Gebruikmakend van de Clarisonic Skin Care Borstel voor Puistjes

Als je hebt gehoord van de Clarisonic poriën en de huid behandeling borstel , het is niet veel te bedwelmen. Het is echt weer uit tot een massaal bekend instrument voor huidverzorging voor de ervaring. Als je puistjes echter, zou je je afvragen of het gebruik van de Clarisonic is een uitstekend plan voor je.

Hoewel ik zal niet in staat zijn om te verzekeren dat het zal kristalhelder je puistjes te wijten aan het feit ieders huid functies anders, veel acne slachtoffers melden dat het gebruik van een enkele van de Clarisonic borstels heeft vervaardigd een enorme verandering en opgeruimd hun huid drastisch. Aan de andere kant, een aantal andere mensen met acne verslag dat hij punten heeft geproduceerd worse.If je pustulosa acne of een ander echt serieus poriën en de huid probleem, als een een infectie, Clarisonic echt niet adviseren het gebruik van hun product. Uw meest effectieve gok is om te converseren met uw dermatoloog over en zien wat hij of zij denkt.

Dus je kunt zien dat het moeilijk te zeggen hoe uw huid zal reageren en het enige authentieke manier om erachter te komen is om het te proberen uit. Er is een terugkeer dekking op, dus je kunt het terug te sturen als je ontdekt het gaat niet om het werk voor u doen.

Dus als je wilt om het zelf te overwegen, Ik stel voor het kopen van de Clarisonic van Amazon, waarin u de ideale snelheid te krijgen en dan vasthouden aan deze ideeën voor het gebruik van het.

De Clarisonic poriën en de huid behandeling Brush

een. Begin geleidelijke en milde

Als u om te beginnen met de slag met de Clarisonic, zou je in de verleiding om in te stellen op de hoogste positie en het gebruik ervan veel meer dan twee keer dag. Ik zou onderschrijven het gebruik ervan eenvoudig tegen zeer eerst uw gezicht gebied geven een kans te krijgen gebruikt om het en om te zien hoe je poriën en de huid reageert.

Bekijk gebruik te maken van de Clarisonic poriën en de huid borstel op een vermindering van de locatie en voor de eerste paar keer, gebruik het maar een keer per dag. Gebruik ook de delicate borstel.

2. Hier krijg je een tweede opzetborstel

Als je gaat om de Clarisonic gebruiken in uw dagelijks plan en strategie om het gebruik van twee keer per werkdag, moet u een volgende borstelkop krijgen. Je wilt niet te borstels die echter zijn doorweekt van voorgaande merken gebruik van te gebruiken. U nodig heeft om de borstel grondig schoon net na gebruik en dan staat het volledig drogen. Als je nooit, kunt u uw acne nog erger te maken door de invoering van micro-organismen op uw huid. Dus grootste gok is een tweede borstel, of alleen de Clarisonic wanneer per dag dus het heeft tijd om te drogen.

drie. Gebruik uw bezit cleanser

De reinigingsmiddelen die worden weergegeven met de Clarisonic borstel zijn goed, maar helemaal niets bijzonder. Ik zou houden aan gebruik te maken van uw bezit gezichtsreiniger, speciaal als je 1 die je leuk vindt en het is gedaan de baan voor jou.

4. Heb persistentie met split-outs

Veel mensen klagen dat ze uitbrak nog erger met de Clarisonic. Dat is niet ongebruikelijk en is echt te verwachten. Als je een heleboel smurrie in je poriën, hebben whiteheads die niet aankomen op, maar, enzovoort. dan zal moeten komen omhoog. Dus je kan je poriën en de huid voor een klein beetje een hekel, maar testen en zich met het voor ten minste een week (of twee) of zo en zien of het begint te stijgen. Gewoon blijven mild met de borstel.

Als je ontdekken dat je huid niet beter wordt, heb je een maand om de Clarisonic terug, zodat u geen gevaar vindt in het aanbieden van het op zijn minst een 7 dagen of twee om te zien of je huid begint te zeer duidelijk tot op het moment dat alle mest wordt gebracht naar de oppervlakte.

Category: Dieten

Comments are closed.