Geprobeerd en Onderzocht Teeth Whitening Residence Behandelingen

Uw tanden zijn het meest kritische element van uw glimlach, en als dit soort, willen ze op zoek gaan naar hun ideale zodat u efficiënt kunnen uitvoeren van de taak van het vastleggen van het hart van degene die u in gesprek om! Gele tanden kan een belangrijke transformatie uit en zijn moeilijk om een ​​mens met geel email kritisch krijgen. De bruine vlekken op de tanden van een roker kan lelijk, net als de gelige tand van een fervent curry kenner. Van het systeem, niet alle rokers hebben bruine glazuur en niet alle enthousiaste curry eters hebben gelige tanden! Mensen met verkleurde tanden kon zelfs voelen ongemakkelijk glimlachen of lachen. Ik heb een vrolijke vriend die veel espresso drinkt. Haar email krijgen een bruinachtige tint aan hen. Ive gemerkt dat elk individu keer dat ze barst in lachen uit, ze prompt richt haar mond om haar gekleurd glazuur verbergen. Het is jammer om te zien mijn maatje bedwingen haar lach gewoon vooral vanwege haar tanden.

Mijn verhaal heb is dat ik ervaren typisch zoeken opruimen tand al mijn lifeuntil kreeg ik een beugel. De beugels maakte het moeilijk voor mij om mijn email te poetsen helemaal. Om eerlijk te zijn, zou ik een beetje lui te krijgen in sommige gevallen en ga naar matras zonder poets mijn tanden terwijl ik ervaren bretels. Het was ook een tijd waarin ik druk door een aantal factoren en zou binge op veel geraffineerde suikerhoudende maaltijden. Resterende een fervent curry liefhebber hielp niet beide. Perfect, kort na een vol jaar, toen mijn orthodontist genomen uit mijn beugel, was ik blij om te zien mijn verminderen scheve glazuur had alle recht vastgesteld, maar ik was ook verbijsterd om te zien dat mijn glazuur geel was geweest. Zonder weg te gooien elk moment, ik opgericht naar het milieu Uitgebreide Web in het onderzoek van een organische manier om mijn tanden witter te maken. Vandaag de dag, mijn tanden zijn niet flitsend wit (die chemisch whitenized onnatuurlijk witte tanden in ieder geval nodig heeft?) Maar ik heb parelwitte kristalhelder tand, waar ik heel tevreden met.

Waarom moet u overwegen het bleken van uw tanden op een natuurlijke manier met huismiddeltjes? Ongetwijfeld zijn minder ingewikkeld te dwalen in uw tandarts werkplek en toestaan ​​hem gebruiken verschillende behandelingsmogelijkheden op je tanden? Het belangrijkste doel ik niet deed dat zelfs als mijn orthodontist aangedrongen omdat ik probeer een normaal gezond dagelijks leven te blijven en ik wilde niet mijn tanden bleken met stevige chemische verbindingen die niet alleen hoog zijn geprijsd, maar zijn vaak niet de moeite waard geld omdat ze tijdelijk. Bovendien, ook al thuis behandelingen zou kunnen overwegen de tijd om enig succes te begrijpen, zijn ze veel veel goedkoper dan chemische bleken.

Denk er rekening mee dat de volgende mensen vandaag de dag kan mogelijk niet worden geïnspireerd om uit te hebben emaille whitening voor meer meer informatie, aarzel advies in te winnen bij uw plaatselijke tandarts

-. personen met gevoelige tanden

– personen met versleten of zwakke email

-. personen met gom conditie / klauwzeer

woning oplossingen kan het werk doen voor mensen met actuele oppervlakkige vlekken die mogelijk zijn veroorzaakt door

-. koffie / thee

– curry (kurkuma in levensmiddelen)

– bessen

– het roken van sigaretten, tot op zekere hoogte

Als u actueel vlekken zoals ik deed, dan Im vertrouwen dat u uw tanden witter te maken binnen een handvol maanden van gestage beoefening van de kuren hieronder

een Baking Soda, Lemon en Zout:. Dit is de verscheidenheid 1 behandeling die ik toegepast voortdurend voor 1 week in het begin van mijn tanden bleken cursus van actie. Ik kreeg een snufje zout, een snufje zuiveringszout en ik snel combineerde deze tot een pasta met een scheutje citroensap. Ik zou 1 poets mijn tanden meestal met mijn elke dag tandpasta, en dan zou ik mijn email borstel voor de 2e keer gebruik te maken van de meer dan combinatie. De eerste keer dat ik dit deed, mijn tand werden merkbaar witter en glanzender

twee Waterstofperoxide:. Tijdens het maken van het gebruik van waterstofperoxide, heel wat mannen en vrouwen kan mogelijk observeren hun tandvlees bleek worden. Dont staat dit je. Deze bleekheid gewoonlijk verdwijnt onmiddellijk na een paar uur. Dat gezegd hebbende, is dit een dilemma voor die mensen in dienst het alleen als een werkdag eigenlijk niet zou moeten zijn. Gebruik one.5% waterstofperoxide. Laat de waterstofperoxide niet slikken. Wat je moet doen is om de waterstofperoxide slis over uw tand ongeveer 30 seconden of meer, net na het gebruik van de eerder genoemde baking soda-citroen-zout mengsel. Waterstofperoxide is veilig en milieuvriendelijk. Het heeft verschillende andere gebruik maakt van u kunnen worden aangenaam verrast om van te luisteren

