Gemeenschappelijke welzijn behandeling dekking zou minstens benchmarks essentieel maken

Op zaterdag ABC News postte een verslag van Associated Press dat de verzekering markt autoriteiten schatten ongeveer 14.000.000 personen, of 5 procent van de totale sector voor wellness zorg dekking, aankoop specifieke richtlijnen. Onder Obamacare, een aantal van deze polishouders zijn dan kans om hun bescherming te wijzigen. Velen hebben brieven verworven hen te informeren over dat punt.

De te beginnen met fase in het verplaatsen van de Verenigde Staten in de gelederen van geformuleerde naties met wellness-behandeling dekking voor alle was een de minst bevredigende dekkingsgraad definiëren. Als u mensen wilt worden gedekt eisen je moet ze vertellen wat u voorstelt door dekking. Er is geen andere manier.

Dit heeft geleid tot de huidige rage, samen met president Obama onwel beschouwd buiten garantie dat als u van uw gezondheid en fitness verzekering beleidsplan, kunt u het houden.

Gezondheid en fitness dekking bedrijven hebben brieven gestuurd informeren veel houders van welzijn behandelingsrichtlijnen dat hun beveiliging niet voldoet aan minimale specificaties minder dan het welzijn hervorming behandeling handelen en hun beleid zal moeten worden vervangen. Dit zijn beleid op de specifieke verzekeringen huidige markt gekochte vooruit wellness hervorming zorg. De meeste mensen zullen in staat zijn te veranderen om een ​​beleid dat een betere bescherming te bieden tegen het verminderen van de kosten al snel na de kwalificatie voor afneemt onder de wetgeving.

Onder de Economische Treatment Act, welzijn behandelplannen verkocht in de Verenigde Staten zijn essentieel om huidige 10 vitale positieve aspecten, samen met de psychische gezondheid en samengestelde misbruik behandelingen, voorschrift drug, fysieke-en ergotherapie, preventieve behandeling en pediatrische oplossingen.

Sommige kopers van bescherming van de gezondheid kan mogelijk ze ervan uit dat je niet mag moeten een bepaalde of extra van deze hebben ‘essentials’. Degenen die geen kinderen zou kunnen willen kiezen voor prijskaartje verzekeringen te verlagen zonder de noodzaak van pediatrische aanbieders en degenen die echt het gevoel dat ze zullen geenszins nodig geestelijke wellness-of drugsmisbruik rechtsmiddelen zou veel minder prijzig beleid dat niet deze niet te pakken wil. Maar de mensen vandaag de dag die komen om te voelen deze manier zou willen twee keer overwegen. Veronderstellen over het hogere goed dat zal komen van maskeren pediatrische producten en diensten en psychische gezondheid en fitness. We krijgen allemaal iets uit een land met meer gezonde kinderen met een grotere kans op het starten effectief te zijn oudere mensen, ongeacht of mensen jongeren zijn onze individuele of zijn onze buren, en we krijgen allemaal een waarschijnlijk veiliger omgeving als we psychologisch welzijn uitdagingen behandeld voorafgaand aan ze te begeleiden naar tragedies, ongeacht of ze zijn onze eigen problemen van de geestelijke wellness of degenen met wie we wonen, studeren, optreden, of spelen.

En we moeten goedkeuren van andere aandoeningen opgelegd aan de verkopers van gezondheid en fitness dekking beleid. Wie zal geloven dat het niet eerlijk dat het welzijn verzekeringsdekking bedrijven kunnen niet dekking te laten vallen voor een andere persoon, die resulteert in een ziek direct nadat ze dekking te verwerven? Op dezelfde manier, wie zal me niet voorstellen dat een grote dekking nodig te hebben dat personen in het bedrijf van het leveren van welzijn zorg verzekeringen moet dezelfde dekking keuzes voor de dezelfde prijs te geven aan alle mensen met reeds bestaande voorwaarden zoals ze leveren aan de ontspanning van ons, zelfs als dat betekent dat onze totale plan gezondheid behandeling kan eventueel prijskaartje ons een beetje extra?

En wie niet zou denken dat het een geweldig concept dat passend algemeen dekking gezondheidsprogramma’s kunnen het niet meer beperkingen op uit eigen zak uitgaven, of wat het plan houder kan heel goed hebben om terug te betalen eigen risico en co-betaalt, en eindigt de levensduur beperkingen op wat de verzekeraars zal vork uit de richting van medische behandeling de prijzen van de dekking houders?

Het is zowel een minimale specificaties voor gezondheid en fitness zorg of de voortzetting van de toestand van chaos en het ‘ieder een voor hen zelf en de hel met iemand anders mentaliteit’ die nu categoriseert Verenigde Staten gezondheid en fitness behandeling.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.