Genationaliseerd vs Common algehele gezondheid Behandeling

Sommige debatten over gezondheid behandeling hervorming deal met genationaliseerde en universele gezondheidszorg als synoniem. Kort gezegd, genationaliseerde zorg is vaak voor, maar niet alle universele wellnessbehandeling wordt genationaliseerd.

Onder genationaliseerd welzijn zorg, vaak de naam ‘gesocialiseerd medicatie,’ de regeringspartij administratie bezit ziekenhuizen en stelt artsen en andere bedrijven. Universal totale behandeling gezondheid betekent eenieder toegang tot algemene ziekteverzekering en de gezondheidszorg zorg.

Illustraties van genationaliseerde wellnessbehandeling bestaan ​​van de Britse Nationwide Welzijn Ondersteuning, zo mooi als de Amerikaanse wellness zorgproces voor marine veteranen die door de Veterans Administration.

Gemeenschappelijke medische behandeling verwijst naar een persoon die uitsluitend toegang tot goedkope behandeling, niet om de echte zorgaanbod. Canada’s voorkomende algehele gezondheid behandeling programma, ter illustratie, omvat alle Canadezen.

Hoewel universele welzijn behandeling in principe minimaal, geeft geen aanleiding voor de betrokken overheden, vrijwel alle landen over de hele wereld die gemeenschappelijke behandeling presenteren doen als gevolg van een door de overheid gefinancierde systeem.

De Canadese proces biedt gemeenschappelijke dekking maar de artsen in Canada zijn niet de overheid medewerkers. Integendeel, ze functioneren persoonlijke technieken en factureren de regerende administratie voor producten en diensten gepresenteerd. De govt contant algehele zorgpolissen bescherming door middel van belastingen.

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.