Geel Tooth Secrets

Hoe zich te ontdoen van geel email

Het brengt van geel email variëren van persoon tot man of vrouw. Sommige mannen en vrouwen hebben van nature gelige glazuur en andere volkeren tand hebben blijken te zijn gekleurd rond tijd.

Een aantrekkelijk ding om kennis te nemen is dat niet alle mensen worden geboren met gloeiende witte emaille. De pure kleur van sommige volkeren glazuur is extra geel dan wit vanwege een slanke of transparante laag van glazuur coating hun email. De organische kleur van de in de tand is geel. Dit interieur tand verbinding wordt geïdentificeerd als dentine. Als uw familie heeft een achtergrond van gele tanden, dan kunt u ook een genetische aanleg voor dunne of doorzichtig glazuur en om die reden kennelijk gelig glazuur.

De andere reden voor de natuurlijke manier gele tanden vergrijst. Naarmate we meer volwassen onze emaille laag resulteert in dunner als gevolg van aan te trekken en scheuren. Een levensduur van het eten en het nuttigen zal uiteraard produceren lood glazuur en breken onze bescherming emaillaag en de gele dentine laag onder het glazuur zal groeien extra te worden gezien.

Onvoldoende mondhygiëne is slechts een van de belangrijkste triggers van gele tanden. Als je niet poetst uw email regelmatig krijg je een te maken van vlekken voedsel deeltjes die niet alleen vlekken op de buitenkant van het glazuur, maar ook gespleten de glazuurlaag die leidt tot de gele dentine om te laten zien als een gevolg van. Kiemen mogen bestaan ​​in deze aandoening kan leiden tot andere mond aandoeningen en bacteriële infecties, die zal extra aanval van de glazuurlaag.

Tand vlekken voedingsmiddelen, dranken en andere stoffen zijn de belangrijkste brengt van verkleurde glazuur. Roken of het hebben van tabak is een bevestigde gele tanden maker. De nicotine in sigaretten en tabak kauwen kleurt de tanden, lippen en vingers en is echt moeilijk om eruit te halen. Voedingsmiddelen die als mosterd, kurkuma, bosbessen, bramen, wortelen, sinaasappelen, appelen en aardappelen ongetwijfeld vlekken tand. Andere zure levensmiddel deze soorten citrusvruchten en azijn ook hulp aan gespleten glazuur. Dranken we genieten zoals koffie, thee, cola, roze wijn eroderen ook email en bouwen in lood glazuur.

Er zijn enkele andere oorzaken van verkleurde tanden, maar ze zijn niet zo frequent. Ongelukjes kunnen tandglazuur barst en laat vlekken producten in te voeren en borg. Sommige geneesmiddelen zoals antibiotica (tetracycline en doxycycline) zijn erkend als glazuur verkleuren en klinische behandeling van plan dit soort chemotherapie ook gele tanden te ontwikkelen. Het gebruik van sommige bloeddruk medicijnen, antihistaminica en anti psychotische medicijnen ook genieten van een enorme element in kleuring email.

In bijna al deze voorwaarden vindt u dat het bleken van tanden is het antwoord op het maken van witte tanden. Preserve p> Smiling!

Voor het bleken van tanden strategieën, ga naar http://www.yellowteethsecrets.com

Category: Voedingsmiddelen

Comments are closed.