Gedestilleerd H2o en overgewicht verminderen

consumeren gedestilleerd H2O is de toepassing van de generaties van bodybuilders, die geloofde dat het uitgespoeld behouden water voorafgaand aan een niveau van de concurrentie. Maar in overeenstemming met de discussion board op EliteFitness.com, sommige bodybuilders hebben gekruid uitdroging en krampen als ze dronken gedistilleerd H2O volledig dan verschillende maanden.
Een handvol van vele jaren in het verleden, gezonde wonende deskundigen samen met Paul Bragg aangemoedigd consumeren gedestilleerd water, met vermelding van het was de grootste verscheidenheid je kon drinken. Dit begrip is controversieel geworden. Gedestilleerd water bevat geen mineralen of elektrolyten. In essentie is het alleen maar vochtig. Het heeft een enkele woning die u kan helpen bij het verliezen van kilo, hoewel. Het trekt in toxische verbindingen en metalen en spoelt ze uit uw proces.

Je zou kunnen denken over het gebruik gedestilleerd H2O in een korte termijn ontgiften systeem. Een enkele bekende reiniging en lichaamsgewicht-daling regime gebruikt door deze beroemde mensen als Beyonce Knowles gaat drinken nieuwe citroensap gemengd in gedestilleerd water, samen met ahornsiroop en cayennepeper. Het citroensap, ahornsiroop en cayennepeper zijn bedoeld om hulp blijven uw elektrolyten harmonie te houden al is het gedestilleerd H2O oplost en voert ingesloten verontreinigingen. Beoefenaars raadsman een 10-werkdag reinigen, die geen schadelijke gevolgen zou moeten hebben, volgens Dr Zoltan Rona, een Toronto fysieke en auteur.
Het wegwerken van verontreinigingen met af en toe gedestilleerd water spoelen en verbeterde voeding kan een lange weg te gaan in de richting van niet alleen het wegwerken van gewicht, maar ook het verstrekken van uw gehele lichaam de kracht die het wenst te verbranden lichaamsvet.

Stop de inname van gedestilleerd water na de voorlopige ontgiften periode van uw dieet regime. In plaats daarvan, drink houtskool-of omgekeerde-osmose gefilterd drinkwater. Dit soort h2o houden hun minerale informatie (minus de directe, koper, kwik en arseen), zodat uw lichaam kan sneller gebruiken om je cellen te hydrateren.

Category: Gewichtsverlies

Comments are closed.