Gedroogd Fruit Wellness Voordelen – gedroogde abrikozen, perziken, peren, appels

De gezondheidsvoordelen van fruit zijn zeer goed geïdentificeerd en we zijn allemaal geïnspireerd te nemen in ten minste twee items fruit per dag en groenten en fruit maken ongeveer de helft van wat er op je bord bij elke maaltijd. Nieuwe vruchten zijn seizoensgebonden en gedroogde vruchten presenteren een zorgeloos verschillende bron van de goedheid in fruit in een praktische en geconcentreerde vorm. Fruit wordt vaak gebruikt voor het plannen van het gewichtsverlies en vetverlies pakketten . Dat gezegd zijnde de algehele welzijn prijs van gedroogd fruit is onduidelijk.

De droogprocedures aan het drinkwater te verwijderen, maar helaas is deze procedure elimineert ook een aantal van de in water oplosbare vitaminen zoals de B-team Nutritional vitaminen , vitamine C en ook veel van de anti-oxidanten. Ook al is een groot deel van de goedheid, die als eiwitten en vezels, worden geconcentreerd door het drogen, de suikers en koolhydraten worden ook geconcentreerd. Dit verhoogt aanzienlijk de calorie artikelen van gedroogd fruit, zowel in termen van vet (per 100 g) of de hoeveelheid (per kopje of 100 ml). Als gevolg van de caloriedichtheid skyrockets – dit is het aantal calorieën per hoeveelheid levensmiddelen. Slechts een kopje verse nieuwe abrikozen, gehalveerd en ontpit heeft vierenzeventig energie, terwijl een kopje gedroogde abrikozen heeft 212 energie (drie situaties als een groot deel). Evenzo honderd g gedroogde abrikozen heeft 5 keer de selectie van energie als honderd gram verfrissende abrikozen.

Dus voeden met gedroogde vruchten voor hun geconcentreerde vitaminen misschien snel je overladen met energie. Maar de meeste mensen vandaag de dag zou niet proberen om een ​​kopje gedroogde abrikozen te eten!

Gedroogd Fruit Vitaminen Verschillen en Verschillende Bestaan ​​uit Conserveringsmiddelen

Niet alle gedroogde vruchten zijn gelijkwaardig ontworpen en sommige zijn beter dan vele anderen voor een aantal gezondheids-en fitness toepassingen en dus moet je de voedingsstoffen samenvattingen gepresenteerd in deze advertentie naar de ideale beslissing te nemen. Gedroogde vruchten zijn dure en het is belangrijk om de ‘waar voor je geld’ in het plukken gedroogd fruit te verhogen.

Het andere probleem met gedroogde vruchten is veel van hen bevatten conserveringsmiddelen dit soort als zwavel en sulfieten, die kan leiden tot allergische reacties en astma-aanvallen bij sommige mensen vandaag de dag. Natuurlijke en organische en conserveermiddel-gratis gedroogd fruit is daar maar het is duur. Van de studie kunt u natuurlijk hebt fruit drogen bij huis en conserveringsmiddelen. Bevatten

Dit rapport adviezen het welzijn voordelen van gedroogde vruchten door controle van hun professionals en nadelen in vergelijking met hedendaagse fruit. Het levert ook voedingsstoffen samenvattingen voor de belangrijkste soorten gedroogd zodat u gezondere alternatieven kan op basis van uw wensen.

Typische Beloningen van gedroogd fruit

Hoewel niet normaal zo gezonder als frisse nieuwe vruchten, gedroogd fruit heeft veel positieve aspecten kan ze waarderen het handhaven bij de hand. Enkele van de vele voordelen zijn:

 • Gedroogde vruchten zijn heel praktisch in gebruik en kan worden extra om veel gerechten die je niet eigentijds fruit zou gebruiken als ingrediënt. Voor voorbeelden pruimen zijn een aanvulling op curry’s en stoofschotels, maar geen verse pruimen.
 • Gedroogd fruit zijn een goede bron van vezels en ruwvoer die kunnen bijdragen tot de gezondheid en fitness darmen te behouden en kan vermindering van de bijstand of obstipatie verminderen.
 • Gedroogde vruchten hebben een langere houdbaarheid (tot twaalf maanden) en kies up plankje huis in uw kasten.
 • Gedroogd fruit is een handige en voedzame snack levensmiddel wanneer gegeten in bescheiden hoeveelheden, vanwege hun grote calorie artikelen.
 • Gedroogd fruit zijn vrij functioneel. U kunt hun welzijn voordelen krijgen gewoon door besprenkeling ze op uw ontbijtgranen. Ze kunnen voor alle soorten gebakken goederen, salades en worden gebruikt in verschillende dessert recepten zo effectief en braadpannen curry. U kunt ze strooi op onroerend goed pizza’s en diverse andere gerechten.
 • Vergelijking van de voedingsstoffen in wijdverspreide Gedroogd fruit Rassen

 • De tafel onder presenteert voedingsstof info voor honderd gram gedroogde frequente soorten fruit: appel , abrikoos, bananen , vijgen, perziken, peren en pruimen. De vitaminen en mineralen in honderd gram verfrissende abrikozen is opgenomen ter vergelijking. Key Issue zijn:..
 • De beste in het algemeen gedroogde vruchten in volgorde van prioriteit zijn vijgen, abrikozen, pruimen en perziken

