Gebruik Manuka honing om je puistjes te behandelen

Geschiedenis

ervoer ik vrij ongewenste puistjes in mijn vroege tienerjaren vele jaren. Ik zou vaak te verkrijgen drogisterij fabrikanten zoals Neutrogena en helder en duidelijk te maken met mijn acne, verwacht betere resultaten. Toch zou mijn huid erg droog geworden en mijn puistjes zou ineens pop, bloeden en om te zetten in littekens. Ik werd zelf van bewust dat ik op geen enkele manier verliet de woning zonder het aantrekken van elke basis. Al snel na decennia van de tewerkstelling van items die zijn veel te streng voor mijn huid zijn geweest, maakte ik een beslissing om mijn huid een pauze te geven.

Ik begon te beseffen dat ik een gevoelige huid in het begin van 2011 toen ik hem kocht de Neutrogena Oil-Helemaal gratis Pink Grapefruit Puistjes Clean. Terwijl het rook heerlijk, ontdekte ik dat het product in principe was het maken van mijn acne nog erger. Mijn puistjes groeide uit tot groter dat het opgezwollen, waardoor enorme bulten op mijn ontmoeting geworden. Het was niet mooi! Dus ik moest ophouden gebruik te maken van de deal met wassen, zo niet veel meer littekens zou er op mijn ontmoeting.

Het goede nieuws is, ik struikelde over een Youtube Guru die over ontgiften en natuurlijke en biologische voeding gepassioneerd was . Ik besloot om haar leiding nemen. Ik was te investeren zo aanzienlijk contant geld op confronteren reinigingsmiddelen die werden hele chemicaliën. Ik realiseerde me dat ik niet hoefde te hebben om inkomsten geldverkwisting door deze onnodige merchandise.

systeem voor het maken van het gebruik van honing als een gebied van gezicht cleanser

een. Bind je haar weer terug en gebruik een hoofdband om de honing te stoppen blijft kleven op je haar.

twee. Opruimen van uw make-up en was uw deal met met warmte drinkwater te openen je poriën

4. Gebruik een theelepel om een ​​kleine hoeveelheid honing schep uit het bad. Dit is extra hygiënisch dan dompelen je vingers in het bad van honing.

5. Gebruik je vingers om schep de honing op het theelepeltje. Vouw de honing op uw ontmoeting en masseer je confronteren in ronde bewegingen.

6. Sta de honing zitten voor ongeveer drie-5 minuten. Normaal gesproken laat de honing zitten voor 15 minuten als een gezicht gebied masker.

7. Was de honing af met warm water. U zult merken dat de honing wast snel af.

acht. Uiteindelijk, spoel je gezicht met koel drinkwater om uw poriën te sluiten.

9. Doe dit in ieder geval op het moment dat een werkdag. Het is ook licht genoeg om de honing te gebruiken als een gebied van gezicht cleanser twee keer per werkdag.

U kunt kennis een overgangsperiode waarin door uw acne begint te vertonen veel meer in de eerste week of twee. Net afbeelding het op deze manier. Honing heeft antibacteriële eigenschappen die diep in je poriën te krijgen. De honing brengt al je puistjes op het gebied van uw poriën en de huid, hoewel correct reinigen van uw poriën. Extra tijd, zal je een grote verbetering te ontdekken.

Mijn Werken ervaring in het werken met Manuka Honing

Manuka honing is mijn ga naar punt elke keer als ik beginnen om te zien puistjes opdagen op mijn ervaring die meestal op dat moment van de periode van dertig dagen. Honing behandelt mijn zits door de grootte te minimaliseren en het voorkomt mijn acne bloeden. Het zijn ook geen littekens van de productie op mijn confronteren. Mijn moeders en vaders hebben een enorme onderscheid opgenomen in mijn huid. Bestudeer mijn write-up op de 10 Wonderful positieve aspecten van honing.

Als u of uw adolescenten ervaring van puistjes, stel ik voor dat je probeert uit honing. Het is de grootste natuurlijke honing of Manuka honing uit Nieuw-Zeeland te gebruiken. De goederen onder aangegeven zijn uitzonderlijke merken te gebruiken. Leg honing laat uw huid ervaring gehydrateerd, soepel en het geeft je huid een gezondere gloed. Niet alleen doet het een goede bezetting als een ontmoeting reinigingsmiddel, het verlicht je vlekken, omdat het heeft zijn alle-natuurlijke waterstofperoxide en honing is ook een anti aging component.

Mensen investeren zo aanzienlijk contant geld op merk namen dit soort als Proactiv omdat mensen vandaag op vertrouwen, verwacht constructieve voordelen. Maar met mijn kennis gebruik te maken van honing, heb ik uit de buurt van deal met reinigingsmiddelen voor fantastische gebleven. Het is de beste sensatie te zijn om uit te gaan en maken uw huid ademen, zonder de noodzaak van het bezit om uw ervaring met make-up te dekken.

staat

Category: Gezond eten

Comments are closed.