Geel Enamel: Brengt over en preventie

Gele tanden kan ingewikkeld te leven met. Als we weten allemaal dat je een boek door zijn adres niet kan kiezen, mensen met gele emaille begrijpelijk ervaren zelfbewust en vernederd wanneer ze lachen of te bespreken. Het heeft gevolgen voor hoe je lachen omdat je misschien niet wilt dat uw tanden vertonen als je lacht als je blij met hoe je tanden glimp Arent. En vanwege het feit gele tanden zijn niet een groot dilemma, zou je concluderen up woning met hen zelfs terwijl youre niet blij met hen.

Wat zal veroorzaken gele tanden?

Als je hebben gele tanden, zijn er twee mogelijke schuldigen. Slechts een is genetica (heb je vaak ervaren gele tanden?) En de andere is het eten plan en / of andere gedragingen. Voor genetica, blijkt het aantal personen net geboren bestemd voor wittere tanden dan andere dikkere glazuur op de tand is een genetische eigenschap.

Voor de volgende vastgestelde aspecten, zo lang als je heeft, op een bepaald moment, hebben witte glazuur en je bent niet oudere of waarschijnlijk als gevolg van (of hebben via gegaan) bestraling of chemotherapie behandelingen, kon het zeer waarschijnlijk triggers zijn:

 • Dieet regime (thee, espresso, wijn en cola dranken kan je glazuur vlekken)
 • Het gebruik van tabak en kauwen (het gebruik van tabak kan je glazuur vlekken)
 • Onvoldoende mondhygiëne (niet poetsen en goed flossen of meestal meer dan genoeg)
 • Medicijnen (gespecificeerd remedies worden beschouwd aan de tand verkleuren in het bijzonder mensen van vandaag, dit soort als tetracycline, doxycycline, antihistimines, antipsychotica en substantiële bloeddruk medicijnen)
 • Mond spoelen en mondspoeling oplossingen die chloorhexidine of cetylpyridinium bevatten.
 • Hoe kunt u bewaren voor het vinden van gele tanden?

  U kunt weg te houden van geel email als je uit de buurt van de belangrijkste dingen die hen ertoe te blijven. Als u rookt of tabak kauwen, moet je stoppen. Als u espresso of thee te drinken elke werkdag, moet je echt slash terug of ophouden dit soort dranken volledig. Bij een minimum bedrag moet je poetsen en flossen zowat elke dag. Geel email ingaat met de juiste hygiëne. Een elektrisch aangedreven tandenborstel kan borstel afwezig vlekken extra vollediger dan een handheld tandenborstel in te schakelen. Gebruikmakend tandpasta kan ondersteunen. Er zijn tal van whitening tandpasta op de markt deze tijden. Maar poetsen zelf zal niet de vlekken handhaven van espresso en thee weg. Je moet echt een grondige reiniging te krijgen met uw tandarts elke zes maanden. Uw mondhygiënist zal in staat zijn om meer duurzame vlekken uitstappen minder moeilijk dan je kunt.

  Als je op de soorten corrigerende hierboven genoemde geneesmiddelen en u vermoedt dat ze het maken van uw tanden te geel, maak een afspraak met en converseren naar uw huisarts over uw angsten. U kunt ook zo effectief om uw tandarts over deze geneesmiddelen te communiceren. Als u een mondspoeling of een tandheelkundige spoeling gebruiken, kijk naar het etiket om zeker van dat ze niet over de elementen, vermeld dan bestaan ​​te maken. Deze kunnen worden triggering je gele tanden hebben en je moet echt voorkomen als je bedenkt dit is het scenario. Converse aan uw tandarts als u zich zorgen maakt over een mondspoeling of tandspoeling je kan misschien worden gebruikt.

  Dont wachten om uw tandarts te praten over je tanden als je verdrietig bent met de manier waarop ze lijken zijn zijn. Uw tandarts kan een selectie van de antwoorden die u zullen ondersteunen je echt gelukkiger over uw glimlach voelen. Geen een persoon moet voelen veel te niet prettig voor

  glimlach Voor veel meer informatie over de verschillende oplossingen om tanden witter te maken, zie Geel Tooth Oplossing: How To Your Emaille Wit Get Helemaal opnieuw .

  Category: Snel gewicht te verliezen

  Comments are closed.