhydraten, minimal-ongewenst vet zuivelproducten, magere eiwitten en niet-verzadigde vetten .

Fruit sap voor 3 tot 4 keer is vaak onschadelijk voor de meeste individuen, maar zodra u terugkeert naar consumeren stabiel voedsel, is het risico veel eten en weer wint veel meer lichaamsgewicht dan waar je begonnen.

p Er zijn geen veilig en gezond, korte fixes pond daling: het is een manier van leven te verbeteren. Alleen onder directe klinische toezicht wordt beschermd om een ​​vruchtensap dieet te observeren voor veel meer dan vier of 5 dagen.

Als een substituut, advies inwinnen van gerenommeerde middelen dit soort als My Food artikelen Piramide bedoeld door een groep van voedingswetenschappers van de Amerikaanse afdeling van Landbouw. Zij benadrukken de verkrijging geen extra dan dertig pct van je energie uit vetten en geen extra dan 10 procent van dat van verzadigde vetten (vet dat geluid op de plaats temperatuur zijn). Ze hebben ook voedingsmiddelen piramides voor veganisten, vegetariërs, vrouwen in de menopauze en mannen en vrouwen ongeveer 55.

Fruit sap voor een paar tot 4 dagen is het algemeen veilig en gezond voor de meeste mensen, maar na je terug naar voeden met betrouwbare maaltijden, is er een risico van te veel eten en het verkrijgen van terug meer overgewicht dan je schuur.

Category: Dieten

Comments are closed.