Get Rid van puistjes of acne in slechts een enkele periode van dertig dagen!

Versleten Van Momenteel wordt genoemd Crater Encounter?

Voorkomen puistjes hebben bijna groeien tot tweede moeder natuur om mij te zijn. Gezien het feit dat de puberteit heb ik wanhopig geweest op zoek naar middelen over hoe zich te ontdoen van puistjes en acne. Mijn dag vaak begonnen met me teleurgesteld direct na zoek naar mijn spiegelbeeld in de spiegel te ervaren.

Vanwege het feit dan, het is mijn bestaan-lange missie om de remedie te vinden om mijn huid dilemma geweest. Dus hoe te ontdoen van puistjes?

holistische methode

Heb je ooit gehoord van de holistische strategie om de genezing van ziekten? Het omvat therapeutische niet alleen het lichaam, maar ook de gedachten en de geest. Holistische strategie is misschien wel een van de meest effectieve methoden in het afweren van pukkels of puistjes gewoon vooral omdat puistjes hebben de neiging om te laten zien dankzij ernstige zorgen of hormonale onbalans.

We moeten allemaal erkennen het feit dat acne is veel meer dan alleen een poriën en de huid uitdaging. Je psychische, lichamelijke, emotionele en niet-seculiere wijzen erop zou ook iets te maken met hoe arm je huid lijkt te zijn.

Om te beginnen, zou ik stel voor het plaatsen van een levendige glimlach op uw ervaring het moment dat je ervaart de spiegel in de ochtend. Adem diep in en uit en richt je hoofd op een veel meer goede dingen. Dont vasthouden piekeren over je puistjes om de reden dat ze alleen zullen frustreren u zelfs extra. Dit zal alleen maar leiden tot meer angst en zal onvermijdelijk leiden tot de uitbreiding van een veel meer puistjes.

Go All-natuurlijke

ik zeker verafschuwen op weg naar de dermatoloog voor een gezichtsbehandeling. De vorige keer dat ik ging, moest ik een uur van marteling verdragen. Al die prikken en het verwijderen van puistje pus alleen gestrest mijn poriën en de huid nog meer. Ik kwam huishouden met mijn poriën en de huid emotie en op zoek naar een veel meer lastiggevallen.

Vanaf dat moment heb ik gezworen in geen geval om weer te gaan voor een gezichtsbehandeling. In plaats daarvan, heb ik geprobeerd met behulp van enkele-complex bestaande gezichtsmaskers die diende kalmeren mijn ontstoken huid en ijsberen de helende manier van handelen van mijn puistjes.

ik speciaal als het citroensap / calamansi sap methode. Tot op heden is dit wat mij geholpen te beheren en te ontdoen van puistjes het meest. Gewoon duidelijk uw confronteren en religieus therapeutische massage het sap op uw deal met. Maak alle vertrouwen in je huid zal nemen in het. Het zal steken voor een klein beetje, zodat je een bewonderaar dicht moeten door.

er Ga weg het voor minstens dertig minuten. Niet alleen zal dit helpen opdrogen deze puistjes in een mum van tijd, zal het ook in staat stellen stoppen met de algehele look van meer hobbels en zal bijdragen tot het verminderen van de littekens die ze weg zal gaan aandrijven.

U kunt jazz-up van deze anti puistje genezen met de hulp van kurkuma. Steek slechts een bepaalde theelepel kurkuma poeder om een ​​kwart kopje citroensap. Kurkuma heeft een all-natuurlijke helende eigenschappen. Het werkt ook bij de vaststelling van beschadigde huid.

ontgiften van My System

Ik was ook goed geïnformeerd van de werkelijkheid dat ik niet de gezondste persoon op aarde . Ik neem in junk maaltijden als theres geen morgen. Im niet echt verbaasd dat puistjes ontkiemen op mijn ervaring te wijten aan het feit dat ik heb zeker nul zelfdiscipline precies waar junk maaltijden is betrokken.

Maar om de gevolgen van gorging op junk maaltijden af ​​te buigen, ik maak er een routine om mijn lichaam te reinigen. Ik chayote reinigingsprocedure serieus succesvol, niet alleen bij het opruimen en ontvangen ontdoen van puistjes, maar ook in het laten vallen van overgewicht ontdekt. ​​

Net giet 9 kopjes verzengende water over 3 chayote delen. Laat het zitten voor ongeveer 15 minuten, zodat het erg warm drinkwater kan trekken uit de vitaminen van de chayote. Onafhankelijk van de H2O en verhoging smaakstoffen. U kunt invoegen thee of sap. Drinken 50 procent een glas van dit brouwsel elke individuele drie uur.

Category: Gezond eten

Comments are closed.