3 Olie trekken:.. Als u havent gelezen over olie te trekken, kunt u dat hier doen of genoteerd hier. Olie trekken is vooral erg basic, geen kwantumfysica verbonden. Het enige wat je hoeft te doen is om een ​​olie van uw keuze en spoel het allemaal-rond je mond te krijgen, in te trekken tussen je tanden en gebruik het rond je mond dit alles zonder de noodzaak van het slikken van elk beetje van. Ik deed dit zowat elke vroege ochtend op een lege maag voor ongeveer 10 vijftien minuten na het poetsen. Ik blijf uit hebben olie zowat trekken elke ochtend. Ik gebruik vooral een theelepel sesamolie, maar een groot aantal mensen gebruik van zonne bloem olie, kokosolie en zelfs olijfolie. Olie trekken helpt te reinigen in het betrekken van uw email en versterkt uw tandvlees produceren ze roze en voedzaam. Ik had plaque op de zijkanten van mijn snijtanden en bijna al het is verdwenen. Ik schrijf dit om de olie te trekken, die ik beschouw als een fantastische algehele gezondheid stimuleren van aanpak, niet alleen voor uw email, maar ook voor vele andere aandoeningen

4 Aardbeien:.. Wie zouden zijn als de nederige aardbei zou tanden bleken geweldige kwaliteiten. Voor de duur van mijn tanden bleken reis, heb ik geen aardbeien gebruiken van dag tot dag (aangezien ik niet hebben gemakkelijk toegang tot hen waar ik verblijf), maar afhankelijk van de rekeningen van een heleboel mensen, aardbeien zijn een geweldige woonplaats remedie voor glazuur bliksem . Aardbeien bevatten appelzuur, die samentrekkende woningen die verkleuring van de tanden te wissen heeft. Alleen minimaliseren een aardbei in de helft, strooi er een snufje zuiveringszout en wrijf op je tanden voor een significant wittere glimlach

5 Verdere vergine olijfolie en appel cider azijn:.. Deze zijn elk stoffen die vaak kan worden gevonden in ieders huis. Giet een theelepel extra vergine olijfolie en een theelepel appelazijn in een uitgebreide mond kom. Dompel je tandenborstel in deze en poets je tanden krachtig. Re-dip totdat uiteindelijk het ontvangt klaar. Je tanden moeten zichtbaar helderder. U kunt twee theelepels veel te gebruiken in slechts een kopje van inname van water voor een productieve en sanitaire mond schoon. Dit mond schoon helpt verlichten irritatie van het tandvlees die mogelijk transpireren, hoewel uw borstelen van uw email krachtig.

Ik moet je waarschuwen dat er een conflict op, ongeacht of zuiveringszout moeten worden gebruikt op glazuur zoals het is schurend en slijt het glazuur. Maar haar schurende kwaliteiten ondersteunen ontdoen van actuele vlekken en plaque. Het zelfde geldt voor citroensap waarvoor citroenzuur dat sommige calcium van het glazuur ontgrendeld, waardoor de tanden witter heeft. Dit is waarom ik gebruik gemaakt van de baking soda-citroen-zout combinatie slechts voor ongeveer een week.

Gebruik Point hoeveelheid ene en 2 na een werkdag voor slechts een 7 dagen. Place selectie 3, Oil Pulling is een regime dat ik u zou overtuigen om te integreren in uw dag tot dag het dagelijks leven. Aardbeien en een kleine bakken kan worden gebruikt voor de tweede week en direct na deze intense 2 maanden, tegen die tijd uw tand zou opmerkelijk te hebben gewit, gewoon gebruik maken van elk een van de therapieën wanneer er slechts een week.

Gebruik deze behandelingen op uw persoonlijke discretie. Deze behandelingen hebben gewerkt voor mij zonder enige aspect gevolgen. Ik ben klaar om mijn witte tanden te houden, maar ik heb ervaren duidelijk thee te sturen, ik zelden koffie drinken, en als ik materialiseren te nemen in geraffineerde voedingsmiddelen, maak ik zeker dat ik meteen flossen (hoewel ik een hekel aan flossen als de hel. Eugh ). Zeer goede factoren niet aankomen zonder opoffering)

Met deze eigenschap remedies, kunt u met een beetje geluk, witter uw email door op zijn minst vijftig%, zo niet veel meer

Excellent geluk en zorg ervoor dat je me op de hoogte over je tanden bleken reis en de remedies die u veel te benut!

Category: Snel gewicht te verliezen

Comments are closed.