Gebruik Paleo aanpak vrij dan ketogeen dieet voor lichaamsgewicht daling, adviseert welzijn professional

Ketogenic diëten, die betrekken het verminderen van koolhydraten, terwijl het stimuleren van eiwit en vet, hebben in de informatie die een tijdje geleden geweest. Voorstanders beweren dat deze levensmiddel strategieën boost vet daling. Maar nu een enkele gekwalificeerde kampt dat de valkuilen, die hormonen en schildklier problemen op te nemen, zijn niet de beloningen waarderen, merkte Stapel Conditionering op november zeven.

‘ketogeen dieet plannen zijn iets dat ik zeer moeilijk,’ verklaarde Nate Miyaki, geaccrediteerde specialist in sportieve activiteiten voeding en schrijver van ‘The Samurai Dieet programma: De wetenschap en strategie van winstgevende het ongewenst vet Decline Oorlog.’

Hij stelt dat grote ongewenst vet, verminderde carb voedsel plan voorstanders beschrijven ketogeen strategieën ‘als een manier om ongewenst vet te verminderen verbeteren. Maar ik moet je niet aannemen dat ze zijn essentieel.’ (Lees over een oefening goeroe constructieve kijk op ketogeen dieet programma’s door te klikken op hier vermeld.)

Daarnaast suggereert Nate, ze zijn onveilig.

‘Er zijn een heleboel metabole en hormonale nadelen aan het ketogeen eten plan, in het bijzonder in combinatie met anaërobe instructie ‘, waarschuwt hij.

Nate heeft opgemerkt dat ketogeen eten plannen worden steeds ongelooflijk vaak voor bij de mensen die CrossFit doen. Toch p> ‘Ik met een ton van de mensen die bij me op en zeggen dat â € ~ werken mijn hormonale profiel is geschoten, ik heb geen testosteron, mijn schildklier is geschoten, mijn snelheid van de stofwisseling is afwezig, ik ben mager vet ondanks een enorme calorie tekort en geen koolhydraten, ”, waarschuwt Nate.

Bovendien, Nate stelt dat nierstenen produceren meestal als gevolg van een ketogeen eten plannen.

‘Het keto dieet programma haakt mensen vandaag de dag, want het vertoont definitieve resultaten op de schaal’, geeft Nate. ‘Maar u elimineren veel van H2O overgewicht en spiermassa massa samen met uw vetten.’

Dus wat is het antwoord?

‘Er is geen zal moeten totaal gaan geblazen keto [om zich te ontdoen van lichaamsvet], ‘zegt Nate. ‘Je kunt een aantal dingen doen met koolhydraten en hun timing om overtollig vet daling optimaliseren met uit het krijgen in een ketogeen staat waarin u een aantal van al die nadelen om te gaan.’

Nate stelt na een Paleo dieet plan plaats. De sleutels van deze strategie:..

  • Blijf weg van suikers en gluten
  • Prevent zetmeelrijke koolhydraten deze soorten als granen
  • Snack op noten en greens voor kracht.
  • Daarnaast Nate suggereert het koppelen van uw inname van koolhydraten om uw trainingssessie, waarbij in fruit vooruit en schone koolhydraten zoals bruine rijst onmiddellijk na. Hier krijg je een Paleo recept en ontdek over Paleo comfort en gemak etenswaren door hier te klikken.

    Category: Gezond eten

    Comments are closed.