Gemeenschap Welzijn Educator Werk Beschrijving

Het doel van een wellness opvoeder is om gezond bestaan ​​te motiveren door middel van lessen. Dit kan worden uitgevoerd op een bepaalde basis of als gevolg van een volledige lokale gemeenschap. Een gezondheidsopvoeder presenteert de benodigde informatie en feiten aan het grote publiek over hoe om gezondheidsproblemen te voorkomen, die training, het vermijden van seksueel overdraagbare aandoeningen, en hoe duidelijk van ziekte te blijven.

omvat

De meest cruciale doelstelling van een algehele gezondheid opvoeder is om de verlangens van zijn beoogde kijkers beoordelen om systemen aan haar eisen te voldoen creëren. Een algehele gezondheid opvoeder kan het uitvoeren van een cursus, het beheer van een feest of bouwen werkelijke brochures of films om te helpen bij scholing. Een gezondheidsopvoeder functioneert meestal in een groep plaatsen. Hij kan misschien ook te hebben om te gebruiken voor subsidies of andere financiering, produceren curriculum of tegenkomen gastsprekers. Om gevolg te geven aan de resultaten van de opdracht, kan een welzijn opvoeder enquêtes en strategie mogelijke ambities uit te voeren.

meeste gezondheidsopvoeder entry-podium posities leiden tot een minimale van een graad bachelor gespecialiseerd in een algemene gezondheidseducatie en leersysteem. Klassen, zoals psychologie en menselijke groei kan ondersteunen in de all round glimp van een CV. Voor die mensen die geïnteresseerd zijn in de posities van de gemeenschap wellness, een master’s degree in een gezondheids-en fitness-industrie is meestal essentieel. Voortgezette instructie is ook essentieel in het gebied van een algehele gezondheid opvoeder.

Volgens het Bureau of Labor gegevens (BLS), werk als welzijn opvoeder zijn naar verwachting groeien 2008-2018 als veel als achttien%, die groter is dan de normale van alle beroepen. De rationale functies in dit gebied was voorzien verbreden was het nodig om mensen te onderwijzen vandaag over hoe om te voorkomen dat specifieke gezondheidsvoorschriften door middel van manier van leven diversificaties of wijzigingen.

Kan 2008, de mediaan eenmaal per jaar loon van een welzijn opvoeder was vastbesloten om $ 44.000 te zijn, in overeenstemming met de BLS. De beste prijs van terugverdientijd was beroemd in de typische gezondheidsgerelateerde en chirurgische ziekenhuizen. Deze die in specifieke settings en huishoudelijke diensten instellingen werkten beschreef de minst dure gemeenschappelijke inkomsten in het onderwerp. Gemeenschap personeel federale regering belandde het dichtst bij de mediaan gemeen.

Category: Gezond eten

Comments are closed.