Gebruik TCA te ruimen Puistjes Littekens

Trichloorazijnzuur (TCA) wordt over het algemeen gebruik gemaakt van om rimpels te verlichten, vervagen tatoeages, en zelfs te ontdoen van puistjes littekens. TCA tatoeage verwijdering resultaten zijn onmiskenbaar als het aan het elimineren van de vorige en ongewenste tatoeages zal komen, maar is eveneens succesvol in het wegnemen zits littekens van de om te beginnen met een paar lagen van de huid. Een TCA peeling kan de leidende lagen van de huid te verwijderen en de acne littekens mee. De manier van handelen is eenvoudig en kan zelfs worden afgewerkt op woning en zal enorm verminderen de visuele verschijning van schrikken.

Over twee weken vlak voordat u de schil wil je voorkomen dat scrubben ter plaatse dat u zal worden belast is met de schil. Gebruik een zacht reinigingsmiddel zonder enige exfoliërende eigenschappen. Het is ook van cruciaal belang dat je stopt het verwijderen van haar als perfect. Dit betekent niet scheren, waxen, of enige andere vorm van het verwijderen van haar.

Door deze twee weken van de voorbereiding wil je je poriën en de huid met een 2-acht% alpha hydroxy zuur product of lotion te pakken zowat elke avond. Dit zal uw huid te geven en begint het proces van het wegnemen van de niveaus van de poriën en de huid.

Nu is het tijd om de trichloorazijnzuur schil doen. Als u wilt dat een lichtgewicht schil je de TCA verdunnen tot ongeveer 10-15%. Als je een medium schil je echt moet verdunnen tot 20-25%. Het is niet aan te raden dat je extra dan een medium schil bij het huishouden. Het is veel beter twee doen de schil veel meer dan een keer te bereiken uw wilde lijkt. Schakel de schil te zitten op de huid voor vijftien-20 minuten. Neutraliseren het dan met zuiveringszout water. U kunt nu schoon uw poriën en de huid voorzichtig met een milde zeep reinigen.

Als je de zachte schil dan is uw huid zal omzetten roze en schillen, maar het zal nooit zien er ongelooflijk slecht. Het vraagt ​​ook geen exclusieve behandelmethode en kunt u terugkeren om meteen te werken. Als je een medium schil gebruiken dan is uw huid zal blijken te zijn donkerroze en mogelijk zelfs rood. Het is ook waarschijnlijk tot bruin en krokant te krijgen aan de randen het creëren van tijd af van de functie aan te bevelen. U wilt om het vochtig te houden met zalf en uit de zonne zeven tot tien dagen blijven.

Trichlorocetic zuur is een fantastische manier om zich te ontdoen van acne littekens. Het kan zelfs worden toegepast op elk deel van het hele lichaam, met uitzondering van de genitale plaats.

Gebruik TCA To Take out Fantastic Stammen en rimpels

Een TCA (trichloorazijnzuur) schil gestaag opgedaan in acceptatie als een nuttig behandelmethode voor puistjes littekens, rimpels en ouderdomsvlekken, naast wordt gebruikt als een tatoeage eliminatie oplossing. TCA voert door steeds gebruikt om de poriën en de huid in om zich te ontdoen van de buitenste niveaus van de huid bekend als de opperhuid, het wissen van lijnen, rimpels en eventuele pigment verkleuringen. Het kan een oplossing die specifiek succesvol voor het wegnemen van de ontpit littekens veroorzaakt door langdurige acne

zijn. Om voor een TCA peeling cursus van actie, een delicate alpha hydroxy zuur crème of lotion in elkaar gezet moeten worden gebruikt om de locatie betekende avonds gedurende twee weken voor. Door het uitvoeren van deze, zal je poriën en de huid worden geconditioneerd en zal u veel leuker schil succes tegenkomen. Ook in de loop van dit interval moet je refrein van het werken met een chemische peeling. Terwijl de mensen vandaag de dag van zowat elke huid schaduw TCA kan gebruiken, zal er een tijdelijke verlichting van de huid die weer terug zal krijgen om standaard een paar weken direct na een schil zijn. Elke kandidaat die met Accutane, een recept voor acne, moet echt stoppen met gebruiken zes maanden op voorhand van en na een schil om te beschermen tegen littekens.

Ook al een toepassing van TCA tattoo eliminatie op kan worden uitgevoerd huishouden zonder een ervaren, bij gebruik van TCA als een peeling, het moet door een gecertificeerde dermatoloog of plastisch chirurg te worden toegediend. Algemeen door anesthesie wordt gebruikt om de reden dat er een onaangenaam branderig gevoel variërend van mild tot kritische dat gebeurt als de TCA gaat om het werk. Uw arts zal informeren naar eventuele symptomen van allergie of eerdere huidproblemen die een impact hebben op de uitkomst van de TCA kan hebben, in aanvulling op het uitvoeren van een patch examen om de sterkte van TCA optie die de juiste voor jou beslissen.

Voor oplossingen zoals het verwijderen van tatoeages, kan meer dan een bijzonder TCA behandeling worden verwacht, algemeen geplande vier tot zes maanden uit elkaar. Gedurende therapeutisch systeem van de huid, kan het goed lijkt roodachtig of roze in de schaduw en moet echt worden afgeschermd door een verblijf uit de zonne-en uit zonnestudio’s. Make-up of vochtinbrengende crème met een zonnefilter van minimaal SPF25 moet echt groeien tot een dag tot dag programma direct na een TCA peeling om gezondere huid onderschrijven. Weg van het aantrekken van make-up of cosmetica voor ten minste zeven dagen kort na een TCA peeling.

Het verloop van de actie kan een plaats krijgen tussen de 15 en zestig minuten, afhankelijk van de mate van poriën en de huid behandeld. Prijzen scala van $ 100 tot vele honderd dollar afhankelijk van het aantal behandelingen plannen noodzakelijk is en de omvang van de schil.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.