Gebruik Komkommer om de strijd acne

Waarom komkommer kan stoppen uit het bezit van acne? Wel, komkommers uit ascorbinezuur (vitamine C) en cafeïne zuur, de twee bijstand kalmeren huid irritaties en minimaliseren zwelling. Komkommer sap wordt algemeen aangemoedigd als een bron van silica om verbeteringen aan de teint en het welzijn van de huid, evenals significante h2o artikelen komkommer kan het normaal hydratingfor stralende huid te maken. Afgezien van dat het helpt stoppen escaleert acne op je behandelen. Het kan ook voorkomen dat het verwerven van een vette huid. Je probeert eventueel komkommer eten als je elke dag salade of gebruik het extract van de komkommer en hebben het wrijven op uw ontmoeting en wacht rond voor enkele minuten tot het droogt dan spoel je confronteren met nette water.

Tip begeleiding onthouden om gebruik geen warmte water te spoelen die u behandelen, het kan leiden tot uw huid uit te drogen en je zult merken dat uw huid zal beginnen te pellen.

Dus als je wilt je puistjes worden afwezig permanent, komkommer is een persoon van de grootste remedie om je poriën en de huid moeite herstellen. Ik doe het de hele tijd en gaat helpen. Probeer het en zie het voor u, er is zeker niets mis het eten van gezond voedsel.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.