Gemeenschap Wellness Training Grants

Het grote publiek Welzijn Traineeship systeem levert de subsidies aan de gemeenschap welzijn pakketten op universiteiten in het hele land. De universiteiten gebruiken de subsidies om publiek welzijn stages voor hun afgestudeerde studenten. De stages leveren volledige financiering van het hoger onderwijs collegegeld en bestaan ​​uit een jaarlijks stipendium. Om in aanmerking te komen voor een bepaalde van deze awards, studenten moeten worden vinden van een openbaar welzijn onderwerp dat gaat door een tekort aan deskundigen uit het bedrijfsleven. Met ingang van 2010, de gezondheid van moeder en baby, biostatistiek, toxicologie, epidemiologie, voeding en milieu en gezondheid en fitness zijn locaties die in aanmerking komen.

De ASPH Training Grant is toegankelijk in combinatie met het Welzijn methoden en producten en diensten (HRSA). De applicatie biedt studenten de mogelijkheid om te studeren aan HRSA, het trainen van de mogelijkheden die zij studeren in de klas. De applicatie is alleen open voor master of doctoraat leerlingen leren op niveau erkende gemeenschap wellness plannen op een Amerikaanse universiteit. Alleen Amerikaanse burgers of langdurige burgers wellicht te voeren.

Het Agentschap voor Gezondheidszorg Onderzoek en van goede kwaliteit (AHRQ) ondersteunt proefschrift onderzoek op het gebied van community welzijn. Het proefschrift subsidies leveren een woning stipendium om leerlingen in staat te stellen volledige tijd functioneren, terwijl het invullen van hun proefschriften. Alleen recente Ph.D. leerlingen komen in aanmerking voor deze subsidies. Op het moment van de toekenning van subsidies, moeten bloeiende kandidaten hebben afgerond werken allemaal in de richting van hun diploma, met uitzondering van het proefschrift. De student proefschrift commissie moet ook het proefschrift onderwerp voorafgaand aan de toekenning van subsidies goed te keuren.

Vernoemd naar de voormalige Amerikaanse Congreslid Edward R. Roybal en zijn vrouw, de Roybal Basis voorziet in de financiering voor Spaanse studenten inzetten voor de publieke algehele gezondheid carrière waar kleine-profits, Spaans-sprekende gemeenschappen. Elke undergraduate en graduate studenten zijn gekwalificeerd voor het eenmaal per jaar award, ondanks het feit dat afgestudeerde studenten krijgen $ 5000, hoewel studenten ontvangen $ 2, 500.

Category: Supplementen

Comments are closed.