Geel Tooth Oplossing: Hoe om uw Tooth White opnieuw bekijken Ontvang

Geel tand kan pijnlijk. Het kan u behoeden voor chatten, glimlachend op een zuivere manier, zelfs van montage nieuwe personen. Je kon niet eens begrijpen dat je over-compensatie voor de kleur en de uitgifte van uw tand, tot een werkdag je wakker wordt, genoeg van het verkrijgen van om dicht bij je pijn te werken met uw persoonlijke tand. Gelukkig zijn er manieren om je tanden witter te maken, afhankelijk van de redenen waarom uw emaille zijn geel om mee te beginnen. (Voor meer info over het leidt tot gele tanden en strategieën om ze te voorkomen, zie gele tanden:. Oorzaken en Preventie )

Remedies die je kunt overwegen op uw eigen

Als je glazuur zijn geel te wijten aan het feit van de slechte tandheelkundige netheid, kunt u uw poetsen en te flossen routine verjongen. Borstel tweemaal dag en flos uitgebreid althans zodra een werkdag. Kijk op het gebruik van een elektrische tandenborstel, die veel krachtiger dan een handheld tandenborstel borstels (maar niet kwaad op jezelf!). Weg van de zaken die zouden kunnen worden waardoor uw email naar geel, zoals het nuttigen van koffie en / of thee en roken of pruimtabak te houden.

U kunt ook proberen de vele whitening tandpasta’s zijn er die er deze keer. Er zijn ook rond de toonbank whitening behandeling plannen gemakkelijk verkrijgbaar bij uw regio drogisterij of supermarkt. Deze vereisen een langere tijdsinterval (ter illustratie, 7 keer), van dag tot dag oplossingen om whitening-effecten te realiseren. Uw tandarts kan ook een kies-woning whitening behandeling die u kunt gebruiken. Praat met uw tandarts over.

Oplossingen die naar een tandarts

hebben Als uw tand cant worden gewit door de oplossingen hierboven besproken, converseren met uw tandarts over andere mogelijkheden die hij of zij kan eventueel geven in zijn of haar werkplek. Als de juiste, misschien converseren met je over whitening procedures die hij of zij heeft als onderdeel van de uitoefening van uw tandarts. In-kantooromgeving whitening processen zijn chemische bleken alternatieven. Ze zijn sneller dan een rond-de-toonbank remedie, die dagen of weken zou kunnen krijgen om de resultaten te krijgen. Zij zijn, anderzijds, niet goedkoop. Op het moment dat je glazuur zijn schoongemaakt en gepolijst en een exclusieve bekleding op je tandvlees om hen te verdedigen, is een whitening remedie geplaatst op uw tanden, zowel waterstofperoxide of carbamide peroxide. Dit alternatief is nog steeds links op uw email voor 30-zestig minuten. Wanneer uw tanden zijn gebleekt (of na de toegestane tijd voor het antwoord te zijn op je tanden), worden ze gespoeld met H2O.

Uw tandarts kan obligaties of veneers suggereren, met een beroep op de kwaal van uw tand en ongeacht of uw tandarts denkt dat een whitening techniek wel of niet zal werken voor uw specifieke scenario. Bonding is een cursus van actie waarbij een tand-gekleurde stopverf wordt gebruikt om het oppervlak van de tand van een holte te vullen, zorgen voor een scheur, corrigeren van een chip of verkleurde tanden te lossen. De stopverf wordt gelegd op het gebied van de tand naar aanleiding van de tand is opgesteld en een ultraviolet licht of laser is dan toegepast om te genezen en te verharden de hechting product. Dit is meestal de minst dure en minst moeilijke techniek voor het corrigeren van verkleurde tanden.

Veneers zijn mager schelpen, op maat gemaakt om goed gezond de buitenkant van uw tand. Het fineer zijn gemaakt van porselein of composiet en zijn geschikt om het gebied van uw tand met tandheelkundige cement. Porselein is bestand tegen vlekken veel beter en glimp extra als de normale oppervlakte van uw email dan de composiet, maar de composiet is dunner en om die reden roept op tot aanzienlijk minder verwijdering van het gebied van uw tand voor montage dan het porselein. Je moet echt om uw tandarts te praten over al deze keuzes en de professionals en nadelen van elk een persoon voorafgaand aan de besluitvorming over een strategie van de beweging om je tanden witter te maken.

Category: Gezond eten

Comments are closed.