Geel Tooth in Kleintjes

Brengt over en vermijden van gele tanden in Jongeren

De Geconcentreerde behandeling Dental Gegevens in de VS informatie dat er

Er is helemaal niets veel meer puur en onschuldig dan een Childs mooie glimlach. Vader en moeder doen alle dingen die ze kunnen om het te handhaven op die manier en doen hun meest effectieve orale welzijn het meest effectief te houden. Maar ze zijn toch nadenken waarom hun kleintjes nog steeds gele tanden. Er zijn een aantal oorzaken hiervan plaatsvinden en ook een aantal middelen om te stoppen en te behandelen. Zodra je ziet dat je kinderen chompers beginnen te geel, positief om direct naar een tandheelkundige ervaren om uw kind tandheelkundige gezondheid gecontroleerd om nog veel meer problemen te voorkomen. Tandheelkundige bedrijven in Park Ridge gemakkelijk beschikbaar zijn voor u.

Er zijn een paar redenen voor gele tanden. De meest populaire is kleuring. Het kan ook erfelijk of kan worden ingegeven door ongelooflijk slechte mondhygiëne zijn. Neem een ​​zoekopdracht op een aantal details en informatie over wat je moet doen.

kleuring

kleuring gebeurt er als u in bepaalde voedingsmiddelen en consumeren of bepaalde dranken. Als u uw tand of uw kleintjes tanden vergeling te verkrijgen, het verminderen neer op bepaalde voedingsmiddelen of dranken kan de ernst ervan te voorkomen. Hier zijn enkele van al die voedsel en drinken te sturen duidelijk van volgens WebMD:

 • Sweets. Snoepjes zijn meestal de heilige graal van orale welzijn verval. Zijn hele suiker en heeft ook het inkleuren van het. Haar gezegd dat als je tong verandert schaduw, dan is uw email kan ook worden zo goed beïnvloed.
 • Cola of Soda. Cola zijn ook zure dranken en boost kleuring. Koolzuurhoudende dranken hebben zuurgraad in verband met accuzuur. Stel je de vlekken die je krijgt als je cola drinkt, hoewel het waarschijnlijk voorkeuren aanzienlijk veel beter dan accuzuur.
 • Sportieve activiteiten drankjes (even ouderen en kinderen is dit echt leuk). Huidige onderzoek ontdekt dat sportactiviteiten dranken speciaal mensen die zeer zuur kan een kind tandglazuur plaatsen van het podium voor het kleuren verzachten.
 • Bessen. Bijna alles dat is ontworpen vanuit bessen taarten, sappen, en ook de bessen zelf kan leiden tot vlekken. Als je jongen of meisje geniet van deze, hoef je niet om ze helemaal weg van hem / haar. Je eigenlijk aan de inname van deze te beperken en zorg dat u hem / haar borstel zijn / haar email later hebben.
 • Sauzen. Deep-gekleurde sauzen ook leiden tot vlekken. Sojasaus is een bijzonder voorbeeld van.
 • Bad Oral Hygiëne

  Wanneer je borstel of floss, de strengen of stukken van de maaltijden niet die nog steeds in uw tand vlekken hen. Mondhygiëne is slechts een van de items die vlekken kunnen voorkomen als zeer evenals handhaven onze mond voedzaam. Kleintjes soms niet doen een fatsoenlijke ruime taak in hun tanden te poetsen dus zeker om een ​​oogje op hen te behouden wanneer ze dat doen om ervoor te zorgen dat theyre het uitvoeren van het recht waardoor het vermijden van vergeling.

  Geel worden van de tand kan ook worden doorgegeven van genen. Op een natuurlijke manier, zullen sommige kinderen tanden zien er een beetje extra geel dan andere individuen. Deze erfelijke eigenschap wordt meestal geïnterpreteerd als kleuring van het glazuur, maar van tijd tot het is gewoon de schaduw of verkleuring van de kleintjes tanden, het maakt niet uit hoe veel hij of zij vermijdt vlekken maaltijden of dranken zo goed als het behoud van goede mondhygiëne timen.

  Preventie tanden vergelen

  sturen duidelijk van maaltijden en dranken die kan stimuleren vlekken kan een belangrijke staat in de bescherming tegen vergeling van uw kinderen tanden. Het observeren van hun mondhygiëne is ook een enorme sectie in het vermijden. Normale blik op-ups met de echtgenoot en kinderen tandarts, geschikt poetsen van de tanden zo goed flossen zou een enorme variatie in de strijd tegen vergeling tand. Maken

  Ouders moeten echt alles wat ze kunnen doen om te helpen hun kinderen om hun mondgezondheid te ondersteunen. Met de goede adviezen en uitgerust met de juiste know-how, zal vergelen tand van uw jongeren een detail van de vorige zijn.

  Category: Dieten

  Comments are closed.