  De ergste totale performers gedroogde appels, peren en bananen

 • Gedroogde vruchten van dit soort als abrikozen, peren en pruimen zijn de gemiddelde mate van Nutritional vitaminen, maar de graden zijn doorgaans aanzienlijk minder dan al die in vers fruit. Er is meer dan tien momenten de hoeveelheid geld van vitamine C in nieuwe frisse abrikozen in vergelijking met de exacte kilo gedroogde abrikozen. Dit geeft vermindering van vitaminen door het drogen handelwijze. De belangrijkste uitzondering was voor vitamine K wat zeer belangrijk in peren en pruimen, en vitamine A, die hoger in gedroogde abrikozen en perziken zijn. Foliumzuur concentraties zijn aanzienlijk in gedroogde abrikozen en vijgen niacine stadia zijn superieur in abrikozen en perziken.
 • De gedroogde vruchten, met het grootste volume van eiwitten zijn abrikozen, bananen en perziken.
 • Apple en perziken hebben de minst dure hoeveelheden ongewenst vet
 • Hoogste hoeveelheden voedingsvezels vinden plaats in appel bananen en vijgen en gedroogde abrikozen nemen over 4 periodes als veel vezels als verfrissend abrikozen
 • Zoals voorspeld mineralen zijn geconcentreerd in gedroogde vruchten. Vijgen zijn de stellaire algemeen performer op het gebied van mineralen. Ze zijn rijk aan calcium, fosfor, ijzer, kalium en magnesium. Abrikozen aanzienlijke mate van ijzer en kalium. Bananen en peren zijn rijk aan mangaan. Abrikozen, vijgen en pruimen worden geladen kalium. Peach is in ijzer, maar handvol andere vitaminen en mineralen geladen.
 • Nadelen van Gedroogd Fruit In vergelijking met vers fruit

 • Nogal wat gedroogde fruitsoorten gaf opgenomen suiker, dat bepaalt hun caloriegehaltes en vermindert hun welzijn positieve aspecten.
 • Gedroogd fruit kan een calorie verleiden als ze extreem superieure concentraties van calorieën bevatten. Alle van de soorten in het bureau hebben veel meer dan tweehonderd calorieën per 100 g, terwijl een honderd gram schoon abrikoos heeft slechts 50 Energie.
 • De vitamine bereiken in gedroogde vruchten zijn zeer teleurstellend. Drogen krijgt ontdoen van een flink aantal van de vitaminen in de schone vruchten waaruit ze zijn afgeleid.
 • Gedroogd fruit kan behoorlijk prijzig, vooral conserveermiddel-gratis en organische versies zijn.
 • voeden met veel te veel gedroogd fruit kan buik verstoort, wind en diarree veroorzaken
 • contaminanten in gedroogde vruchten van dit soort als insecticiden en agrarische stoffen mogelijk kan worden geconcentreerd door het droogsysteem verhogen het gevaar overschrijding van de dosering drempels.

 • Gevaren van conserveermiddelen in gedroogd fruit

  Preservatives toegepast wanneer fruit wordt gedroogd einde het fruit uit donkerder en het krijgen van ontdoen van zijn aangename kleur en ook de hoeveelheid en krimp te beperken. Conserveermiddelen worden ook gebruik gemaakt van ook bacteriën ontwikkeling te remmen en zo de gedroogde vruchten onschadelijk te maken en om de plank levensduur van het fruit te verhogen tot ongeveer 12 maanden.

  De meest meestal gebruikt conserveringsmiddelen zijn natriumsulfiet en kaliumsorbaat . Hoewel deze chemische verbindingen als ongevaarlijk worden beschouwd, kunnen ze een allergische reactie bij sommige mensen te leveren. De indicaties gewoonlijk zijn kortstondige. Toch kunnen sulfieten verrekenen gevaarlijke astma aanvallen. Mannen en vrouwen op de kans op allergische reacties of astma moeten af ​​van het hebben van gedroogde vruchten en andere levensmiddelen behandeld met sulfiet te houden.

  In Australië, gedroogd fruit kan onder extreem hoge hoeveelheden sulfiet 3000 gebieden per miljoen (ppm ) in vergelijking met twee, 000 ppm in de Britse eilanden, en nog veel meer per bieden dan enige andere maaltijden geconsumeerd door kinderen.

  Gedroogd fruit bevat veel meer dan 2 keer het podium in andere voedingsmiddelen met sulfieten dergelijke zoals worsten en hartelijke dranken. Zelfs het conserveermiddel-vrije rassen zou kunnen bestaan ​​van residuen of contaminanten. U kunt vrij van de problemen te blijven door je hebt gedroogd fruit bij het huishouden.

  U kunt uw oven, opgericht op een erg lage temperatuur of een eenvoudige maaltijden dehydrator. Gebruiken

  De doe-het-zelf gedroogd fruit zou donkerder en krimpen extra dan fruit aangepakt met conserveringsmiddelen, en de plank dagelijks leven zal niet zo lang duren. Maar je kunt er zeker van zijn dat het conserveermiddel gratis zal zijn.

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.